OPEL KULCSMÁSOLÁS

Opel Astra autókulcsmásolás

opel-astra-kulcsmasolasAz 1994 év előtti Opel Astra kulcs, nem transzponderes, azaz nem micro chip-es, így a kulcsokat minden további nélkül, egyszerűen le lehet másolni. A régebbi Opel Astra kulcsoknak a másolása nem különbözik a normál cilinderes kulcsmásolástól, legfeljebb annyiban, hogy ezek a kulcsok párhuzamosan, mind a két felükön bevágással rendelkeznek. Ezeket az autókulcsokat egy egyszerű cilinderes kulcsmásoló gépen le lehet másolni. Mivel ezek a kulcsok általában több mint 15-20 évesek, már annyira kopottak, hogy egy kis pontatlanság is belefér a másolásba, ám biztosan nyitni és indítani fogja az autót.

Astra esetében az alábbi modellekkel találkozhatunk:

Opel Astra F 1995-1997-ig. Kulcsa még fix kódos chippel rendelkeznek, azonnal raktárról megoldható a másolás.

Opel Astra G 1998-2005-ig. Kulcsai már újabb fajta indításgátló rendszerrel rendelkeznek. Ezeket minden esetben diagnosztikai csatlakozón keresztül programozzuk, így a másoláshoz szükséges az autó jelenléte is. Ennél a típusnál már távirányítós kivitel készítésére is van lehetőség.

Opel Astra H 2003-2010-ig. Ugrókódos indításgátló rendszerrel rendelkezik. Legyen szó akár normál akár távirányítós kivitelről. Minden esetben megoldható a tartalék kulcs készítés.

Opel Astra J 2009-2015-ig. Hasonló rendszerrel rendelkezik, mint az Astra H. Pótkulcs készítés itt sem probléma számunkra akár normál akár távirányítós kivitelben.

Opel Astra K 2015-től Ez a legújabb típusú Opel Astra modell. Vállaljuk a távirányító kulcs készítését ehhez a típushoz is.

Vállaljuk minden típusú Astra esetében a kulcsház cserét és az elektronika javítást is.

Opel Vectra indítókulcs-másolás

opel-vectra-kulcsmasolasAz Opel Vectra gyártása három generációt élt meg, 1988 októberétől 2008 augusztusáig gyártották. Az Opel Vectrára is vonatkoznak a fent leírtak, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és csak ezután lehet a chip-et az új kulcsba behelyezni.

Indításgátló rendszere hasonló a többi típuséhoz így ezeknek a típusoknak a másolása sem okoz problémát, vállaljuk továbbá a kulcsház cserét, illetve a kulcselektronika javítását is.

Opel Insignia slusszkulcs másolás

opel-insigniaAz Ople Vectra utómodellje, a Vectrát leváltó középkategóriás limuzin, az Opel Insignia. 2008 júliusától gyártják mind a mai napig.

A mai kor autóinál, pl. az Insigniánál sem elég csak magát a kulcsot „chipezni”, az autót is rá kell tanítani az új chipre, a kulcsmásolás folyamatként. Ebből adódóan a hagyományos kulcsmásolás mellett már szükség van egy laptopra, és a megfelelő kommunikációs kábelre, hogy az autóval tudjunk kommunikálni. Miután lemásoltuk a kulcsot és átmásoltuk a chipet, az autón meg kell keresni azt a helyet, ahol a kommunikációs kábelt rá tudjuk csatlakoztatni a gépjárműre és egyben a laptopra is, így kell a megfelelő software is. A program és a kábel is autótípusonként változik. Miután az autót rátanítottuk az új kulcsra, akkor lehet az Insignia kulcsmásolását befejezettnek tekinteni. Egy ilyen művelet általában 30-60 percet vesz igénybe. Fontos kihangsúlyozni, hogy a modernebb autók, mint az Insignia, esetében, többnyire csak az autó jelenléte mellett lehet az autókulcs másolást elvégezni.

Opel Mokka autókulcs-másolás

opel-mokka-kulcsmasolasAz Opel Mokka elnevezésű autót, 2012 év végén kezdte el gyártani a cég.

