MERCEDES KULCSMÁSOLÁS

A Mercedes autókulcs-másolásról általánosságban

mercedes-altalanos-kulcsmasolasTalán az egyik leginkább szakértelmet és felszerelést igénylő autókulcs-másolást a Mercedes esetében mondhatjuk el.

A legtöbb típus már nem sima fémkulccsal indítható, hanem újabb fajta fekete műanyag, illetve még újabb króm kulccsal. A BMW rendszeréhez hasonlóan, itt is tárolva vannak a kulcsok az autó rendszerében. Erre viszont nincs külön immobilizer egység, hanem maga az autó gyújtáskapcsolója ad lehetőséget az adatkinyerésre.

Ezért ezt minden esetben, ha kulcsot szeretnénk másolni, ki kell szerelnünk az autóból. Néhány típus esetében ezt hamar el tudjuk végezni, de sajnos egy-két típusnál, mint pl. ML Mercedes, már igencsak meg kell bontanunk az autó műszerfalát az egység kiszerelése miatt, ami általában elég időigényes. Miután kiszereltük az egységet, következhet az adat kinyerése, amit egy erre a célra alkalmas adatolvasóval és számítógépes programmal lehet kivitelezni. Ezután megírjuk a kulcsot és a visszaszerelés után indítható is az autó az új kulccsal.

Néhány fontos információ a Mercedes kulcsmásolással kapcsolatban: kulcsaink nem tartalmaznak és nem is tartalmazhatnak Mercedes emblémát/logót mert erre semmilyen jogosultságunk nincsen. Kulcsaink minden esetben gyári minőségű, utángyártott kulcsok. Egyelőre nem megoldott az autó tárolása, illetve a szerelés üzletünknél, de dolgozunk ezen a problémán. Egyelőre azonban két lehetőség közül tud választani, ha kulcsot szeretne készíttetni. Az első az, hogy kiválaszt egy Önnek szimpatikus autószerelőt, aki kiszereli az autóból a gyújtáskapcsoló egységet, ezután behozza hozzánk, és egy munkanap alatt elkészítjük az indítókulcsot.

A másik lehetőség, hogy általunk ajánlott szerelőt kérünk meg erre. Ennek plusz költsége van, és az autót az üzlettől távol, külső kerületi telephelyünkön kell tárolni egy munkanapra (ennek nincs költsége). Természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezeket az akadályokat leküzdjük, és hasonló szintre tudjuk emelni a Mercedes kulcskészítést, mint a többi, más gyártmányú autók esetében. Erre még egy picit várni kell, mert technológia hiányában nem kivitelezhető, de reményeink szerint a jövőben, már egy Mercedes kulcskészítés sem lesz ennyire komplikált.

Mercedes A-osztály kulcsmásolás

Kis, városi autó az A osztályú Mercedes. A régebbi típusoknál még hagyományos fém kulccsal történt az indítás, de az újabb modelleknél, már a műanyag, infrás technológiát alkalmazták. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, kulcsház cseréjét és az elektronika javítását is.

Mercedes B-osztály autókulcs másolás

mercedes-b-osztalyMondhatni ideális családi autó a B osztályú Mercedes, hiszen tágas belső- és csomagtérrel rendelkezik. Kulcsa megegyezik a többi típuséval, így ennek a másolását is el tudjuk végezni. Kulcsház csere, illetve kulcsjavítás esetén is tudunk segíteni!

Mercedes-Benz E-osztály autókulcs-másolás

mercedes-e-osztaly-kulcsmasolasA Mercedes-Benz E-osztály, különböző motor- és karosszériakínálatban gyártott, felső-középkategóriás gépkocsi. A széria története az 1950-es évekig nyúlik vissza. Az E-osztálybeli autók a tartósságukról ismertek, így – főleg a W124-est és a W211-est – sok országban taxiként is használják. A Mercedes ebből az osztályból különleges célokra is gyárt autókat, például a rendőrség, vagy átalakítva a mentők számára is. Születése pillanatától E-osztályként elsőként az 1995-ben bevezetett W210-est (a pápaszemes, vagy kereklámpás) nevezték, melynek első évjáratai minőségi problémáikkal sok fejfájást okoztak a stuttgartiaknak. Az évek során aztán folyamatos, szokatlanul intenzív modellfrissítéssel – az egyébként sok jó tulajdonsággal felruházott – az E szériát végül is szalonképessé tették. Fontosabb állomás volt az 1999-es facelift, illetve 1998-ban a közös-nyomócsöves dízel CDI, majd 2000-ben a kompresszoros motor bevezetése.

