CHEVROLET KULCSMÁSOLÁS

A Chevrolet amerikai gépkocsigyár, a GM, azaz a General Motors leányvállalata.

Magyarországra a dél-koreai gyárból érkeztek először Daewoo márkanéven, majd később Chevrolet néven forgalmazták tovább az autókat. Az elmúlt években már nem forgalmaznak új autót Chevrolet autót Magyarországon, így a kulcskészítés is megnehezült. A legtöbb európai Chevrolet személygépkocsihoz tudunk chipes indító kulcsot készíteni. Nem minden esetben van szükség az autó jelenlétére, de a próba kedvéért, érdemes autóval érkezni, ha mód és lehetőség van rá

Chevrolet Spark kulcsmásolás

chevrolet-sparkA Chevrolet Spark egy városi autó, amely a GM koreai gyárában készül 1998 óta. Ez a gyár korábban a Daewoo Motors tulajdona volt, egészen 2002-ig, amikor azt a GM átvette és az autók innentől kezdve Chevrolet néven futottak. A Chevrolet Spark eredetileg Daewoo Matiz néven volt népszerű.

Amennyiben Chevrolet Spark autója kulcsait szeretné másoltatni, bízza ránk bátran! Kiváló és pontos kulcsmásoló gépeinkkel lemásoljuk Önnek a régebbi típusú Chevrolet Spark autókulcsait, valamint a modernebb, már beépített transzponder chippel rendelkező kulcsok másolását is vállaljuk.

Chevrolet Captiva autókulcs másolás

chevrolet-captiva2006-ban mutatkozott be a Chevrolet városi terepjárója a Captiva. Majd egy kisebb ráncfelvarrást követően 2013-től egy újabb típusa, amihez már gyárilag úgynevezett Proxmity kulcsot adtak, ez azt jelent, hogy elegendő, ha a kulcs a zsebünkben van, az autó érzékeli azt és Start/stop gombbal tudjuk indítani. A 2006-tól 2012-ig gyártott modelleknél vállaljuk az indítókulcs készítést, hozott gyári kulcs felprogramozását valamit kulcsház cseréjét és javítását.

Chevrolet Matiz autókulcs másolás

chevrolet-matizMivel már 2007-ben elkezdték gyártani ezt a típust, ezért az utakon még Daewoo Matiz néven fut. Kis városi autó, alacsony fogyasztással és megbízható működéssel. Sokan azt gondolják, hogy egyszerű kis autó révén még nincs benne immobilizer rendszer, de ebben tévednek. Kulcsai chippel vannak ellátva, amit üzletünkben rövid időn belül le is tudunk másolni. Vállajuk továbbá eltört kulcsból chip áthelyezését új kulcsba, és hozott kulcs programozását is! Az autókulcs másoláshoz szükségünk van az autó jelenlétére, nem elegendő csak a kulcsot elhozni.

Chevrolet Tacuma autókulcs másolás

chevrolet-tacuma-2008A 2006-től gyártott családi egyterű a Tacuma nevet kapta, de még legtöbb modellje Daewoo Tacuma név alatt fut az utakon. Hasonlóan a Matiz típushoz ezt is indításgátló rendszerrel szerelték. Vállajuk az immobilizeres kulcs másolását, valamint törött kulcs esetén chip áthelyezését új kulcsba.

Chevrolet Kalos autókulcs másolás

chevrolet-kalos-modelA 2007-től gyártott Kalos, a népszerű Daewoo Lanos utódja. Indításgátló rendszere is megegyezik az elődjével, így nem jelent számunkra problémát az indítókulcs elkészítése!

Chevrolet Aveo autókulcsok másolása

chevrolet-aveo-hatchbackAz Aveo gyártása 2002 óta tart. Ezt a modellt még a Daewoo kezdte gyártani, és gyártotta az első generációt Daewoo néven egészen 2010-ig. A második generációja az Aveo-nak már Chevrolet néven került a piacra, 2011 januárjában.

