HYUNDAI KULCSMÁSOLÁS

Általánosságban elmondható, hogy a Hyundai gyártmányú autók indítókulcsai, slusszkulcsai beépített immobilizerrel vannak felszerelve. Erről annyit kell tudni, hogy a kulcsfejben található egy transzponer chip, amely egy kódot küld az autónak, és a megfelelő kód esetén az autó elindul.

Ebből adódóan, a hagyományos kulcsmásolás mellett, már szükség van egy laptopra is, valamint kommunikációs kábelre, hogy az autóval tudjunk kommunikálni. A kígyómarásos kulcs lemásolása és a chip átmásolása után, az autón meg kell keresni azt a helyet, ahol a kommunikációs kábelt rá tudjuk csatlakoztatni a gépjárműre és egyben a laptopra is, valamint szükséges a megfelelő program megléte is. A program és a kábel is autótípusonként változik. Miután az autót rátanítottuk az új kulcsra, akkor lehet az immobilizeres kulcsok másolását befejezettnek tekinteni. Egy ilyen művelet általában 30-60 percet vesz igénybe. Fontos kihangsúlyozni, hogy a modernebb autók, mint pl. a Hyundai modernebb típusai esetében, az autó jelenléte a legtöbbször szükséges az autókulcs másolás elvégzéséhez.

Hyundai Accent autókulcs másolás

hyundai-accentAz Accent típust indításgátló rendszerrel már egészen 1995-től gyártották, egészen 2012-ig. A korai típusoknál még elegendő a működő kulcs megléte a másoláshoz, de az újabb típusoknál már elengedhetetlen az autó jelenléte is. Természetesen minden esetben megvárható az immobilizeres kulcsmásolás. Továbbá vállaljuk, régi, nem működő kulcsok javítását, a kulcsház cseréjét, valamint elem cseréjét is.

Hyundai Atos indítókulcs másolás

hyundai-atosA Hyundai városi kisautója az 1997-től gyártott Atos. Indításgátló rendszerét tekintve, megegyezik a többi Hyundai típussal. Az Atos esetében is szükség van az autóra, ha immobilizeres indítókulcsot szeretnének készíttetni. Amennyiben kulcsház csere vagy kulcs elektronika lenne a feladat, azt is vállaljuk.

Hyundai Coupe autókulcs másolás

hyundai-coupe-kulcsmasolasSportos városi autó a Hyundai Coupe. Indításgátló chippel már 1997-től szerelték, az újabb 2009-es modellekig. A kulcsmásolás ennél a típusnál sem jelent problémát. Hasonlóan a többi Hyundai autókulcs másoláshoz a Coupe esetében is szükség van az autóra, az immobilizeres kulcsmásoláshoz. Kulcsjavítás kulcsház és elem csere a Coupe esetében is megoldott.

Hyundai Elantra kucsmásolás

hyundai-elantra-kulcsmasolasAz indításgátló rendszerrel szerelt Elantrát 1997-től napjainkig gyártják. Városi limuzinként tudnák leginkább jellemezni leginkább. A kulcsmásolás az Elantra esetében sem okoz problémát, csak el kell jönnie az autóval, és meg tudja várni az új indítókulcs elkészítését. Természetesen a kulcsház cserét, illetve a kulcs javítást is nyugodtan ránk bízhatja!

Hyundai Getz autókulcs másolás

hyundai-getzTalán az egyik legnépszerűbb Hyundai modell a Getz. 2003-ban kezdték el gyártani egészen 2009-ig. Kicsi, mozgékony, városi autóként lett sikeres az utakon. Indításgátló rendszert ebbe az autóba is szereltek, de legújabb fejlesztéseinknek köszönhetőn, nem okoz problémát egy chipes indítókulcs elkészítése. Elegendő eljönni az autóval a kulcsmásolás megvárható. Kulcsház és elem csere, valamint kulcselektronika javítás esetén is keresse üzletünket.

Hyundai H-1 indítókulcs másolás

hyundai-h1Természetesen minden komolyabb autógyártó cégnek rendelkeznie kell egy kisteherautó modellel is. A Hyundainál ezt a modellt H-1 néven dobták piacra. Természetesen indításgátló rendszerrel. De nem jelent számunkra gondot, ha pótkulcsot szeretne, csak jöjjön el az autóval, és rövid időn belül már kezében is lehet az új immobilizeres indítókulcs. A kulcsház-csere és elektronika javítás a H-1 esetében is megoldott.

