DAEWOO AUTÓKULCS MÁSOLÁS

Cégünk vállalja Daewoo gyártmányú személygépkocsik kulcsainak pontos és szakszerű másolását. A kulcsmásolás megvárható és garanciális. A dél-koreai autógyártó a 2000-es években még Daewoo márkanév alatt kezdte el forgalmazni autójukat, de nagyon sok alkatrészben megegyezett az Opellal. A 2010-es évek előtt már Chevrolet név alatt futottak. Akár nyomógombos távirányítós kulcsot szeretnének, akár sima immos indítókulcsot, bármelyiket el tudjuk készíteni, kb. 20 perc alatt. A chip programozáshoz nem minden esetben van szükség az autó jelenlétére, ez típusa és évjárata válogatja.

A Daewoo autókulcsot abban az esetben is el tudjuk készíteni, ha már nincs működő kulcs!

Daewoo Kalos autókulcs-másolás

daewoo-kalosA Daewoo Kalos, vagy másnéven Chevrolet Aveo 2004 és 2006 között került gyártásra.

Amennyiben Daewoo Kalos személygépkocsijához szeretne kulcsot másoltatni, nálunk jó helyen jár. Üzletünkben azonnal lemásoljuk a Daewoo Kalos autókulcsait, mégpedig szakszerűen és garanciával!

Daewoo Nexia slusszkulcs-másolás

daewoo-nexiaA Daewoo Nexia a Daewoo Racer helyét vette át 1994-ben.

Mivel a 90-es évek közepén kezdett elterjedni az autógyártásban az autókulcsokba beépített indításgátló használata, így valószínűsíthető, hogy Daewoo Nexia autókulcsait egyszerűen és könnyen lemásoljuk Önnek. Az egyszerűbb autókulcsok másolása, a fogazott kulcsok másolására alkalmas Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen történik. A kulcsmásolás a helyszínen megvárható.

Daewoo Lanos indítókulcs-másolás

daewoo-lanosA Nexiát vette át 1997-ben az alsó-középkategóriás Daewoo Lanos és a középkategóriás Daewoo Nubira.

Elmondható erről a típusról, hogy elnyűhetetlen, tehát aki ilyen autóval rendelkezik, az biztos lehet benne, hogy hosszú-hosszú éveken át problémamentesen fogja A pontból B pontba szállítani a tulajdonosát. Motorikusan stabil és kényelmes autó, népszerűségét az is igazolja, hogy sokat látni belőlük az utakon a mai napig. Minimális szervizigényes és lerobbanás mentes autó a Lanos.

A Daewoo Lanos kulcsokban már található micro chip, így a kulcs nem másolható le egyszerűen a Bravo Professional gépen, hanem az immobilizert is rá kell tanítani az új kulcsokra. Természetesen ez üzletünkben nem akadály, ezt a feladatot is ránk bízhatja. Amennyiben az autó is jelen van, üzletünk készséggel lemásolja az autókulcsokat és a másolt kulcsra rátanítja az immobilizert. Az autókulcsmásolás és a kulcs programozás nem több idő mint 15 perc, tehát megvárható!

Daewoo Nubira autókulcs-másolás

daewoo-nubiraDaewoo Nubira autókulcsok másolása a Kulcskirályban! Ha a Nubira chippel rendelkezik, akkor is vállaljuk az autókulcs másolását és a chip rátanítását az új kulcsra. Ha a Daewoo Nubira nem rendelkezik immobilizerrel, akkor még egyszerűbb a dolgunk. Csupán lemásoljuk a Nubira autókulcsokat, amely megvárható és hamar elkészül! Térjen be hozzánk!

Daewoo Matiz gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

daewoo-matiz-kulcsmasolasA Daewoo Matiz gyártása egészen 1998-ra nyúlik vissza, bár ma már inkább Chevrolet Spark néven ismerjük a kis Matizt.

Kulcskirály üzletünkben, amely a kulcsmásolásra specializálódott, egyszerűen és nagyszerűen lemásoljuk Daewoo Matiz autókulcsokat, legyen az micro chip-es vagy anélküli.

Daewoo Racer autókulcsok kulcsmásolása

daewoo-racerA Darwoo Racer egy alsó-középkategóriás autó, amelyet a dél-koreai Daewoo Motor gyártott, 1986 és 1994 között. Helyét 1994-ben a Daewoo Nexia vette át.

A régebbi Daewoo Racerek kulcsaiban még nem található meg az immobilizer, így a Racer kulcsokat egyszerű kulcsmásolásként kezeljük. Ön betér az üzletünkbe a Racer kulccsal, amely alapján az autókulcsok másolására is alkalmas kulcsmásoló gépen azokat professzionálisan lemásoljuk. A kulcsmásolást helyben elvégezzük, csupán sorban kell állni hozzá, amennyiben vannak Ön előtt is vásárlók.

Daewoo Leganza autókulcs-másolás

daewoo-leganza-kulcsmasolasHa Daewoo Leganza típusú autójához kell kulcsot másoltatni, jöjjön hozzánk! Szakembereink, az immobilizer nélküli kulcsok esetében, pár perc alatt elvégzik a Daewoo Leganza autókulcs-másolást. Ha immobilizer is van a kulcsban, akkor sem kell aggódnia! Ezt is azonnal elvégezzük Önnek, csak kicsit hosszabb időt vesz igénybe a kulcsmásolás, ugyanis a kulcsban található indításgátló micro chipet rá kell tanítani az új kulcsokra.

Autókulcsmásolás szolgáltatásunk szakszerűen, profi gépekkel és garanciával történik!

A Daewoo név már megszűnt, de az autókulcsokat meg tudjuk csinálni!