ALFA ROMEO KULCSMÁSOLÁS

A márkaképviselet áraihoz képest jóval kedvezőbb áron másoljuk az Alfa autókulcsokat. Autókulcs készítő kollégánk minden évjáratra be van rendezkedve. A legújabb rendszerünknek köszönhetően, a 159-es kivételével mindegyik típushoz és évjárathoz tudunk távirányítós bicskakulcsot készíteni. A részletekről érdeklődjenek telefonon vagy e-mailben!

Alfa Romeo 147 nyomógombos autókulcs

alfa-romeo-147Az Alfa Romeo 147 (937 típus) egy kis családi autó, amelyet az olasz autógyár 2000 és 2010 között gyártott. 2001-ben ez a modell elnyerte az Év Európai Autója díjat, megelőzve a Ford Mondeot és a Toyota Priust. Az Alfa 147, az Alfa 145 és 145 modelleket váltotta fel. Az Alfa 147-et 2010-ben pedig a Giulietta váltotta fel. Legújabb fejlesztéseink köszönhetően, meg tudjuk oldani az immobilizeres kulcs másolását. Elegendő az autóval eljönni és rövid időn belül elkészül az indítókulcs. Vállaljuk továbbá gyári kulcsok elektronikájának javítását, kulcsház cseréjét. Távirányítós, nyomógombos bicskakulcs másolását és programozását is vállaljuk.

 

 

 

Alfa Romeo 156 bicskakulcs

alfa-romeo-156-sportAz Alfa Romeo 156 (932 típus) modellt 1997 és 2007 között gyártotta az olasz anyacég. Pomigliano d’Arco-ban. Az Alfa 155 típust hivatott kiváltani és a Frankfurti Autószalonon debütált 1997-ben. Ezt a típust évjárattól függően három különböző -féle indításgátló rendszerrel is szerelték. Hagyományos fix kódos, illetve két típusú ugrókódos transzponderrel. Indítókulcs készítés ezekhez a típusokhoz sem jelent problémát. Szükség esetén kulcsház cserét és kulcs elektronika javítást üzletünkben vállalunk. Távirányítós kulcsot is tudunk készíteni, abban az esetben is, ha minden kulcs elveszett. Nyomógombos bicskakulcsaink jó minőségű, utángyártott kulcsok, a logót nem tartalmazzák.

Alfa Romeo 159 proxy autókulcs

alfa-159A 2007-2011-ig gyártott Alfa 159-est már újabb fajta, úgynevezett Smart kulccsal gyártották. Ez annyit jelent, hogy a típussal ellentétben, itt már nem hagyományosan a kulcs elfordításával indítjuk az autót, hanem az autóban, az erre kialakított helyre kell berakni a Smart kulcsot, majd Start/Stop gombbal indítani. Vállaljuk az Alfa 159-es autókulcsok kulcsház-cseréjét, javítását és elemcseréjét. A kulcskészítés kulcs hiányában egyelőre nem megoldott.

Alfa Romeo 166 autókulcs

alfa-romeo-166Ezt a típust 1998-2001-ig gyártották. Olyan indításgátló rendszerrel szerelték fel, ami teljes mértékben eltér nemcsak a többi típusú Alfa Romeo-tól, hanem gyakorlatilag minden más autótól is. Ennek ellenére, a gyári alvázszám szerint rendelt kulcsot fel tudjuk programozni egy erre alkalmas diagnosztikai géppel. Természetesen a kulcsház csere és javítás ennél a típusnál is megoldható. Nyomógombos bicskakulcsokat is másolunk!

Alfa Romeo Brera

alfa-romeo-breraHasonlóan az Alfa Romeo 159-eshez, ezt a típust is Smart kulccsal készítették. A 2007-2010-ig gyártott Brera esetében vállaljuk a gyári kulcs felprogramozását, javítását, a kulcsház cseréjét és az elem cseréjét is.

Alfa Romeo Spider

alfa-romeo-spider-kulcsmasolasGyors, sportos és kabrió, ezekkel a jellemzőkkel tudnák leginkább leírni a 2007-2010-ig gyártott Alfa Romeo Spidert. A Brera és a 159-es után, ezt is Smart kulcsos rendszerrel látták el. A kulcsjavításon és kulcsház cserén kívül, ennél a típusnál is tudunk hozott gyári kulcsot felprogramozni az autóhoz, diagnosztikai csatlakozón keresztül.

Alfa Romeo Mito

alfa-romeo-mito-kulcsmasolasAz Alfa Mito (típus 955) egy háromajtós szupermini autó, amely hivatalosan 2008-ban mutatkozott be Milánóban, mint a Mini és az Audi A1 konkurense. A Mito a Fiat Grande Punto padlólemezére épült. Kulcsait már ugrókódos indításgátló rendszerrel szerelték, a kulcsjavítást és kulcsház cserét valamit a hozott gyári kulcs programozását ennél a típusnál is meg tudjuk oldani. Távirányítós Alfa Mito kulcsmásolás a Kulcskirályban!

Alfa Romeo Giulietta kulcsmásolás

alfa-romeo-giuliettaAz Alfa Romeo Giulietta (940 típus) egy kis családi autó. 2010-ben mutatkozott be a Genfi Autószalonon. 2011-ben második helyezést ért el az Év Európai Autója szavazáson. Mivel az immobilizer rendszere megegyezik az Alfa Romeo Mito-val, így ehhez sem jelent gondot a chipes indítókulcs elkészítése.

Alfa Romeo Stelvio autókulcs

Az Alfa Romeot is elérte a SUV hullám, természetes, hogy ők is csináltak egy hobby-terepjárót a Gulia formájára. 2016-tól van forgalomban az autó, amihez szintén tudunk kulcsot készíteni. A Stelvio típushoz a kulcsokat pár nap alatt beszerezzük a megrendeléstől számítva, majd egyszeri alkalommal el kell jönni az autóval és másolás után felprogramozzuk az új kulcsot.

Alfa Romeo 147, 156, 159, 166, Mito, Giulietta, Spider, Brera autókulcsok másolása

Az Alfa Romeo fent említett, 147, 156, Mito, Giulietta stb. modellek autókulcsai a modern technikának megfelelően, már mind beépített immobilizerrel rendelkeznek. A chip-pel, vagy más néven indításgátlóval (immobilizer) ellátott Alfa autókulcsok másolásakor, már nem elegendő magát a kulcsot mechanikusan egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chip-et is ki kell olvasni, amelyet a későbbiekben egy másik chip-re rá kell tanítani. Ehhez minden esetben szükség van az autóra, mivel gépünknek szüksége van néhány információra a transzponder elkészítésére. Ez a folyamat nem tart tovább 15-20 percnél. A Kulcskirály vállalja az immobilizerrel ellátott összes Alfa Romeo autókulcsainak, slusszkulcsainak másolását. Kivétel ez alól a 159-es proxy kulcsok. A legtöbb Alfa autókulcsot tudjuk távirányítós, bicskakulcs kivitelben biztosítani. A részletekről érdeklődjenek telefonon!

Alfa Romeo autókulcsok, bicskakulcsok javítását vállaljuk, kulcsház csere és kopott kulcs felújításában szintén tudunk segíteni.

Vállaljuk Alfa autókulcsok gyártását akkor is, ha minden kulcs elveszett! Ajtózár alapján elkészítjük a mechanikus penge részt, majd a programozást az autónál végezzük.

Érdemes egyből az autóval érkezni a kulcsmásoláshoz, mert így biztosan elvégezhető a chip tanítás és nem kell majd újból eljönni hozzánk az autóval! Alfa kulcsok másolásához várjuk szeretettel üzletünkben!