BMW autókulcs programozás

A BMW kulcsrendszereket mi 3 csoportba soroljuk.

  • A régi EWS rendszerek, amiket 1996-tól 2004-ig gyártottak.
  • A CAS modullal szerelt autók, amiket 2004-2008-2009-ig gyártottak.
  • Illetve a CAS4 illetve FEM modullal szerelt autók 2009-2010-től.

Az első két kategória régebben sem okozott problémát nekünk, időpont egyeztetés után az autóval eljöttek üzletünkhöz és másfél-két órán belül elkészült a kulcs. Minden esetben biztosra megyünk, kiszereléjük az autó immobilizer modulját (EWS,CAS) és asztalon, a legújabb programozó eszközökkel beleírjuk a kulcsot az autó rendszerébe. Ez a módszer sokkal biztonságosabb, mint egy szervizcsatlakozón keresztüli programozás. Lehet az autóban kommunikációs hiba, feszültség ingadozás, stb., ilyenkor kárt is okozhatunk az autóban, mivel adatot törlünk és írunk vissza.

A kiszerelés során nincs hibalehetőség. Ismerünk olyan céget, akik minden esetben OBD csatlakozón keresztül csinálják a kulcsokat, és volt olyan eset, hogy nem is indult az autó.

Legújabb fejlesztésinknek köszönhetően, már elérhető a 2010 utáni F-szériás BMW kulcsok készítése.

A módszer lényegében ugyanaz, kiszereljük az autó immo-modulját és az alapján készítünk egy új kulcsot. A BMW típusoknál gyárilag el vannak tárolva a kulcsok az autó rendszerében, ezek közül írunk meg egyet vagy amennyi szükséges. Az F-szeriás kulcsok minden esetben szabadkezes rendszerrel vannak ellátva. Nem kell sehová behelyezni a kulcsot indításkor, elegendő ha az utastérben van. Az autó gombnyomásra indul.

Mivel ez egy elég bonyolult rendszer, a folyamat akár 3 órát is igénybe vehet. Típuson belül is többféle panellel szerelték ezeket a kulcsokat. Első körben mindig el kell hozni a kulcsot, mi kiolvassuk belőle az adatokat és az alapján azonosítjuk be. A leggyakoribb típusokat raktáron tartjuk, de előfordulhat, hogy rendelni kell. A rendelés körülbelül 3 munkanapot vesz igénybe. Ezután kell eljönni az autóval, hogy felprogramozzuk a kulcsot. Kulcsaink minden esetben gyári minőségűek, bár a hatályos jogszabályok szerint BMW emblémát nem tartalmazhatnak, de az elektronikus panel és a kulcsház is jó minőségű utángyártott kivitel.

A többi hasonló típusú kulcshoz viszonyítva magasabb az F-széria kulcs ára, de hivatalos szervizhez viszonyítva lényegesen olcsóbb és lényegesen gyorsabban el is készül.

Természetesen kulcsainkra garanciát vállalunk, bár eddig még nem tapasztaltunk semmilyen problémát.

Fontos továbbá megemlítenünk, ha bármilyen utólagos riasztó rendszer, lopásgátló, esetleg Pajzs védelem van az autóban, szóljanak előre! A kulcs programozásakor ezek mind bezavarhatnak, így előfordulhat, hogy utána nem indul az autó. Kérjük minden esetben tájékoztassanak minket erről!

06-70-679-6363

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás