Caddilac kulcsmásolás

CADILLAC KULCSMÁSOLÁS

Cadillac kulcsmásolás 2018

Az amerikai piacon igen népszerű Cadillac autótípusok az amerikai luxus és biztonság érzését teremtik meg.

Az újabb típusokhoz, mint a CTS vagy a CT6, tudunk újfajta keyless-go kulcsot rendelni és programozni.

Az ATS típushoz vagy az Escalade terepjáróhoz 1-2 hét alatt beszerezhető a kulcs, még a legújabb modellekhez is.

Hozott Cadillac autókulcsnál is megoldjuk a programozást, de ennek fontos feltétele, hogy gyári kulcsot rendeljenek, ami még nem volt autóhoz felprogramozva.

Az európai piacra a következő Cadillac típusoknak az indítókulcsait tudjuk elkészíteni: STS 2005-től 2012-ig. De SRX és BLS modellek kulcsainak programozását is vállaljuk.

A Cadillac Proximity kulcsházak cseréjét pár napon belül megoldjuk. A régi repedt, törött kulcsházak esetében lehetőség van új külsőre cserélni, a régi elektronika átrakásával.

Minden esetben szükséges tudnunk, hogy a jelenleg használt autókulcs hogyan néz ki, illetve milyen típus és évjáratról van szó. Egy Cadillac autókulcs programozás időben nem több, mint bármilyen másik autóé, kb. 15-20 perc alatt elkészül. Fontos, hogy amerikai vagy európai modellről van-e szó, mert a távirányítójuk teljesen más frekvencián működik.

Sok esetben a régebbi Cadillac típusoknál előfordulhat, hogy a kulcs fejében van az immo chip, és külön van egy többnyomógombos távirányító. Találkoztunk többféle esettel is, amikor a távirányító nyitó gombja oldja fel az immot, és csak utána lehet elindítani az autót. Ezt könnyedén tudjuk ellenőrizni. Ha van egy működő kulcsunk, nyissuk ki az autót záron keresztül és próbáljuk meg elindítani. Egyből kiderül, hogy az autót milyen rendszerrel szerelték.

Ha minden kulcs és távirányító elveszett a Cadillac autónkhoz, akkor sem kell pánikba esni! Egy kiszerelt ajtózár vagy gyújtáskapcsoló alapján el tudjuk készíteni a kulcsokat, és a helyszínen felprogramozzuk az autóhoz a szükséges elektronikus rablásgátló eszközöket.

A Kulcskirályban a legjobb programozó eszközt használjuk, ami külön előny az amerikai autó tulajdonosoknak, hogy a programozó készülékünket elsősorban amerikai autókulcsokhoz fejlesztik a leggyorsabb ütemben.

Ha már start/stopos az autó indító rendszere, biztosan tudunk hozzá autókulcsot készíteni, de a kulcs beszerzése lehet, hogy egy kis időbe fog telni. Keressen minket elérhetőségünkön!

Cadillac kulcsmásolás, Cadillac autókulcs, Cadillac autókulcs másolás
Cadillac kulcsmásolás, Cadillac autókulcs, Cadillac autókulcs másolás