VOLKSWAGEN KULCSMÁSOLÁS

Volkswagen bicska kulcsmásolás

Hazánkban jelenleg a legtöbb Volkswagen modell a smart kulcsok bevezetéséig, bicskakulcs kivitelben volt elérhető. Véleményünk szerint ezekből a kulcsokból még mindig nagyon sok van, így a kulcsmásolás is ebben a szegmensben a leggyakoribb.

Körülbelül a 2000-es évektől egészen napjainkig, típus függvénye, de szinte valamennyi Volkswagen, felszereltségtől függően, bicskakulccsal került forgalomba.

Ha önnek ilyen nyomógombos, bicska formájú távirányítója van és szeretne belőle másolatot, keressen minket elérhetőségünkön! Több tucat típushoz tudunk távirányítós kulcsot készíteni, egy pár modell esetében a színes autókulcsok is megoldhatók.

Volkswagen Amarok kulcsmásolás

A 2011-től gyártott Amarok névre hallgató pick-up a VW egyik hiánypótló modellje. Ilyen típust azelőtt nem terveztek és gyártottak.

Kulcsai természetesen újabb típusú immobilizert tartalmaznak. Üzletünkben, azon felül, hogy vállaljuk a kulcsok javítását és a kulcsház cseréjét, a komplett programozott kulcs készítését is vállaljuk. Legyen szó akár normál, vagy kétgombos bicskás kivitelről.

Az autó minden esetben szükséges, és általában 20-30 perc alatt elkészül az eredetivel megegyező minőségű másolat.

Volkswagen Bogár slusszkulcsok másolása

volkswagen-bogar-kulcsmasolasA Volkswagen Bogár (németül Volkswagen Käfer, hivatalos megnevezése Volkswagen Type 1, röviden VW Bogár) a német Volkwagen cég, illetve cégcsoport által 1938-tól 2003-ig gyártott autómodell, amelyből 2002 júniusáig 21,5 millió darabot értékesítettek. Ezzel a Bogár a világ addig a legnagyobb példányszámban eladott autómodellje lett. Valószínűleg a New York Times használta először, 1938.07.03-án megjelenő cikkében a „Bogár” szót, amelyben „ezer és ezer csillogó kis bogarat” vizionál, amelyek be fogják népesíteni a német utakat. Miután az autó az 1950-es években egyre nagyobb népszerűségre tett szert, az USA-ban fokozatosan meghonosodott a szeretetreméltó Bogár (Beetle vagy Bug) becenév. A Volkswagen csak az 1960-as években vette át a Bogár megnevezést reklámkampányaiban, miután az autó a „Kicsi kocsi” filmekkel sztár lett, és a Bogár név Németországban is elterjedt, Käfer néven.

Az 1994 év előtti VW Bogár slusszkulcsok, nem transzponderesek, azaz nem micro chippel ellátottak, így a kulcsokat minden további nélkül, egyszerűen le lehet másolni. A régebbi VW Bogár kulcsoknak a másolása nem különbözik a normál cilinderes kulcsmásolástól, legfeljebb annyiban, hogy ezek a kulcsok párhuzamosan, mind a két felükön bevágással rendelkeznek. Ezeket az autókulcsokat egy egyszerű cilinderes kulcsmásoló gépen le lehet másolni. A micro chip-pel, azaz indításgátlóval ellátott VW Bogár autókulcsok másolásakor azonban nem elegendő magát a kulcsot mechanikusan egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chip-et is ki kell olvasni, és egy másik chip-re rá kell tanítani. A chip-et az új kulcsba be kell helyezni, amely így indítani fogja az autót.

Volkswagen Beetle autókulcs-másolás

vw-beetleA Volkswagen Beetle (új Bogár) egy kompakt autó, amelyet 1997-től gyárt a német VW, és amely belső dizájnját az eredeti Bogárhoz hasonlóra tervezték. Ez a modell már orrmotoros és elsőkerék meghajtású.

Az új Bogarak autókulcsai már immobilizeresek, így azokat is tudjuk másolni. Itt csupán arra kell gondot fordítani, hogy a már lemásolt autókulcsra az új indító micro chipet is rá kell másolni, miáltal indulni fog az autó az új, másolt kulcsokkal is. Vállaljuk a kulcsmásolást, akár sima, akár távirányítós indítókulcs kivitelben, a régi, rossz kulcs felújítását és kulcsház cseréjét, valamint a javítását is.

Volkswagen Bora autókulcsok másolása

vw-bora-kulcsmasolasVW Borat 1998 őszén mutatta be a gyártó Volkswagen. A Bora padlólemeze megegyezik a VW Golf IV-ével. Kinézetre azonban ez a modell teljesen más, mint a Golf. A modellt a viharos, őszi szélről, a boráról nevezték el.

