Autókulcsmásolás Budapest VI. kerület

Budapest VI. kerülete – Terézváros!

Elhelyezkedése:

A pesti oldal egyik kerülete. Északról a XIII. kerület, északkeletről a XIV. kerület, délkeletről a VII. kerület, végül nyugatról az V. kerület határolja.

Jelenleg a Dózsa György út, a MÁV váci vonalának felüljárója, a Városligeti fasor, a Lövölde tér, a Király utca, a Deák Ferenc tér, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Nyugati tér, a Váci út, a Lehel és a Bulcsú utca valamint a MÁV terület által közbezárt területet nevezik Terézvárosnak.

Jelentős különbségek vannak a kerület egyes részei (például az Andrássy út  villanegyed és a Nyugati-pályaudvar környéke) között. A Nyugati pályaudvar−Nagykörút−Podmaniczky utca−Izabella utca vonalától nyugatra eső terület a Belső-Terézváros, míg ettől keletre a Külső Terézváros, avagy Pacsirtamező található.

100 évvel ezelőtt, a VI. kerületben a lakosság száma több mint 100 ezer fő volt, sajnos ez napjainkban nem több mint 40 ezer fő. 

Mind a felszíni járatoknak, mind a metrónak, illetve a földakattinak köszönhetően a közösségi közlekedéssel legjobban ellátott kerületek egyike. Itt van a Nyugati pályaudvar, amelynek elődjétől, az Indóháztól indult 1846-ban hazánk első vasútvonala.

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a főváros egyik legnagyobb múltjával rendelkező városrészében szolgálhatunk ki mindenkit, aki kulcsot másoltatna, vagy biztonságosabb zárszerkezetre vágyik.

kulcsmásolás, autókulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, autókulcsmásolás Budapest, autókulcs, autókulcs másolása, autókulcs másolása Budapest

Üzletünk fő szolgáltatása a kulcsmásolás, és autókulcs-másolás.

Az autókulcsokat 1995-óta indításgátló chippel látják el. Ezeknek az immobiliezer chipeknek az elsődleges feladata az illegális autóindítás megakadályozása. Egy chippel rendelkező kulcs lényegesen drágább, mint a chip nélküli, műanyagfejes autókulcs.

A megfelelő autókulcs másoló minden esetben ellenőrzi, hogy a hozott kulcs tartalmaz-e chipet, és ha igen, akkor azt tudjuk-e másolni.

Egyes autókulcsokat nem elég lemásolni, hanem szükség van az autó jelenlétére is, hogy az autókulcsot felprogramozzuk.

A legújabb kulcsok esetében, ahol nincs már szükség elővenni a kulcsot az indításhoz, mert az autó start-stop rendszerrel rendelkezik, minden esetben programozásra van szükség. Hogy ez hogyan valósul meg, arra minden esetben a kulcsmásoló ad választ.

A Kulcskirály a VI. kerület legrégebbi, egyik legnagyobb múlttal rendelkező kereskedelmi és szolgáltató üzlete. Nagyon kevés üzlet maradt meg a 2000-es évek után, és ad olyan szolgáltatást, mint mi.

Az autókulcsokra és lakáskulcs másolásra garanciát adunk! A Terézváros lakói nagyon jól ismerik üzletünket, folyamatos vásárlóink között tudjuk szinte az egész fővárost. Postai úton tudunk megoldást kínálni vidéki ügyfeleink részére.

Több autó típusnál nincs szükség magára az autóra a kulcs elkészítéséhez, ilyen a BMW vagy a Mercedes. Itt csak az autóban lévő egységeket kell kiszerelni ahhoz, hogy kulcsot készítsünk. Ebben minden esetben segítünk, hogy melyik típusnál, milyen egységekre van szükségünk.

Üzletünk kirakata és cégtáblája már a kerület részévé vált. Ha minőségi autókulcsot szeretne, megfizethető áron, keresse a Kulcskirály kulcsmásoló szakembereit!