PEUGEOT AUTÓKULCS MÁSOLÁS

Peugeot 1007 kulcsmásolás

A 2003-tól gyártott 1007 Peugeot kulcsainak a másolása sem okoz problémát. A normál indítókulcsot bármikor azonnal el tudjuk készíteni. Elegendő eljönni hozzánk az autóval. Távirányítós kivitelre is van lehetőség, erről bővebb információt telefonon tud kérni.

Peugeot 107 gyújtáskapcsoló kulcsok másolása

peugeot-107A Peugeot 107 egy négyszemélyes, városi autó, melynek gyártása 2005 és 2014 között folyt a csehországi Kolínban. Ez a kisautó ugyanaz, mint a Citroen C1 vagy a Toyota Aygo, vannak országok, ahol ezeken a neveken is futottak.

A Peugeot 107-hez tartozó gyújtáskapcsoló kulcsai már indításgátló chippel vannak ellátva. Ezek másolását és az új kulcsra történő immobilizer feltanítását vállaljuk üzletünkben. Csak fáradjon be hozzánk és hamarosan elkészítjük Önnek az új immobilizeres autókulcsokat.

Peugeot 108 kulcskészítés

A 2015-től gyártott 108-as Peugeot kulcsai már Proxymity azaz szabadkezes rendszerrel rendelkeznek. Ezeknél a típusoknál elegendő, ha az autó kulcsa az utastérben van. Az autó ezt érzékeli és utána gombbal indítható. Vállaljuk az ilyen típusú kulcsok másolását, programozását, illetve sok esetben a javítását is.

Peugeot 206 autókulcsmásolás

peugeot-206-kulcsmasolasA Peugeot 206 Magyarország egyik legnépszerűbb Peugeot modellje volt a 307 mellett. A francia piacon 1998-tól 2010-ig gyártották. Európa több országában 206+ néven 2012-ig része volt a kínálatnak.

Mivel a Peugeot 206 megfelel mind a modern technikának, mind a biztonsági követelményeknek, így a gyújtáskapcsoló kulcsai, azaz az indítókulcsok, micro chippel vannak ellátva. Üzletünkben vállaljuk ennek az autókulcsnak a másolását, chip tanítását. Az autó valószínűleg szükséges a kulcsmásoláshoz, az immobilizer miatt.

Peugeot 208 indítókulcs-másolás

peugeot-208A Peugeot 208 egy szupermini autó, amelyet a francia Peugeot cég gyárt 2012 óta, és amely a Genfi Motor Show-n debütált 2012 márciusában.

Mivel a Peugeot 208 már a modern kor szüleménye, így biztosak lehetünk benne, hogy az indítókulcs már beépített immobilizerrel rendelkezik. Ezek pontos és szakszerű másolása elvégeztethető a Kulcskirályban. Térjen be hozzánk és másoltasson nálunk Peugeot 208 autókulcsot. Az autókulcs másolás megvárható!

Peugeot 301 gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

A Peugeot 301 eredetileg egy középméretű, négyhengeres autó volt, amelyet a francia Peugeot gyártott még 1932 és 1936 között. Szintén ezt a nevet kapta az új Peugeot modell, melynek gyártása 2012-ben kezdődött a Peugeot spanyolországi gyárában.

Ez a Peugeot modell is a mai kor autója, így már ez a típus is indításgátlóval felszerelt gyújtáskapcsoló kulcsokkal rendelkezik. Vállaljuk a Peugeot 301 kulcsainak lemásolását, majd azokra az immobilizer rátanítását. Jöjjön el hozzánk!

Peugeot 307 autókulcs másolás

peugeot-307Véleményünk szerint ez az egyik leggyakoribb Peugeot modell, nap, mint nap találkozunk vele kulcsjavítás, kulcsmásolás, vagy kulcsház-csere céljából. Ám legyen szó akár sima kulcsmásolásról, akár chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház-cseréről, keresse fel üzletünket, mi megoldjuk a problémát!

Peugeot 308 autókulcs-másolás

peugeot-308-kulcsmasolasA Peugeot 308 egy kis családi autó, melynek gyártása 2007-re vezethető vissza. A második generációs 308-as modell, 2014-ben elnyerte Az Év Európai Autója címet. Ennek a típusnak a gyártása Franciaországban zajlik.

A Peugeot 308 kulcsai indításgátlóval vannak felszerelve. A kulcsfejben található egy micro chip, amely egy kódot küld az autónak, és a megfelelő kód esetén az autó elindul. A Kulcskirály le tudja Önnek másolni az indítókulcsot úgy, hogy az új, már általunk elkészített másolt kulcsra rátanítja a micro chip kódját. Amennyiben ilyen Peugeot 308 autókulcsa van, és a kulcsokat másoltatni szeretné, a másolást simán elvégezzük Önnek.

Peugeot 405 slusszkulcsok másolása

peugeot-405A Peugeot 405 a nagy családi autó kategóriába tartozott, és amelynek a gyártását 1987-ben kezdték meg. Francia felügyelet alatt a mai napig gyártják ezt a modellt Iránban és Egyiptomban. 1988-ban elnyerte Az Év Európai Autója címet, a legtöbb szavazattal, amit valaha is leadtak egy autóra, a verseny kezdete óta.