Mivel az Opel Mokka új autótípus, így az immobilizeres kulcsmásolás, a fentiek szerinti chipezéssel természetesen megoldható, de nagy valószínűség szerint, szükséges hozzá maga az autó is.

De legyen szó akár sima kulcsmásolásról, chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház cseréről, keresse üzletünket és megoldjuk ezeket a problémákat!

Opel Zafira autókulcsok másolása

opel-zafira-kulcsmasolasAz Opel Zafirára is vonatkoznak a fent leírtak, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és csak ezután lehet a chip-et az új kulcsba behelyezni.

Előre soha nem lehet megmondani, hogy a chip-el ellátott kulcsok másolásához szükséges-e az autó, de biztosabb, ha ott van. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását a kulcsház cseréjét és az elektronika javítását is.

Opel Corsa kulcsmásolás

opel-corsa-kulcsmasolasA gyár az első modellt 1982-ben mutatta be. Akkor a kisautó igen modern járműnek számított, a piacon is sikere volt. A német gyár a 90-es években látta, hogy újításra van szükség, így 1993-ban bemutatásra került a második típus. 2000-től ezt is leváltották egy formásabb modellre, amely már klimatizált volt, habár 1995-ben is lehetett kapni klímás Corsákat. 2006-tól a jelenleg is gyártott típust forgalmazza az Opel.

Vállajuk a kulcsmásolást akár sima akár távirányítós indítókulcs kivitelben, a régi rossz kulcs felújítását és kulcsház cseréjét, valamint a javítását is.

Opel Tigra kulcsmásolás

opel-tigra-kulcsmasolasMind az indításgátlóval ellátott, mind az immobilizer nélküli Opel Tigra kulcsok másolását vállaljuk a Kulcskirályban. Ha az autó 1996 előtti, telefonáljon üzletünkbe, mert még akkor sem biztos, hogy szükség van a Tigra-ra, ha immobilizeres az indítókulcs. Az Opel Tigra kulcsmásolás megvárható, azonnal elkészítjük az új kulcsokat.

Opel Vivaro indítókulcs másolás

opel-vivaroAz Opel kisteherautója a Renault-val közösen fejlesztetett Vivaro. Indításgátló technológiáját tekintve eltér a többi Opeltől, mert a Renaultnál alkalmazott rendszert építették bele. De legyen szó akár sima kulcsmásolásról, chipes indítókulcs másolásról, távirányítós kulcsmásolásról kulcselektronika javításról, vagy kulcsház cseréről, keresse üzletünket és megoldjuk ezeket a problémákat!

Opel Zafira kulcsmásolás

Az 1999-től gyártott Zafirák esetében is több különböző modellt találunk. A, B és C.

Minden típust más-más fajta indításgátló rendszerrel szerelték. Számunkra nem okoz problémát egyik típusnál sem a kulcskészítés, legyen szó akár normál, akár távirányítós kivitelről.

Vállaljuk a kulcsházak cseréjét és javítását is.

Az Opel Car Pass kódkártyáról általánosságban

Ha szalonból vásárolunk új Opel autót, a szervizkönyvben megtalálhatjuk az úgynevezett Car Pass kódkártyát.

Ezen a kártyán szerepel az autó alvázszáma, a rádió kódja, a kulcs mechanikus vágási kódja, és az autó elektronikus PIN kódja.

Ezt a kártyát minden esetben ajánlott megőrizni, mert kulcs vesztés esetén, ezen a kártyán minden adat szerepel a kulcskészítéshez. Nem kell zárat szerelni, nem kell bontani az autót.

Minden típusú Opel kulcs programozáskor kell a PIN kód. Fejlesztéseinknek köszönhetően a legtöbb modellből már ki tudjuk olvasni a kulcstanításhoz szükséges kódot, de nem minden esetben.

Így, ha Opel kulcsot szeretne másoltatni, hozza magával a kódkártyát ha megvan, mert akkor 100%, hogy megoldjuk a kulcskészítést.