CHRYSLER KULCSMÁSOLÁS

Chrysler autókulcs másolás

Az amerikai autók nem igazán terjedtek el nagy mennyiségben Európában, de előfordul azért belőlük pár száz darab. A Kulcskirály autókulcs programozó eszközei képesek az amerikai autók kulcsait is programozni, szükség szerint indítókulcsot készíteni hozzájuk.

Kulcsmásolóink a Chrysler 300 kulcsokat is lemásolják, sőt immobiliezer chipet is készítenek hozzájuk.

Hazánkban is van néhány népszerű modell, ezek például az alábbiak:

  • Chrysler 300C
  • Chryslet PT Cruiser
  • Chrysler Voyager

Ezeken felül még pár típus modelljeivel találkozhatunk elvétve az utakon, de a számuk tényleg csak pár darabra tehetők.

1998-as évjárattól kezdődően, a Chrysler autókulcsok másolásánál mindig szükség van az autóra is, és legalább egy működő kulcsra.

Ha minden kulcs elveszett, akkor is van megoldás, de akkor a folyamat tovább tart. Erről kollégáink a telefonos egyeztetés során minden fontos információt elmondanak.

Mivel az amerikai autók távirányítói más frekvencián működnek, mint európai társaiké, előfordul, hogy a kulcs rendelése időbe telik.

Újabb évjáratok esetében, már olyan kulcsok vannak, amik nem “hagyományos” pengés kivitelűek, hanem bedugósak és elektronikusan beszívja a kulcsot a zárba a rendszer. Az ilyen kulcsokat is könnyedén tudjuk programozni, pedig ezek jellemzően inkább a 2010-től kezdődő autókulcsok. Itt abszolút jellemző, hogy minél fiatalabb az autó, annál könnyebben tudjuk megoldani az autókulcs programozást, autókulcs másolást.

Ezen felül vannak a proximity kulcsok, ahol az indítás már start/stop nyomógombbal történik, ezekhez is tudunk autókulcsot biztosítani. A kulcs beszerzési ideje több napig is eltarthat, főleg az amerikai típusoknál, mivel nem túl gyakori, így nincsen nagy számban raktározva.

Ha csak egy chipes indítókulcsra van szüksége Chrysler autójához, azt pár percen belül megoldjuk.

A régi kulcsot is meg lehet menteni, ám ha csak egy új kulcsházra van szükség, vagy az autókulcs törött, repedt, azt üzletünk könnyedén kicseréli egy újra.

Zár alapján is tudunk készíteni gyári méretű kulcsot, így, ha el van kopva a régi kulcs, az is menthető.

De nem csak amerikai import autókkal találkozhatunk Európában, könnyen lehet, hogy az amerikai autó Európában készült, így a kulcskészítés során mindenképpen ellenőriznünk kell, hogy az autó honnan származik.

Kulcskirály üzletünk kulcsmásoló szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen kulcsok készítésében.

A kulcs pengéjének a másolását, erre a célra kifejlesztett, professzionális kulcsmásoló gépeken végzik.

Minden esetben garanciával készítjük el a Chrysler autókulcsokat!

Chrysler kulcsmásolás, Chrysler autókulcsmásolás, kulcsmásolás, autókulcsmásolás