SUZUKI KULCSMÁSOLÁS

Szinte bármilyen Suzuki autókulcs másolást vállalunk, a nyomógombos kiviteleket is tartjuk raktáron. Szükséges az autó jelenléte a sima másoláshoz és programozáshoz. Árakról és feltételekről akár telefonon, akár email-ben kap tud részletes információt kapni.

Cégünk vállalja bármilyen évjáratú, Suzuki típusú személygépkocsik kulcsainak másolását, kedvező áron, garanciával. A kulcsmásolás megvárható üzletünkben.

Suzuki Ignis autókulcs másolás

suzuki-ignis-kulcsmasolasA Suzuki Ignis gyártása 2000-2008 között volt folyamatban.

Mivel ez már egy modern autó, így az immobilizeres kulcsok használata terén is lépést tartott a Suzuki a fejlődéssel. A Kulcskirály vállalja Suzuki Ignis slusszkulcsok másolását. Vállajuk a kulcsmásolást akár sima akár távirányítós indítókulcs kivitelben, a régi rossz kulcs felújítását és kulcsház cseréjét, valamint a javítását is.

Suzuki Swift gyújtáskapcsoló kulcs másolása

suzuki-swift-kulcsmasolasA Suzuki Swift egy Magyarországon is gyártott személygépkocsi. Japánban 1983-tól 1998-ig Suzuki Cultus volt a neve, első generációja Észak-Amerikában Suzuki Forsa névre hallgatott. Magyarország első népautója a Swift, amelyet a Trabant-korszak után, a "Mi autónknak” is hívtak.

A régebbi Suzuki Swift autókulcsok  még nem rendelkeztek immobilizerrel. Üzletünkben így egyszerűen és gyorsan lemásoltathatók a régebbi Swifthez tartozó slusszkulcsok. Ennél a típusnál is alkalmaztak már immobilizert így csak transzponderes kulccsal lehet indítani az autót. Ennél a modellnél sem okoz gondot a chipes indítókulcs másolás, a kulcsház csere és a kulcsjavítás.

Újabb típusú Swiftek esetében már Bluetooth-os technológiával találkozhatunk. Ezeknél a kulcsoknál elegendő, ha az autóban, vagy az autó mellett akár a zsebünkben vannak. A kocsi érzékeli ezt és engedélyezi az indítást. Nem kell tehát minden egyes alkalommal elővenni a kulcsot és elfordítani vele a gyújtáskapcsolót. Üzletünkben ilyen típusú kulcs másolására is van lehetőség. Az árakról és feltételekről telefonon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Suzuki Splash autókulcs másolás

suzuki-splash-kulcsmasolasA Suzuki Splash egy kizárólag Magyarországon gyártott személyautó, amely Esztergomban készül.

A Suzuki Splash gyújtáskapcsoló kulcsait lemásoljuk Önnek, ha behozza hozzánk az üzletbe a kulcsot, és az autó is Önnél van. Az immobilizer tanításához sok esetben szükséges az autó jelenléte, így az a biztos, ha ott van maga az autó is.

Suzuki SX-4 slusszkulcs másolás

suzuki-sx4-kulcsmasolasA Suzuki SX 4 a japán Suzuki és az olasz Fiat közösen fejlesztett kompakt, magyarul kis családi autója. 2006-től gyártják ezt a típust.

Mivel az SX 4 is egy modern autó, így az indítókulcsok már beépített immobilizerrel rendelkeznek. Mi lemásoljuk Önnek az SX4-hez tartozó slusszkulcsokat, az indításgátlót rátanítjuk az új kulcsokra, így a másolt kulccsal is indítani lehet majd az autót. Távirányítós- és normál kivitel is elérhető ehhez a típushoz. Az autókulcs másolás megvárható üzletünkben.

Suzuki Vitara autókulcs másolás

suzuki-vitara-kulcsmasolasA Suzuki Vitarat 1988-1998 között gyártották. 1996 előtt még nem igazán tartották fontosnak az indítókulcsokba épített immobilizer használatát, így nagyon sok olyan Vitara van, amelyek kulcsai egyszerűen, az ajtókulcsokhoz hasonlóan lemásolhatók.

Jöjjön el kulcsmásoló üzletünkbe, ahol szakszerűen és pontosan lemásoljuk ügyfeleinknek a Suzuki Vitara kulcsokat, legyen az immobilizeres vagy sem.

Suzuki Wagon R+ autókulcs másolás

suzuki-wagon-r-kulcsmasolasA Wagon R+ gépkocsit 1997 és 2006 között gyártották a Suzuki esztergomi gyárában.

A régebbi Suzuki Wagon R+ autókulcsok még nem rendelkeztek immobilizerrel. Üzletünkben tehát egyszerűen és gyorsan lemásoltatható a régebbi Wagon R+-hoz tartozó gyújtáskulcsok. Az újabb Wagon R+ kulcsokat is szakszerűen lemásoljuk, amelyekben beépített indításgátló van. Mindkét típusú kulcsmásolás az üzletünkben megvárható. Újabb típusoknál távirányítós kulcs készítésre is van lehetőség.

Suzuki Alto gyújtáskapcsoló kulcsainak másolása

suzuki-altoA Suzuki Alto egy nagyon kicsi, ún. mini autó, amit a Suzuki tervezett, alacsony költség- és jó üzemanyag felhasználással. A modellt 1979-ben mutatták be és a világon sok országban gyártották.

A Kulcskirály szakemberei lemásolják Önnek a Suzuki Alto autókulcsait, beépített indításgátlóval vagy anélkül is. Minden autókulcs másolást megoldunk, forduljon hozzánk bátran!

Suzuki Baleno autókulcs másolás

suzuki-baleno-kulcsmasolasA Suzuki Baleno egy kompakt autó, mely 1995 és 2007 között, valamint 2016 óta készül. Japánban a Suzuki már 2002-ben befejezte a gyártást, de Indiában, a Maruti Suzukinál még öt éven keresztül folytatódott a Baleno gyártása.

A Suzuki Baleno gyújtáskapcsoló kulcsait profin lemásoljuk Önnek, ha behozza hozzánk az üzletbe a kulcsot, és az autó is jelen van. Az immobilizer tanításához sok esetben szükséges az autó jelenléte, így az a biztos, ha ott van maga az autó is a kulcsmásolás igénylésekor.