TESLA KULCSMÁSOLÁS

Tesla autókulcs másolás

Ez az az autógyártó, akiről rengeteget lehet olvasni, pedig összesen három- vagy négyféle modelljük érhető el.

A Tesla autók teljesen elektromosak, ez már nem újdonság 2018-ban, több gyártó is készít teljesen elektromos hajtású autót. Ezekhez az autókhoz csak az ajtó biztonságos zárása vagy éppen nyitása miatt van szükség még fizikálisan kulcsra. Tulajdonképpen akár egy applikációval is el lehetne indítani az autót.

Nincs benne gyújtáskapcsoló, mert a villanymotor minden esetben azonnal rendelkezésre áll.

Ezek az autók a legtöbbször start/stop nyomógombbal indíthatók vagy kapcsolhatók ki.

Maga az autó működése, mozgása mindenben megegyezik a belső égésű motoros társaival. Ezeket az autókat egy vagy több villanymotor mozgatja, amit különböző módon irányítanak.

Tesla Model S – Ezzel a típussal lehet találkozni az utakon a leggyakrabban, már több éve folyamatosan fejlesztik. A Model S kulcsa, egy miniszámítógép, amit az autó érzékel, és egy közeli távolságon belül nyitható, illetve zárható az autó.

Külön extraként kínáljak azt a fajta kulcsot, amin egy kijelző is van, innen minden esetben le lehet olvasni az autó bizonyos paramétereit, például a töltöttségi szintet. A Tesla Model S indítókulcsát ki lehet váltani mobiltelefon applikációval. Bármikor elérhetővé válik így az autók, sőt még azt is meg tudjuk nézni, hogy utoljára hol parkoltunk vele.

Tesla Model X – Az elektromos autó luxus egyterűje, vagy SUV-ja, de szerintünk azért a terepjárástól baromi messze van. Azt inkább a Range Rovernek kell hagyni, 2018-ban már elérhető abból a típusból is plug-in hybrid hajtás rendszer.

Tesla Model 3 – Az elektromos autók között ennek kellett volna a Tesla számára meghoznia az áttörést, és ebből a modellből kellene gyártani a legtöbbet. Jelenleg kb. havi 5 ezer darabot tudnak hibamentesen gyártani, és több mint 400 ezer darabra van előrendelése a gyárnak. Így jól látszik, hogy aki ma erre befizet, csak 3-4 év múlva veheti majd át az autót, ami elképzelhető, hogy már elavult lesz.

A Tesal Model 3 kulcsai nem beszerezhetők, de kulccsal csak az alapmodell működik, egy pár dolláros extra, és az autó simán a felhőben tárolja az adatainkat, onnan már okostelefonnal is irányítható.

A Tesla autókulcsok nem olcsók, tudunk segíteni gyári kulcs beszerzésében, de jelenleg még egyetlen autókulcs programozó eszközzel sem lehet illeszteni a Tesla kulcsokat.

Tesla kulcsmásolás, Tesla autókulcs, Tesla autókulcs másolás
Tesla kulcsmásolás, Tesla autókulcs, Tesla autókulcs másolás