BMW kulcskészítés CAS 2, CAS 3 és CAS 3+ alapján

Sokan keresnek minket, hogy BMW-hez készítünk-e kulcsot, pótkulcsot. A legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően, típustól függően, 2010 vagy 2012-es gyártási évig megoldható nálunk a BMW kulcsmásolás.

Mi az a CAS?  – Minden BMW-ben, ami indításgátló elektronikával van szerelve, egy külön elektronikai részen van tárolva a kulcs. Alapvetően nemcsak a kulcs, hanem a további elektronikai működéshez szükséges dolgok is itt vannak tárolva. Ilyen a kilométer óra állása, vagy a világítás vezérlés, irányjelző, stb.

A kulcsprogramozáshoz, legyen nyomógombos, távirányítós, vagy sima indítókulcs, mindenképpen erre a dobozra van szükségünk. Kizárólag ez alapján lehet kulcsot programozni. Minden BMW-ben 9 kulcsnak van helye, ennyit lehet egy ilyen CAS-ba tárolni. Fontos még, hogy szükséges legalább egy működő kulcs is az autóhoz. A programozási időtartam kb. 3-4 óra.

CAS rendszerű BMW autókulcs a legtöbb esetben bedugós kulcs, a műszerfalba van egy kis nyílás, oda kell behelyezni, majd a start/stop gombbal lehet indítani, vagy leállítani az autót.

Ezek már újabb típusok, a váltási év, típus függvényében, 2005 körülire tehető.

A 2000 és 2005 között gyártott BMW kulcsokat EWS doboz alapján lehet megcsinálni. A doboz mérete és színe is különbözik, meg persze a rajta található felirat is. Egy EWS doboz szürke, és kisméretű, kocka forma. Egy ilyen BMW kulcsmásolás körülbelül 2-3 óra időtartam.

BMW kulcsoknál vállaljuk a CAS és az EWS doboz ki- és be szerelését. Mielőtt eljönnek az autóval, minden esetben kérjenek időpontot telefonon, hogy biztosan el tudjuk végezni a kulcsmásolást. Fontos, hogy egyeztetve legyen a feladat, hogy milyen autókulcsot kér a kedves ügyfél.

Az újabb BMW típusoknál fontos, hogy az autó kulcsa szabadkezes elven működik-e vagy sem. A szabadkezes funkció annyit jelent, hogy nincs szükség a kulcsra nyitás és zárás esetében, elég a kilincset megfogni. A kulcs végig a zsebünkben marad. Van lehetőség, és többnyire sokkal olcsóbb is, szabadkezes kulcs helyett, nem szabadkezes kulcsot készíteni. Ezt minden esetben előre kell tisztázni, telefonon, vagy személyesen az üzletünkben.

A Kulcskirály BMW autókulcsokat eddig is készített, de most, hogy újítottunk eszközeinken, sokkal gyorsabban és olcsóbban tudunk távirányítós BMW autókulcsot készíteni.

A parkolás lehetőleg az üzletünk előtt, vagy közeli helyen legyen megoldva. Az üzletünk minden részén a parkolás fizetős, ezt kérem vegyék figyelembe! A kulcskészítés ára nem tartalmazza ennek a parkolás költségét. Akkor sem, ha az több időt vesz igénybe, mint amit mondtunk.

A BMW kulcsprogramozás csak embléma/logó nélküli kulcsra történik. Nincs gyári BMW kulcsunk, de nem is a márkaképviselet árain dolgozunk. Képzett autókulcsos kollégák végzik a kulcsprogramozást, fejlett, modern diagnosztikai eszközökkel végezzük a másolást.  Egy távirányítós kulcskészítés esetében, a CAS modulból már a komplett, nyomógombos indítókulcsot adjuk át. Nem szükséges az utólagos programozás. Ezért érdemes otthon kiszerelni a dobozt, és azzal eljönni, így a parkolási költséget meg lehet spórolni.

Árakról és időpontokról telefonon adunk felvilágosítást.

BMW kulcsmásolás Budapesten a Kulcskirályban!

06-70-679-6363