A Peugeot 405 autókulcsok tekintetében annyit kell tudni, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és csak ezután lehet a chip-et az új kulcsba behelyezni.

Előre soha nem lehet megmondani, hogy a chip-el ellátott kulcsok másolásához szükséges-e az autó, de biztosabb, ha ott van, így egészen biztosan, a helyszínen elvégezhető a Peugeot 405 kulcsmásolás, bármilyen évjáratról is legyen szó.

Peugeot 406 indítókulcs másolás

1997 óta gyártják ezt a modellt. Nagy népszerűségnek örvend, hiszen ki ne emlékezne a Taxi című filmre, amiben egy hófehér 406-ossal száguldoztak. A 406-os kulcsai már rendelkeznek indításgátló chippel. Ezért a másoláshoz elengedhetetlen az autó jelenléte. Üzletünkben azonnal, raktárról meg tudjuk oldani a kulcsmásolást, keressen minket bizalommal!

Peugeot 607 indítókulcs másolás

peugeot-607A legnagyobb városi limuzin a Peugeot modellkínálatában a 607-es. Indításgátló rendszere hasonló a többi modelléhez így ezeknek a típusoknak a másolása sem okoz problémát. Vállalunk továbbá kulcsház-cserét, illetve a kulcselektronika javítást is.

Peugeot 806 autókulcs másolás

peugeot-806Családi autót a Peugeot-nál is gyártottak. Véleményünk szerint, erre a címre a 608-as a legesélyesebb.1997-től gyártották, de már ezt is immoblizerrel, majd 2002-től egy kis átalakítás után, 807-es néven fut tovább. Ennél a típusnál is alkalmaztak már immobilizer, így csak transzponderes kulccsal lehet indítani az autót. Ennél a modellnél sem okoz gondot a chipes indítókulcs másolás, a kulcsház csere és a kulcsjavítás.

Peugeot 2008 gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

peugeut-2008A Peugeot 2008 egy mini crossover, ami Franciaországban készül 2013 óta, és amit a Peugeot 207 SW kiváltására terveztek és vezettek be.

A Peugeot 2008 típus is indításgátlóval ellátott gyújtáskapcsoló kulcsokkal rendelkezik. Vállaljuk a Peugeot 2008 kulcsainak lemásolását, majd azokra az immobilizer rátanítását. Jöjjön el a Kulcskirályba!

Peugeot 3008 slusszkulcs-másolás

peugeot-3008-kulcsmasolasA Peugeot 3008 egy kompakt crossover, amelyet 2008-ban a horvátországi Dubrovnikban mutattak be először a nagyközönség számára.

A Peugeot 3008 immobilizeres autókulcsok másolatát elkészítjük Önnek a Kulcskirályban. A kulcsokat lemásoljuk, az immobilizert rátanítjuk az új kulcsokra és már indítja is a másolt kulcs az autót! Térjen be hozzánk az autóval együtt és mi még aznap elvégezzük a slusszkulcsok szakszerű másolását!

Peugeot Boxer indtítókulcs másolás

peugeot-boxerA Peugeot kisteherautója a Boxer, ebből a típusból is sokat látni az utakon, így mondhatni ez is népszerű modell. Ennél a típusnál is alkalmaztak már immobilizert, így csak transzponderes kulccsal lehet indítani az autót. Ennél a modellnél sem okoz gondot a chipes indítókulcs másolás, a kulcsház csere és a kulcsjavítás.

Peugeot Partner autókulcs másolás

Szintén népszerű Peugeot modell, ideális kisseb rakományok szállítására városon belül. Indításgátló rendszere hasonló a többi modelléhez, így ezeknek a típusoknak a kulcsmásolása sem okoz problémát, vállaljuk továbbá a kulcsház cserét, illetve a kulcselektronika javítását is.

Peugeot Expert autókulcs másolás

peugeot-expertMondhatni az Boxer kistestvére, és a Partner nagytestvére, az áruszállításra kifejlesztett Expert. Kulcsai immobilizeres transzpondert tartalmaznak, ezért minden esetben szükséges az autó jelenléte a kulcsmásoláskor, amennyiben olyan kulcsot szeretne, ami indítja az autót. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, kulcsház cseréjét, valamint az elektronika javítását is.

Peugeot haszongépjárművek kulcsmásolása

Nálunk ez is megoldott, ugyanazon a rendszeren működik, mint a Fiat, így a gyári távirányító kulcsmásolása már nem probléma. Az autó jelenlétére minden esetben szükség van.

A Peugeot autók kulcsmásolásáról:

Szinte minden típusú Peugeothoz tartozik egy úgynevezett kódkártya. Ezen a kártyán egy belépési, illetve PIN kód szerepel. Ennek a kódnak a segítségével lehet belépni az autó rendszerébe és új kulcsot felprogramozni.

Ez a kód abban az esetben szükséges, ha az autóhoz nincs működő kulcs, illetve, ha gyári, távirányítós kulcsot kell hozzá programozni.

Ezt a kódot legtöbb esetben már ki tudjuk olvasni egy diagnosztikai eszközzel. Ám vannak olyan típusok és évjáratok, amelyekhez csak a hivatalos szerviz tudja kiadni a kódkártyát.