Autókulcs másolás

Az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk mindenféle autótípus kulcsai esetén:

  • AUTÓKULCS MÁSOLÁS
  • AUTÓKULCS PROGRAMOZÁS
  • AUTÓKULCS JAVÍTÁS
  • AUTÓ KULCSHÁZ CSERE
  • BICSKAKULCS JAVÍTÁS
  • TÁVIRÁNYÍTÓS AUTÓKULCS KÉSZÍTÉS
  • CHIP TANÍTÁS
  • CHIP MÁSOLÁS, KLÓNOZÁS
  • AUTÓKULCS KÉSZÍTÉS KISZÁLLÁSSAL
  • MOBIL AUTÓKULCS KÉSZÍTÉS, PROGRAMOZÁS

Amikor az autókulcsokról esik szó, gyakran a márkaszervizek árai jutnak az ember eszébe.

Azonban, ha csak márkaszervizben lehetne javíttatni az autókat, nem lenne a világon sehol márka független autójavító műhely sem.

Ez így van az autókulccsal is. Pontosan nem kell nagyon messzire visszamenni az időben, csupán 1995-ig, ameddig minden gond nélkül, bármely kulcsmásolónál lehetett másoltatni autókulcsokat.

Minden autókulcs fejében van elektronikus indításgátló chip 1995-ös évtől kezdődően. Ez azért fontos, mert amennyiben a chipet nem kéri, nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy indítani fogja az általunk készített kulcs az autót.

Pár alapvető információ, ami alapján árat tudunk adni a kulcsmásolásra:

Milyen márkájú autó?     Pl.: Honda, Audi, Suzuki, Volvo, Skoda, stb.

Márkán belül mi az autó típusa?  Opel Adam, BMW – X5, vagy Jaguar XF, Fiat Punto, Suzuki Swift, stb.

Mi a gyártási év?  Ez nagyon fontos, mert ez alapján látjuk, hogy milyen chippel szerelték az adott autó kulcsát.

Kiegészítő információk:

Milyen formája van a kulcsnak? – ez azért lehet fontos, mert pl. a VW, vagy az Audi esetében, évjáraton belül is, különböző féle bicskakulcs formával vannak szerelve.

Hozott kulcsok pengéit is lemásoljuk, de mindig előzetesen meg kell győződnünk arról, hogy alkalmas lesz-e a másolásra. Ennek költségiről mindig előre tájékoztatjuk vásárlóinkat!

A hozott távirányítós kulcsok és chipek tanítására nem vállalunk sem felelősséget, sem garanciát!

Távirányítós kulcsokkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségünkön!

Távirányítós és bicskakulcs másolással, készítéssel kapcsolatban, kollégánk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt évben több száz kulcsot készítettünk, és mindegyikre garanciát vállalunk/vállaltunk!

Egyes távirányítós bicskakulcsok megrendeléséhez alvázszámra van szükségünk, a pontos beazonosítás végett. Ez alapján rendelünk, így lehet, hogy 1-2 munkanapot várni kell, amíg megoldjuk, de erről is adunk felvilágosítást telefonon.

Bizonyos autómárkák esetében az autó szerelésével jár a kulcskészítés. Ilyen pl. a BMW vagy Mercedes, de ezt is természetesen minden gond nélkül megoldjuk.

Megoldható eltűnt, vagy elveszett kulcsok esetében a kulcs pótlása. Vállaljuk a helyszínen a kulcs tanítását, de ennek mindig külön kalkulált, egyedi költsége van.

Mechanikusan, zár- vagy kód alapján, üzletünkben készítjük el a kulcsot. Szombaton csak előzetes bejelentkezés alapján vállaljuk az autókulcsok készítését!

Elveszett, ellopott kulcsok esetén, bezárt autókhoz kulcskészítés, 48 órán belül! Sérülésmentesen, garanciával!

KULCSKIRÁLY

Üzletünk, Budapest szívében, a Bajcsy-Zsilinszky úton található. (Nyugati tér, Skála Metro oldala)

Vállaljuk autókulcsok készítését, másolását, programozását.

