JAGUAR KULCSMÁSOLÁS

Jaguar F-type autókulcs-másolás

A 2013-tól gyártott Jaguar F-type kulcsai, már az úgynevezett proximity típusú kulcsok. Ez annyit jelent, hogy elegendő, ha a kulcs a zsebünkben van, így az autó indítható start/stop gombbal. Vállaljuk hozott gyári kulcsok felprogramozását, és a szervizkulcs mechanikus másolását üzletünkben!

Jaguar S-type slusszkulcs-másolás

Ezt a típust már egészen 1998 óta gyártják. Az évek során először 2002-ben, majd 2005-ben kapott újabb külsőt. Indításgátló rendszerét tekintve, megegyezik a Ford személygépjárművekével. A mechanikus kulcs is hasonló kialakítással rendelkezik. Vállaljuk ennél a típusnál, az immobilizeres indítókulcs készítést, akár normál, akár távirányítós kivitelben! Régi, kopott kulcsházak cseréjét, hozott kulcsok marását, illetve programozását is megoldjuk!

Jaguar XF indítókulcs-másolás

Már 2008-tól gyártják a Jaguar talán legsikeresebb modelljét, az XF-et. 2013-ban átesett egy kisebb kozmetikai átalakításon, de mind motorilag, mint megbízhatóságát tekintve, megfelel a mai kor követelményeinek. Kulcsa, hasonlóan az F-type-hoz, Smart/proximity. Ennél a típusnál sem okoz gondot a hozott gyári kulcs felprogramozása, illetve a szervizkulcs készítés!

Jaguar XJ-sorozat autókulcs másolás

Már egészen 1994-től gyártják ezt a típust. Az évek alatt különböző típusai is megjelentek az autópiacon, mint például a Jaguar-XJ6, a Jaguar-XJ8 és a Jaguar-XJR. Évjárattól és típustól függően, szinte minden modellnél megoldható az immobilizeres indítókulcs készítés, esetenként a kulcsház csere, és elektronika javítás is.

Jaguar XK-sorozat indítókulcs másolás

Hasonlóan az XJ sorozathoz, az XK típusnál is több modellt különböztethetünk meg. Az első a Jaguar XK, majd visszamenőleg az XK8, és az XKR. 1996-től gyártják ezeket a típusokat, így indításgátló rendszere nem okoz problémát számunkra! Legyen szó akár sima indító- vagy távirányítós kivitelről, keresse fel üzletünket!

Jaguar X-type autókulcs készítés

Talán az X-type a leggyakrabban látott Jaguár modell, 1998-tól készítik. 2004-ben kapott egy kis külső átalakítást, de lényegében ugyanaz a modell. Indításgátló rendszerét tekintve, ez is megegyezik a Ford személygépjárművekével. A mechanikus kulcs is hasonló kialakítással rendelkezik, csakúgy, mint az F-type esetében. Legyen szó akár normál indító-, vagy távirányítós kulcsról, mi megoldjuk a programozást és a kulcskészítést!

Még egy hatalmas előnyünk van! Mi szombaton is várunk mindenkit, aki szeretné kulcsait másoltatni. Kulcsmásolás minden szombaton, a nyugatinál, reggel 9-től délután 13 óráig! Így már nem akadály, hogy hétvégén is lemásoltassa kulcsait.

Ha több kulcsból áll, amit elszeretne készíttetni, leadhatja kollégáinknak, bevásárol a Lidl-be, vagy iszik egy kávét a Biocaffeba, és a kulcsai közben elkészülnek.

Egy régi gumis műhely falára volt kiírva, “Cégünk Jó minőségben, Gyorsan, Olcsón dolgozik. De az Ügyfél csak kettőt választhat!“ - ez minket megmosolyogtatott, és úgy vagyunk vele, hogy nálunk mind a hármat megtalálja, nem kell választani!