Autókulcs programozás

Autókulcs programozásra akkor van szükség, amikor az autó indításgátló rendszeréhez nem klónozható transzponder tartozik. Ilyenkor az autó diagnosztikai csatlakozóján keresztül programozzuk fel a kulcsot a gépjárműhöz.

Üzletünk az MVP Pro diagnosztikai, kulcsprogramozó műszert használja, amelyet az Advanced Diagnostics gyárt.

A hordozható MVP Pro egy mobil kulcsprogramozó, amely a legtöbb gyártmányú járművekhez használható.

Ez a diagnosztikai gép egy olyan mobil, kulcs programozási megoldást kínál az autózár szervizzel, autókulcs másolással foglalkozó szakembereknek, hogy nem kell az ügyfélnek nyitvatartási időben a hivatalos autókereskedőhöz vagy márkaszervizhez fordulnia, az autókulcs másolás, autókulcs készítés, azonnal, bármikor és bárhol megoldhatóvá válik.

Ennek a műszernek a használatával, a legtöbb esetben, meg tudjuk oldani, hogy szakemberünk - előzetes hely és időpont egyeztetés esetén -, bárhol, bármikor az ügyfél rendelkezésére álljon.

Eredetileg, ha az ügyfélnek egy új kulcsra van szüksége, nincs más választása, mint munkaidőben elfáradni egy hivatalos márkakereskedésbe vagy szervizbe, ami egyrészt kényelmetlen, másrészt időigényes és drága.

Az MVP Pro egy piacvezető műszer, amely több mint 60 autógyártó cég különböző autótípusaihoz használható.

Az egyszerűség elvéhez igazodva a MVP Pro a kulcsprogramozás különböző lépésein átkalauzolva oldja meg az autókulcs programozás problémáját. Az ún. „okoskulcsoknál” is használható ez a műszer. A modernebb autók többségének immobilizeres rendszere általában egy PIN kódot kér a kulcs programozásához. Ez a PIN kód ezzel a műszerrel könnyen kiolvasható, beazonosítható, annál is inkább, mert a műszert, mint piacvezető műszert, folyamatosan tesztelik és frissítik. Ezáltal a legújabb, legmodernebb autótípusokat is tudja programozni.

Távirányítós és chipes autókulcsok programozása a Kulcskirályban

A Kulcskirály vállalja a legtöbb távirányítós és chipes autókulcsok programozását!

Mikor kell programozni az autókulcsot?

Két esetben. Amikor a távirányító valamilyen oknál fogva nem működik, vagy az autókulcs nem indítja az immobilizerrel ellátott autót.

Távirányító tanítás, szinkronizálás

Cégünk szakemberei a legtöbb autótípusnál vállalják a bicskakulcsok, vagy távkapcsolós kulcsok, diagnosztikával történő visszatanítását.

Ehhez minden esetben szükség van az autóra, illetve egy olyan kulcsra, amivel még működött az autó.

Bizonyos esetekben az autó elfelejti a távirányító kódját, vagy ha vásárol egy gyári kulcsot, melyet fel kell még programozni, ezeket is meg tudjuk csinálni.

Vannak kulcsok, melyeket nem diagnosztikával kell tanítani, hanem mechanikusan, záron keresztül. Ebből nagyon sokféle van, típus és évjáraton belül is változik. Itt is minden esetben szükségünk van a gépjárműre, és egy működő kulcsra.

Peugeot, Citroen, Opel kulcsok tanításánál szükség van az autó elektronikus PIN kódjára. Az Opelnél ez egy papír alapú kártya, amin CarPass felirat olvasható, ez általában a szervizfüzetes mappában található.

Ha kulcstanításra vagy programozásra van szüksége, keresse a Kulcskirály zárszaküzlet!

Amennyiben kérdése van autókulcs programozásával kapcsolatban, vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal a  06-1-312-2064 vagy 06-70-679-6363, vagy fáradjon be üzletünkbe!