IVECO KULCSMÁSOLÁS

A haszongépjárművek piacán elég nagy piacot lefednek ezek az olasz tehergépkocsik. A sofőrök túlterheltsége gyakran válthat ki kulcselvesztést.

Üzletünk, helyszíni kiszállással könnyedén megoldja a kulcsprogramozást, és a kulcsmásolást.

Mobil egységünk előre leegyeztetett időpontban és helyszínen elvégzi az Ön telephelyén a tehergépkocsikhoz a pótkulcs-készítést.

Iveco Daily kulcsmásolás

Ez a leginkább előforduló kisteherautó, a kicsi 3,5 tonna alatti mezőnyből indul, és egész hatalmas áruszállítóvá tud válni. Bármelyik Iveco Dailyhez is kell chipes pótkulcs, azt mi megoldjuk! A kisebb teherautók kulcsait üzletünk előtti parkolással tudjuk vállalni, 10-15 perces határidővel, tehát az autó-kulcsmásolás megvárható! A nagyobb tehergépkocsik kulcsmásolását egyeztetni szükséges!

iveco, iveco kulcsmásolás, kulcsmásolás

Iveco EuroCargo kulcsmásolás

Itt már nagy haszongépjárműről beszélhetünk, de időnként ezekhez a típusokhoz is szükség lehet pótkulcsra. Mivel ezek a típusok is a 2000-es évektől indításgátló chippel vannak ellátva, így szükségszerű a kulcsok programozása. Ezeknek a kulcsoknak a másolását is rövid határidővel vállaljuk!

iveco, iveco kulcsmásolás, kulcsmásolás

Iveco Stralis és Trakker

Ezzel a két típussal nem olyan gyakran találkozunk a hazai piacon, de előfordulhat, hogy önnek ehhez kell pótkulcs. Mint már a fiatalabb típusok kulcsába, itt is van indításgátló, így annak a másolását is tudjuk vállalni.

Amennyiben nem tud a belvárosba behajtani, semmi gond, telefonáljon és egyeztetünk időpontot és helyszínt! Kollégáink rövid határidővel helyszíni kiszállással is megoldják haszongépjárművének kulcskészítését!

Távirányítós kulcskészítés gyári minőségben elérhető! A legtöbb modellhez, amihez gyárilag van beépített központi zár vezérlő modul, azokhoz tudunk megoldást kínálni. Az indító chipen kívül a távirányítót is fel tudjuk programozni.

iveco, iveco kulcsmásolás, kulcsmásolás

Iveco kulcstanítás, kulcsprogramozás a Kulcskirály autókulcsmásoló részlegében

Törött- vagy kopott kulcsokat is tudunk javítani, a chipet ki tudjuk menteni a régi kulcsból, amely átrakható egy új kulcsba.

Ha a zárban vagy a gyújtáskapcsolóban akad a kulcs, azt szintén javítható!

A zárjavítás, vagy gyújtáskapcsoló javítás az üzletünkben történik. A gyújtáskapcsoló autóból történő kiszerelését és visszaszerelését nem tudjuk vállalni, így mindenki ezt saját szerelővel oldhatja meg. Nekünk elsősorban a zárhengerekre van szükségünk.

Iveco haszongépjármű kulcsház csere

Törött- vagy repedt, műanyag burkolatú kulcsokkal hosszú ideig nem szabad használni az autót, mert nagyobb is lehet a kár. Ha még csak a penge lötyög, vagy a nyomógombnál repedt a ház, olcsón, gyorsan van rá megoldás. A probléma külső burkolatcserével és a penge átmásolásával könnyen orvosolható!

Iveco kulcsjavítás

Előfordulhat olyan, hogy már hiába nyomjuk a távirányító gombját, az nem reagál semmire. Nem biztos, hogy nagy a baj, előfordulhat, hogy a mikrokapcsoló a kulcsban elfáradt. Ezt szakembereink bevizsgálják, kimérik, és szükség szerint cserélik. Egy ilyen kapcsoló cseréhez nincs szükség az autóra, csak a kulcsot kell elhozni, amely kb. 20-30 perc alatt elkészül, és pár ezer forint az egész.

Kulcsmásolóink rövid határidővel, pontosan, és jól dolgoznak, a márkaképviseletek áraihoz képest lényegesen alacsonyabb áron, és GARANCIÁVAL! Jöjjön el hozzánk Ön is!