Az 1995 előtt készült Mercedes E-osztályú autók kulcsait, amelyek fogazottak, a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen, amelyek pedig kígyómarásos mintájúak, azokat a Silca Matrix kulcsmásoló gépen másoljuk le. Ezeknek a Mercedes slusszkulcsoknak a másolásához nem szükséges az autó jelenléte, mert ezekben a kulcsokban még nem volt beépített immobilizer.

A modernebb, már chippel rendelkező Mercedes E-osztályú autókulcsokat is képesek vagyunk lemásolni, annyi különbséggel, hogy valószínűleg szükséges hozzá maga az autó is, mivel az immobilizert rá kell tanítani az új kulcsra, amennyiben működtetni szeretnénk vele az autót. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, kulcsház cseréjét és az elektronika javítását is.

Mercedes-Benz C-osztály autókulcsok másolása

mercedes-c-osztalyA Mercedes-Benz történetében új, a korábbiaknál kisebb méretkategóriát nyitó 190-est 1993-ban váltotta le a W202-es új C-osztály. Eleinte sok kritikát kapott az utastér olcsó (hatású) berendezése, ezért az 1995-ös modellfrissítéstől igényesebb anyagokat, fabetéteket használtak, és bevezették a kompresszoros benzinmotort. 1996-ban bevezették a T-modell kombit, 1997-ben újabb facelift, majd 1998-ban debütáltak a csúcs modern, közös-nyomócsöves CDI dízelek.

Ha Mercedes C-osztályú autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Mercedes kulcsmásolása. Amennyiben a Mercedes autókulcsban már beépített indításgátló található, akkor is forduljon hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Az immobilizeres kulcsok másolása számunkra nem probléma! Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, kulcsház cseréjét és az elektronika javítását is.

Mercedes-Benz M-osztály slusszkulcs-másolás

mercedes-benz-mlAz M-osztály a Mercedes közepes méretű, összkerékhajtású szabadidő-autója, amely a nagytestvér, a GL padlólemezére épül. 1997-ben mutatkozott be az első generáció (W 163). Ez volt a stuttgartiak első SUV-ja. Mivel az „M” elnevezés a BMW sportmodelljeitől már ismerős volt, a Mercedes ML néven hozta forgalomba a típust.

Cégünk vállalja az M-osztályú Mercedes slusszkulcsok másolását. Ennek a modellnek a slusszkulcsában már beépített indításgátló található, így nem elég csupán a kulcsmásolást elvégezni, a micro chipet is rá kell tanítani egy új chipre, amelyet be kell helyeznünk az új kulcsba. Mindenképp hozzák el hozzánk az autót az üzletbe a kulcsmásoláshoz, mert csak így tanítható rá a micro chip az új kulcsokra. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, kulcsház cseréjét és az elektronika javítását is.

Mercedes Vito autókulcs másolás

mercedes-vitoTalán az egyik leggyakoribb Mercedes típus, Rengeteg Vito-t látni belőlük az utakon, legyen akár régi vagy új típus. Régebbi fémkulcsos Vito esetében, még kezdetleges transzponder technológiát alkalmaztak, így ezeknek a típusoknak a kulcsmásolása gyakorlatilag percek alatt megvan. Ehhez elegendő egy működő kulcsot elhozni. Törött-, illetve rossz állapotban lévő kulcsok esetén is vállaljuk a másolást, kulcsház-cserét. Újabb típusoknál már itt is infrás indítórendszert alkalmaztak, de ezekhez is meg tudjuk oldani a kulcsmásolást, illetve kulcsház cserét.

Régebbi típusú Mercedes infrás-, bicskás indítókulcsok másolása

mercedes-regiRégebbi típusú Mercedes autóknál még nem rádiófrekvenciás, hanem infrás kulcsokkal találkozhatunk. Ezeknél a típusoknál az infra jel oldja ki az indításgátló-egységet és utána válik az autó indíthatóvá. Egyes típusoknál vállaljuk a kulcs készítését, illetve minden típus esetében a kulcsjavítást, illetve a kulcsház cserét.