A VW Bora autókulcsai szintén mind immobilizeresek, így a Bora kulcsmásolását is a Bogáréhoz hasonlóan kell elvégezni. Ám legyen szó akár sima kulcsmásolásról, akár chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház-cseréről, keresse fel üzletünket, mi megoldjuk a problémát!

Volkswagen Caddy autókulcs másolás

vw-caddy-kulcsmasolas1997-től kezdte el gyártani ezt a városi kis teherautót a VW. Sikerének köszönhetően, a mai napig rengeteget látni belőlük az utakon. Indításgátló rendszere hasonló a többi modelléhez, így ezeknek a típusoknak a másolása sem okoz problémát. Legyen szó akár sima indítókulcsról, vagy távirányítós indítókulcsról, hozzánk jöhet! Vállalunk továbbá kulcsház cserét, és kulcselektronika javítást is.

Volkswagen Crafter indítókulcs másolás

A 2006-től gyártott Crafter, leginkább egy Mercedes Sprinterhez hasonlítható haszongépjármű. De a bonyolultabban megoldható infrás kulcs helyett, ennél a típusnál a jól bevált, bicskás indítókulcsos rendszert alkalmazták.

Legyen szó akár kulcsház cseréről, elektronika javításról, üzletünkben rövid időn belül elkészítjük. Vállaljuk a kulcsok másolását is normál, valamint bicskás távirányítós kivitelben. Kulcsaink minden esetben kiváló minőségű, utángyártott termékek, melyek gyári logót nem tartalmazhatnak.

Volkswagen Fox indítókulcs másolás

vw-fox-kulcsmasolasKevésbé ismert modell a 2004-től gyártott Fox. Ám legyen szó akár sima kulcsmásolásról, akár chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház-cseréről, keresse fel üzletünket, mi megoldjuk a problémát!

Volkswagen Eos autókulcs másolás

vw-eos-kulcsmasolasSzintén kevésbe ismert modell az Eos. 2006-ban kezdték gyártani, középkategóriás autóként jelent meg a piacon. Indításgátló rendszere hasonló a többi modelléhez, így ezeknek a típusoknak a kulcsmásolása sem okoz problémát. Vállalunk továbbá a kulcsház-cserét, illetve kulcselektronika javítást is.

Volkswagen Golf indítókulcsok másolása

vw-golf-kulcsmasolasA Volkswagen Golf a német VW autógyár több generációs alsó-középkategóriás modellje 1974 óta. Az egyik legelterjedtebb családi autó. A Volkswagen cég a Bogár utáni korszakában, az 1970-es évek elején több modellel jelentkezett. Ezek közül néhány modellt (Passat, Scirocco) szelekről, míg másokat sportágakról, sporttal kapcsolatos fogalmakról (Derby, Polo, Golf) nevezték el. A Golf elnevezés eredetére elterjedt elmélet még az is, hogy a Golf-áramlatról kapta a típusjelölést, hasonlóan más időjárási jelenségről elnevezett modellekhez, de ennek a valószínűsége kicsi, amit az bizonyít, hogy bizonyos Golf típusváltozatok sebesség váltó gombjai – utalva a sportágra – golflabdára emlékeztető kialakítást kaptak.

Az 1995 előtt készült Volkswagen Golf autók fogazott kulcsait a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen, kígyómarásos kulcsait pedig a Silca Matrix kulcsmásoló gépen másoljuk le. Ezeknek a Volkswagen Golf autókulcsoknak a másolásához nem szükséges az autó jelenléte, mert ezekben a kulcsokban még nem volt beépített immobilizer.

1998-től kezdték el gyártani a Golf 4. generációját, ezt már olyan indításgátló chippel szerelték, amit nem lehet klónozni. Az autó jelenlétében meg tudjuk oldani a normál, illetve a távirányítós bicskás kivitelt is, azonnal, raktárról. 2004-től újabb Golf generáció látott napvilágot, az 5. széria. Komplett bicskás távirányítós és normál indítókulcsot is tudunk készíteni ehhez a típushoz is. 2009-ben érkezett a következő, 6-os széria. Kulcsai gyárilag 3 gombos bicskásak, de nálunk van lehetőség sima indítókulcs készítésre, és a gyárival megegyező kivitel elkészítésére is. 2013-től gyártják a Golf 7-es szériáját, ezeknek jelenleg még nem másolható a kulcsa, indításgátló rendszere eltér a korábbi típusokétól, de folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően, hamarosan ennek a kulcsnak a másolása is megoldható lesz üzletünkben.

Volkswagen Jetta gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

volkswagen-jetta-kulcsmasolasA Volkswagen Jetta egy a VW konszern által gyártott családi autó. 1979-ben került le az első típus a futószalagról. Jelenleg hat generációja van. A Jetta tulajdonképpen a Volkswagen Golf szedán változatának feleltethető meg. Az első típust 1979 és 1984 között gyártották a Jettából. Jelenleg a hatodik generáció gyártása fut.