Hyundai Tucson

hyundai-tucson-kulcsmasolasManapság nagy népszerűségnek örvendenek a városi terepjárók. A Hyundai is úgy érezte, hogy szükség van egy ilyen modellre a palettán ezért 2005-ben piacra is dobta az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Hyundai Tucson. Modern autó révén modern indításgátló rendszerrel is szerelték. A kulcsmásolást azonban ennek ellenére is el tudjuk végezni. Legyen szó indítókulcs másolásról, bicskás távirányítós kulcs javításról, esetenként kulcsház cseréről keresse üzletünket bizalommal!

Hyundai i10 autókulcs másolás

hyundai-i10A Hyundai i10 egy városi autó, melyet a dél-koreai Hyundai 2007 óta gyárt. Az i10 modell a Hyundai Atos kiváltására lett tervezve.

A Kulcskirály természetesen le tudja Önnek másolni a Hyundai i10 indítókulcsait úgy, hogy az új, már általunk elkészített másolt kulcsra rátanítja a micro chip kódját. Akár normál, akár távirányítós kivitelre van szüksége, ehhez a típushoz minden elérhető.

A kulcsház-csere és a kulcs elektronika javítás sem okoz gondot számunkra.

Hyundai i20 indítókulcs másolás

hyundai-i20-turbo-kulcsmasolasA Hyundai i20 egy szupermini autó, melyet 2008 óta gyártanak Dél-Koreában.

A Hyundai i20 autókulcsainak másolása hasonlóan zajlik, mint a Hyundai i10-é. Magától érthető, hogy üzletünkben vállaljuk a Hyundai i20kulcsok másolását, amelyhez jó, ha az autó is jelen van. Javasoljuk, hogy mindenképpen az autóval érkezzenek, mert így rögtön megoldható a kulcsmásolás és nem kell újra visszajönni az üzletünkbe az i20-szal együtt. Távirányítós és normál kivitelben is vállaljuk ehhez a modellhez a kulcskészítést. A kulcsház csere sem okoz problémát.

Hyundai i30 slusszkulcs másolás

hyundai-i30A Hyundai i30 egy kis családi autó és Csehországban készül 2007 óta.

Amennyiben Hyundai i30 személygépkocsijához szeretne slusszkulcsot másoltatni, nálunk jó helyen jár. Üzletünkben azonnal lemásoljuk a Hyundai i30 autókulcsait, mégpedig szakszerűen és garanciával! A kulcsmásolás megvárható. Távirányítós kivitel is megoldható ehhez a típushoz 1-2 napon belül. A kulcsház csere az i30-nál a legtöbb esetben egy órán belül elkészül.

Hyundai i40 gyújtáskapcsoló kulcs másolása

hyundai-i40A Hyundai i40 egy nagy családi autó, kimondottan az európai piacra lett tervezve. Gyártása 2011 óta folyik.

A Hyundai i40 kulcsok másolását is az immobilizer új kulcsokra történő tanításával végezzük el üzletünkben. A kulcsmásolás megvárható, az autó jelenléte minden esetben szükséges. Távirányítós kivitelt is tudunk készíteni, de erre előzetesen időpontot kell egyeztetni. Kulcsház csere és kulcs elektronika javítás ennél a típusnál is megoldható.

Hyundai Genesis autókulcs-másolás

hyundai-genesis-kulcskiralyA Hyundai Genesis egy négyajtós luxus szedán, melynek gyártását 2008-ban kezdték.

Mivel a Hyundai Genesis egy luxus, minden igényt kielégítő személyautó, amelynek kulcsai természetesen a mai, modern technikának megfelelően beépített immobilizerrel rendelkeznek. A micro chippel, vagy más néven indításgátlóval ellátott Hyundai Genesis kulcsok másolásakor azonban már nem elegendő magát a kulcsot, mechanikusan, egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chipet is ki kell olvasni, és egy másik chip-re rá kell tanítani. A chipet az új kulcsba be kell helyezni, így az autót indítani fogja a lemásolt immobilizeres kulcs.

Hyundai Santa Fe gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

hyundai-santa-fe-kulcsmasolasA Hyundai Santa Fe egy középméretű szabadidő autó, ami a mexikói Santa Fe után kapta a nevét, és 2000 óta gyártanak a koreaiak, a 2010-es évek elejétől, már Kínában.

Hyundai Santa Fe gyújtáskapcsoló kulcsok másolása a Kulcskirályban! Akár immobilizeres, akár anélküli kulcsokról van szó, mi profin lemásoljuk Önnek!

A kulcsmásolás megvárható és Magyarországon egyedüliként garanciális! Hyundai Santa Fe autókulcsok másolásával kapcsolatban érdeklődjön üzletünkben!