PONTIAC KULCSMÁSOLÁS

A Pontiac nagy és változatos múlttal rendelkező cég, mely a kezdeti nehézségek után a General Motors égisze alá került, és futotta be a hihetetlen pályáját. A kezdeti, mindenki számára érthető szlogent egész történelme alatt igyekeztek megtartani, bár ez nem mindig sikerült. A cég alakulásakor a luxus igényeket próbálták kielégíteni, később inkább a sportos irányvonalat képviselték. Ennek következtében a GM egyik legsportosabb divíziójának egyike lett. Még a nagyméretű négyajtós kivitelű autói is hihetetlen menetteljesítményekre voltak képesek a '60-as években.

Pontiac Fiero slusszkulcs-másolás

pontia-fieroA Pontiac Fiero egy középméretű, sportautó, melyet a Pontiac 1984-től 1988-ig gyártott.

Ezek a régebbi Pontiac Fiero slusszkulcsok még nem rendelkeztek immobilizerrel, azaz beépített indításgátlóval. Üzletünkben, így nagyon egyszerűen és gyorsan lemásoltathatók a Fierohoz tartozó slusszkulcsok. Mivel ezek az autókulcsok egyszerű, fogazott kulcsok, így a lakáskulcsokhoz hasonlóan, ezeket a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön másoljuk le. A Pontiac Fiero autókulcsok másolása az üzletünkben megvárható.

Pontiac Aztek indítókulcs másolás

pontiac-aztek-kulcsmasolasA Pontiac Aztek egy középméretű crossover, melyet 2001 és 2005 között gyártott a Pontiac Mexikóban. Ez egy négyajtós, négykerék meghajtású jármű, négysebességes automata váltóval és V6-os motorral.

A Pontiac Aztek gyújtáskapcsoló kulcsait profin lemásoljuk Önnek. Csak térjen be üzletünkbe, és az autó is legyen elérhető távolságban. Így kulcsmásolásban járatos kollégáink az immobilizert is egyből rá tudják tanítani az új, már lemásolt kulcsokra, és rögtön a helyszínen kipróbálják, hogy indul-e a másolt kulcsokkal az autó! Bízza ránk a Pontiac Aztek indítókulcsainak másolását!

Pontiac Grand AM autókulcs-másolás

pontiac-grand-amA Grand Am szintén egy középméretű autó, melyet három különböző időközben is gyártott a Pontiac, 1973-1975-ig, 1978 és 1980 között, valamint 1985 és 2005 között.

A Kulcskirály szakemberei lemásolják Önnek a Pontiac Grand Am autókulcsait, rendelkezzen akár beépített indításgátlóval vagy sem. Minden autókulcs másolást szakszerűen és precízen megoldunk, forduljon hozzánk bizalommal!

Pontiac Firebird gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

pontiac-firebird-kulcsmasolasA Pontiac Firebird elnevezésű autóját 1967 és 2002 közötti gyártotta a Pontiac.

A 90-es évek közepétől kezdve már a Pontiac Firebird kulcsai is a modern technika követelményeinek megfelelően készültek így a gyújtáskapcsoló kulcsai, azaz az indítókulcsok micro chippel vannak ellátva. Üzletünkben vállaljuk ennek az autókulcsnak a másolását, chip tanítását. Az autó valószínűleg szükséges a kulcsmásoláshoz, az immobilizer miatt.

Vállaljuk régebbi gyártású, 1995 év előtti Pontiac Firebird gyújtáskapcsoló kulcsainak másolását is. Az ilyen, régebbi évjáratú Firebird kulcsok túlnyomó többsége még fogazott kivitelben készült. Ezeket az autókulcsokat pontosan és precízen tudjuk lemásolni Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön. A Pontiac Firebird kulcsok másolása üzletünkben pár perc alatt elkészül, így megvárható.