A Volkswagen Jetta esetében is állnak a fent leírtak, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és ezután lehet a chip-et az új, másolt kulcsba behelyezni.

Volkswagen Lupo indítókulcs másolás

vw-lupo-kulcsmasolas1998-2006-ig gyártotta a VW ezt a modellt, kis városi autóként ismerhettük meg. Kulcsai immobilizeres transzpondert tartalmaznak, ezért minden esetben szükséges az autó jelenléte a kulcsmásoláskor, amennyiben olyan kulcsot szeretne, ami indítja az autót. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, a kulcsház cseréjét, és az elektronika javítását is.

Volkswagen Passat slusszkulcs-másolás

vw-passat-kulcsmasolasA Volkswagen Passat a német Volkswagen autógyár több generációs, nagy családi autó modellje. 1973 óta gyártják. A Volkswagen cég a Bogár utáni korszakában, az 1970-es évek elején több modellel jelentkezett. A passzát szél, az egyik legismertebb, a térítők felől az Egyenlítő irányába fújó szél neve, ez a modell róla kapta a nevét. A középkategóriába tartozó modellt először 1973. május 23-án mutatták be, 1296, illetve 1470 köbcentiméter lökettérfogatú, soros, négyhengeres orrmotorral, két- vagy négyajtós „csapott hátú” karosszériával. Később már csak nagyobb motorokkal gyártották.

Amennyiben Volkswagen Passat autója slusszkulcsait szeretné másoltatni, bízza ránk bátran! Kiváló és pontos kulcsmásoló gépeinkkel lemásoljuk Önnek mind a régebbi típusú Volkswagen Passat slusszkulcsokat, mind pedig a modernebb, már beépített microchippel rendelkező VW Passat autókulcsokat. Vállajuk a kulcsmásolást akár sima, akár távirányítós indítókulcs kivitelben, a régi rossz kulcs felújítását és kulcsház cseréjét, valamint a javítását is.

Újabb típusoknál már nem a hagyományos bicskakulccsal találkozunk, hanem slot-os rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy a kulcsot a kormány mellett az erre kialakított helyre kell behelyezni és benyomni az induláshoz. Ezekhez a típusokhoz is megoldható a komplett távirányítós kulcsmásolás a legtöbb esetben.

Volkswagen Polo autókulcsmásolás

vw-polo-kulcsmasolasA Volkswagen Polo egy Volkswagen által gyártott személyautó. 1975-ben került le első változata a futószalagról. Összesen 10 típusa van.

Ha Volkswagen Polo autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Polo kulcsmásolása. Amennyiben a Volkswagen Polo autókulcsban beépített indításgátló van, akkor is forduljon hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Vállajuk a kulcsmásolást akár sima akár távirányítós indítókulcs kivitelben, a régi rossz kulcs felújítását és kulcsház cseréjét, valamint a javítását is.

Volkswagen Sharan autókulcs másolás

vw-sharan-kulcsmasolasEEzt a családi autó megtalálhatjuk még Ford Galaxy és Seat Alhambra néven is. Közös projekt, aminek az eredménye egy rendkívül népszerű egyterű. Indításgátló rendszerét a Volkswagen fejlesztette így ezeknek a típusoknak a kulcsmásolása sem okoz problémát, vállaljuk továbbá a kulcsház cserét, illetve a kulcselektronika javítását is. A távirányítós kivitelről érdemes érdeklődni üzletünkben, mert eléggé nehezen beszerezhető!

Volkswagen Tuareg indítókulcs másolás

vw-tuareg-kulcsmasolasNincs olyan nap, hogy ne találkoznánk a Volkswagen városi terepjárójával, a Tuareggel. Rendkívül népszerű modell. Vállajuk a kulcsmásolást akár sima, akár távirányítós indítókulcs kivitelben, a régi, rossz kulcs felújítását, és kulcsház cseréjét, valamint a javítását is.

Volkswagen Transporter autókulcs másolás

vw-transporter-kulcsmasolasKi ne ismerné ezt a típust, amely a legnépszerűbb áruszállító, és nemcsak a Volkswagen modellek között. Különleges lehet benne az, hogy egészen 1995-től már immobilizeres indítóchippel szerelték, tehát a sima kulcsmásolás nem elegendő az autó beindításához. Ám legyen szó akár sima kulcsmásolásról, akár chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház-cseréről, keresse fel üzletünket, mi megoldjuk a problémát!

Volkswagen UP! autókulcs másolás

A legkisebb Volkswagen modell az Up!, 2012-től gyártják. Egyszerűsége ellenére ugyanolyan indításgátló rendszerrel szerelték, mint a Golf típusokat.

Csupán annyi különbséggel, hogy nem gyártanak hozzá bicskás távirányítós kulcsot. Legalábbis még nem találkoztunk vele. De a sima, normál indítókulcsot bármikor, azonnal el tudjuk készíteni, kedvező áron.