Ha Chevrolet Aveo autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Chevrolet Aveo kulcsmásolása. A legtöbb Chevrolet Aveo autókulcsban már beépített indításgátló található, ebben az esetben is bátran fordulhat hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Az immobilizeres kulcsok másolása számunkra nem jelent problémát! Vállaljuk továbbá kulcsház cseréjét és az elektronika javítását is!

Chevrolet Cruze slusszkulcsok másolása

chevrolet-cruze-kulcsmasolasA Cruze-t 2009 óta a Chevrolet forgalmazza, amely eredetileg egy kompakt szedán volt. 2011-ben jelent meg az autó hatchback változata, 2012-ben pedig a kombi változata. Az Opel fejlesztői is besegítettek ennél a típusnál, ezért felfedezhető hasonlóság, hogy egyes Opel gépjárművek hasonló kulccsal rendelkeznek.

Mivel a Cruze egy modern járgány, így beépített immobilizeres slusszkulcsainak másolását ránk bízhatja! Az immobilizernek, az új, másolt kulcsra történő átprogramozása nélkül az autó nem indítható el. Mi úgy végezzük el a Cruze autókulcsok másolását, hogy rátanítjuk az új kulcsokra a transzponder chip-et, így a másolt kulcsokkal is működtethető lesz az autó. Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk Cruze slusszkulcsot! Vállaljuk továbbá, hozott, gyári kulcs felprogramozását, kulcsház cseréjét és javítását.

Chevrolet Orlando gyújtáskapcsoló-kulcs másolás

chevrplet-orlando-kulcskiralyA Chevrolet Orlando egy ötajtós, hétüléses, kompakt MPV, melyet 2011-2014-ig gyártottak, amikor is a Chevrolet véglegesen kivonult az európai piacról.

Ez a modell a Cruze-hoz hasonlóan immobilizeres gyújtáskapcsoló kulccsal rendelkezik. Ezek pontos és szakszerű másolását elvégeztetheti a Kulcskirályban. Térjen be hozzánk és másoltasson nálunk Chevrolet Orlando autókulcsot. Az autókulcs másolás megvárható!

Chevrolet Trax autókulcsok másolása

chevy-traxA Trax a 2012-es Párizsi Autó Show-n debütált, és 2013 áprilisában kezdték gyártani ezt a szabadidő autót.

A Chevrolet Trax kulcsai indításgátlóval vannak felszerelve. A kulcsfejben található egy micro chip, amely egy kódot küld az autónak, és a megfelelő kód esetén az autó elindul. A Kulcskirály le tudja Önnek másolni az indítókulcsot úgy, hogy az új, már általunk elkészített másolt kulcsra rátanítja a micro chip kódját. Amennyiben ilyen Chevrolet Trax autókulcsa van, a másolást simán elvégezzük Önnek.

Chevrolet Camaro indítókulcs másolás

chevrolet-camaro-kulcsmasolasA Chevrolet Camaro az amerikai GM Chevrolet divíziójának 1967-től gyártott modellje. A Chevrolet Camaro a General Motors válasza volt a Ford Motor Company kiemelkedően sikeres, Mustang nevű sportautó-modelljére. A Camaro név francia szlengből származik, jelentése: "haver", "pajtás". A Camaro gyártását 2002-ben befejezték, majd 2009-ben újraindították és gyártják napjainkig.

A Camaro gyártásának kb. első 20-25 évében még nem építettek be indításgátlót a gyújtáskapcsoló kulcsába. A modell gyártásának utolsó 20-25 évében viszont már megjelentek az ún. immobilizeres kulcsok. Mindkét Camaro autókulcs esetében el tudjuk végezni a kulcsmásolást, kulcskészítést. Az újabb modellek esetében jó, ha velünk van az autó is, mert lehet, hogy a chip tanításakor szükség lesz rá.