Továbbá vállaljuk teherautók/ haszongépjárművek kulcsainak tanítását, másolását!

1995 - Immobiliezers autókulcs, chipes kulcs története

Mit is jelent ez?  

Az autógyártók egységesen, de különböző típusú elektronikus chippel látták el a kulcsokat, aminek hiányában, nem lehet beindítani az autót. Az autó önindítója csak forog-forog, de a benne lévő computer nem engedi beindítani az autót.

Ezek elég kezdetleges chipek voltak, az elsődleges céljuk az volt, hogy a kulcsmásolók ne tudjanak a gépkocsikhoz kulcsokat készíteni, és ne lehessen könnyedén az autót eltulajdonítani. Valószínűleg jogi- és szabadalmi hibák végett, egyik autógyár sem tudta a saját rendszerét megfelelően védeni, ezért ezeknek a chipeknek a másolása vagy klónozása, egy kisebb iparágat fejlesztett ki.

A kulcs fejébe helyezték el a transzponder chipet, amelyek először fekete ragasztott karbidból voltak, később üvegbe rakták.

Így védettek a külső behatásoktól, amíg a kulcs fejében vannak. Amikor megpróbálják kivenni onnan, sokszor több kárt okoznak, mint hasznot.

Könnyedén letörik vagy eltörik, így onnantól kezdve sérül a benne lévő adat, és nem használható a továbbiakban.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban pótkulcsot, vagy teljes értékű kulcsot készítsünk ügyfeleink számára.

Ezért képezzük magunkat, és szerezzük be a legdrágább programokat, diagnosztikai eszközöket, amikkel képesek vagyunk a legtöbb autótípus kulcsát lemásolni, programozni. Adott esetben távirányítót is tanítani.

Az autókulcsok másolása, programozása ma már nagyon összetett feladat.

Minden autómárka chipjei más és más adatokat tartalmaznak, és különbözőek a transzponderek fajtái is. Többnyire a gyártó nem biztosít “egyszerűbb” kulcsot, csak drága, távkapcsolós kulcsot adna el, holott arra, mint tartalék kulcsnak, nincs szüksége.

A márkaszervizek még mindig drágák, és csak forgalmi és törzskönyv alapján tudnak kulcsot rendelni, amire semmilyen garanciát nem adnak. Ennek a menete több hétig is eltart, és a végén még el kell menni egy kulcsmásolóhoz, aki a kulcs pengéjét megmarja.

Napjaink kulcsai egy mini számítógéphez hasonlíthatók, és nem tartalmaznak külön chipet, hanem a komplett kulcsot és annak elektronikáját kell tanítani. Ezek még elég drágák, de idővel ezeknek is meglesz a jó minőségű utángyártott változata.

A Kulcskirály által készített autókulcsokra garanciát vállalunk!  Mindezt a  márkaszerviz árainak töredékéért!

 

Fontos!

Cégünket csak becsületes szándékkal keressék fel, és nyitvatartási időben!

Áraink, amit telefonban, vagy személyesen mondunk, mindig 1 db kulcsra vonatkoznak, és bruttó árak! Az árakból alkudni nem lehet!

Elsősorban, ha nincs más kérés, a komplett kulcs elkészítésére vonatkozik az ár, belefoglalva az anyagköltséget, a munkadíjat, a programozást, és a marást!

Nem vállaljuk kulcsok átalakítását, és az immobilizerek/indításgátlók kikötését sem! Az autón semmilyen változtatást nem végzünk, nem szerelünk! Csak gyárinak megfelelő kulcsokat készítünk, nem csinálunk “gagyi bicskakulcsnak” kinéző autókulcsot!

Honlapunkon a márkafeltüntetés és a kulcsok feltüntetése csak a beazonosítás végett van feltöltve, minden jogi felelősség nélkül használjuk ezeket. Minden logó vagy márkanév az autócégek tulajdona, a szerzői jog továbbra is az övék!

Üzletünk jó minőségű, utángyártott kulcsokat készít, márkanév és logó felhasználása nélkül!