Volkswagen Passat (2005-2012) szabadkezes és nem szabadkezes kulcskészítés

Ehhez a típushoz Budapesten a Kulcskirályban van lehetőség kulcsot másoltatni. A Volkswagen is elért ahhoz az extrához, hogy a kulcs már nem a bicskakulcsos változatú, hanem egy elegáns és letisztult formát képvisel. Ez egy téglalap alak, amin a legtöbb esetben három gomb található, fekete a kulcs és ezüstbetétesek a gombok.

A Passatok kulcskészítése nekünk nagyon fontos volt, mert rengeteg cég választja ezt a típust és idővel magánszemélyekhez is jut belőlük bőven. Úgynevezett slot kulcs van hozzá, aminek nem kell a pengéjét a kormányoszlopba tenni és elfordítani, hanem már elektronikus kulcs. A kulcsot a műszerfalba kell helyezni és ott kell elfordítani, ilyenkor oldja ki a kormány zárat és ad gyújtást az autónak. Ha a féken van a lábunk, a motor beindul, ha nincs a féken akkor csak gyújtást adunk, de nem indul be az autó. A kulcsban két külön körön van az indításgátló és az ajtónyitás/zárás funkció. A kulcsban lévő elem, csak a központi zárat vezérli, az autó indításához nincs köze.

A Passathoz a kulcskészítés időigényes, de maximum két óra. Két órán belül elkészítjük hozzá a megfelelő indítókulcsot, minden eredeti funkció megtartása mellett. Ehhez a Passathoz csak egyféle kulcsot lehet készíteni, nincsen a „hagyományos” értelembe vett pótkulcs.

Hol tud Budapesten Passat kulcsot készíteni? – A Nyugati tér mellett a Kulcskirály autókulcsos részlegében. Kollégánk több évtizedes tapasztalattal és minden lényeges autókulcs programozó eszközzel rendelkezik.

Hogyan programozunk Passathoz új kulcsot? – Az autóból kiszedjük az immo dobozt, ami alapján tudunk előre programozott chipet készíteni. Ameddig nincs az autóban az immo doboz, az autóval közlekedni nem lehet, ezért fontos, hogy körülbelül két óra parkolási költséggel kell számolni. Miután a chipet megírtuk, az immo dobozt visszatesszük az autóba, és egy másik diagnosztikai eszközzel, a SmartPro-val feltanítjuk a távirányítót. Ennek az ideje elég rövid, pár perc alatt elkészül.

Fontos eleme még a kulcsnak a vésznyitó penge, amivel lehetőségünk van az ajtót akkor is kinyitni, ha a távirányítóban az elem lemerült, vagy az autónk akkumulátora már nem képes a központi zárat kinyitni. Ez a kis penge a kulcs tetejébe van elrejtve, jó esetben soha sincs rá szükség. Ennek a másolása lapon mart kulcsmásoló gépen történik fizikálisan. Mivel műanyag, így vigyázni kell rá, nehogy a másolás során olyan hibát csináljunk, ami miatt újra kell kezdeni.

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás

A Kulcskirály előtt parkolót nem nehéz találni, így bárki, aki ilyen Passat autókulcsot szeretne másoltatni, bátran keresse fel üzletünket, hétköznap, reggel 9 és délután 16 óra között. Ha a Bajcsy-Zsilinszky úton nem talál helyet, a felüljáró alatt mindig szokott hely lenni.

Többnyire van a Passat-hoz raktáron kulcs, de indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni a 06-70-679-6363 telefonszámon, hogy minden lényeges információt egyeztessünk!

A Volkswagen Passat autókulcsokat javítani is tudjuk, illetve a kopott, törött kulcsházat ki is cseréljük. Ennek az újfajta kulcsnak a háza több részből áll, érdemes a pontos összerakás előtt átgondolni, megéri-e otthon ezzel bajlódni, esetleg valami olyan alkatrészt letörni a távirányítóról, amit utána nem lehet pótolni.

Ha nincs a Passathoz kulcs, akkor is van lehetőség, hogy indítókulcsot készítsünk. A Kulcskirály autókulcsokkal foglalkozó kollégái minden esetben teljeskörű felvilágosítást adnak a folyamatról, és a kulcskészítés áráról.

Mennyibe kerül egy újfajta Passat autókulcs? – Sokkal olcsóbb nálunk, mint a márkaképviseletnél. Árat csak a pontos típus és gyártási év ismeretében tudunk adni, ezekre az információkra minden esetben szükségünk van.

Természetesen minden Volkswagen autókulcsra garanciát adunk, amit nálunk másoltatnak. Autókulcsokra teljes szervízt vállalunk!

KULCSKIRÁLYVolkswagen Passat autókulcskészítés

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Telefon: 06-70-679-6363

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás