CITROËN KULCSMÁSOLÁS

Citroën kulcsmásolásról általánosságban

Hazánkban igen népszerűek a Citroën modellek, szinte valamennyi típushoz megoldjuk a kulcsmásolást. Elsősorban azokról az autókról beszélünk, amik már rendelkeznek beépített immobiliezer, vagy más néven indításgátló rendszerrel. Ezek az autók jellemzően 1995 utáni gyártási évűek.

A Citroën autókulcsokat nagyon sok szempont szerint kell figyelembe vennünk. Sok esetben csak pontos adatok alapján tudunk megfelelő kulcsot beszerezni hozzájuk.

Milyen adatokra van szükségünk távirányítós autókulcs rendelése esetén?

 • Pontos típus és gyártási év,
 • alvázszám,
 • benzin / dízel,
 • a meglévő kulcsról fénykép.

Amennyiben csak sima indítókulcsra van szüksége, jöjjön el az autóval hozzánk!  99%-ban helyben el tudjuk készíteni a kulcsokat, a megfelelő chipekkel rendelkezünk.

Ha minden kulcs elveszett, akkor is van lehetőség kulcsot készíteni hozzá, de sok esetben, főként a régebbi típusok esetében, szerelést igényel. A BSI-t kell kiszerelni, és az alapján tudunk kulcsot készíteni hozzá. Pontos részletek miatt keressenek minket elérhetőségünkön!

Kínából már megjelentek az olcsó kulcsházak és komplett távirányítók. Ha ilyen kínait vásárolt, a következőben tudunk segíteni.

 • A kulcspengét lemásoljuk.
 • A távirányítót megpróbáljuk feltanítani, de ha nem sikerül, akkor is fizetni kell.

A következő dolgokat kell tudni a kínai autókulcsokról.

 • sok esetben nem működnek
 • a kulcsházban lévő elemtartó panelek és a többi rész hiányos
 • nem lehet össze illeszteni őket
 • nem tartalmaznak logót, ilyet mi sem adunk, mert csak a márkaképviseletnek van joga hozzá!
 • a bicska/kiforduló rész gagyi, silány minőség, nem működik megfelelően
 • a hozzá adott kulcs szárnak semmi köze a mi kulcsunkhoz.

Citroën elektronikus kódkártya, pin kód

A legtöbb Citroën autókulcs tanítása során szükséges a kódkártya, ez minden esetben a nyomógombos, távirányítós kivitelekre igaz. Mivel a távirányító panelja és az indító chip rész egybe van építve, így programozás során egyszerre tanul fel a távirányító az immo résszel.

Amennyiben a kódkártya vagy a PIN kód már nem lenne meg, törzskönyv megléte mellett a tulajdonos lekérheti bármelyik hivatalos Citroën márkaszervízben.

Citroën Berlingo slusszkulcs-másolás

citroen-berlingo2008-ban debütált a Berlingo II, amely a Peugeot 308 és a Citroën C4 padlólemezére épül.

A Citroën Berlingo esetében, 1996-ban már használták a franciák a beépített indításgátlót az slusszkulcsokban, hiszen ennek hiányában az autó nem indítható el. Mi, a Kulcskirályban, úgy végezzük el a Citroën Berlingo slusszkulcsok másolását, hogy a mechanikus kulcsmásolás elvégzése után rátanítjuk az új kulcsokra a transzponder chipet, így a másolt kulcsokkal is működtethető lesz az autó. Jöjjön el hozzánk, másoltasson kulcsot nálunk! Normál és nyomógombos kivitelben is tudunk segíteni.

Citroen C1 autókulcs másolás

citroen-c1-kulcsmasolas-kulcskiralyKis városi autó, amit 2005-2013-ig gyártottak. Mivel a Toyota cég is besegített az autó kialakításában így indításgátló rendszere eltér a többi Citroën típustól, mert a Toyotánál alkalmazott technológiát építették bele. Egyelőre indítókulcsot tudunk készíteni ehhez a típushoz, de gyakori probléma a kulcsház elöregedése a gombok kisesése. Ebben az esetben is tudunk segíteni, kulcsház cserével és mikrokapcsoló cserével.

Citroen C2 autókulcs másolás

citroen-c2Ezt a típust 2002-2009-ig gyártotta a Citroën. Kompakt 3 ajtós városi autó. Indításgátló rendszere megegyezik a többi Citroën típus javával. A sima indítókulcs elkészítése autó jelenléte esetén nem tart tovább 20 percnél. Távirányítós kulcs elkészítése is lehetséges, de ehhez szükséges, hogy meglegyen az autóhoz tartozó elektronikus kód, amit egy kis hitelkártya nagyságú műanyag lapon kap meg az autó vásárlásakor. Gyakori probléma továbbá a bicskás kulcsház meghibásodása, ebben az esetben is tudunk segíteni kulcsház cserével, és kulcselektronika javítással. Évjárat és típus függvénye, hogy milyen módon tudjuk megoldani a távirányítós Citroën C2 kulcsokat, de megoldható.

Citroen C3 autókulcs másolás

citroen-c3Mondhatni a C2 nagytestvére az öt ajtós Citroën C3. Három típust is megkülönböztethetünk típuson belül. Az első C3-asokat 2007-ig gyártották majd ezután jött 2008-tól az újabb, szebb verzió és a C3 Picasso. Indításgátló rendszerét tekintve nem különbözik a többi típustól. A sima indítókulcs másoláshoz elegendő az autó jelenléte, távirányítós kulcskészítéshez viszont szükség van az autóhoz tartozó kódkártyára is. A kulcsház csere, kulcsjavítás és elemcsere ennél a típusnál sem okoz problémát. Nyomógombos bicskakulcs másolást is vállalunk Citroën C3 esetében.

Citroën C4 és C4 Picasso autókulcsok másolása

citroen-c4-kulcsmasolasA Citroën Picasso első szériája még a korai fecskék között volt a kompakt egyterűeknél az 1999-es megjelenésekor. Emelt üléspozíciójával, nagy ablakaival, könnyen alakítható hátsó üléseivel bevált családi autóként. A második széria már új alapokon, C4 Picassoként érkezett meg 2006-ban. Legnagyobb újdonsága, hogy nagyobb, akár hétszemélyes Grand kivitelben is elérhető lett, amivel a franciák csúcsra fejlesztették a kompakt méretű családi utazóautók kategóriáját.

A Citroën Picasso gyújtáskapcsoló kulcsait profin lemásoljuk Önnek. Csak térjen be üzletünkbe, és lehetőleg az autó is legyen elérhető távolságban. Ezáltal kulcsmásolásban járatos kollégáink, az immobilizert is egyből rá tudják tanítani az új, már lemásolt kulcsokra, és rögtön a helyszínen kipróbálják, hogy indul-e a másolt kulcsokkal az autó! Már az újabb C4 Cactus típushoz is elérhető az indítókulcs másolás. Természetesen a kulcsház csere és kulcsjavítás ezeknél a típusoknál is megoldott.

Citroën C5 autókulcs-másolás

citroen-c5-kulcsmasolasA Citroën C5 egy nagyméretű, családi autó, amelyet 2001 óta gyárt a francia cég. A C5 modell a Citroën Xantia-t volt hivatott kiváltani a családi autók piacán.

A Citroën C5 autókulcsai már immobilizerrel rendelkeznek, hiszen 2001 óta gyártják őket. Cégünk vállalja a C5 immobilizeres kulcsinak másolását. Az autó minden esetben szükséges az immobilizerrel ellátott kulcsok másolásához, távirányítós kulcs esetén az autóhoz tartozó kódkártya is. Hozzák el hozzánk az autót, és mi a helyszínen lemásoljuk Önnek a C5 autókulcsait, megoldjuk a kulcsház cseréjét és a kulcsok javítását is.

Citroen C6 kulcsmásolás

A 2005-től gyártott Citroën C6 kulcspótlása is már megoldott üzletünkben. Legyen szó akár sima indítókulcsról vagy akár bicskás távirányítós kulcsról tudunk segíteni ebben. Az autó jelenléte minden esetben szükséges az immobilizer chip elkészítése miatt, távirányítós kulcs esetén az autóhoz tartozó kódkártya jelenléte is indokolt. Továbbá vállaljuk a hozott rossz állapotban levő kulcsok felújítását, kulcsház cserével illetve elektronika javítással.

Citroën Xsara gyújtáskapcsoló-kulcsok másolása

citroen-xsara-kulcsmasolasA Citroën Xsara egy kisméretű családi autó, amelyet 1997 és 2006 között gyártottak a franciák. A Xsara a Citroën ZX és a Peugeot 306 hátsókerék meghajtású, továbbfejlesztett változata, melyekkel a padlólemeze is egyforma.

Mivel a Citroën Xsara is megfelel mind a mai, modern technikának, mind a biztonsági követelményeknek, így a gyújtáskapcsoló kulcsai, azaz az indítókulcsok micro chip-pel vannak ellátva. Üzletünkben vállaljuk Citroën Xsara autókulcsok másolását, chip tanítását. Az autó valószínűleg szükséges a kulcsmásoláshoz, a beépített immobilizer miatt.

Citroën C8 autókulcs-másolás

citroen-c8-kulcsmasolasA Citroën C8 egy családi egyterű, amelynek nevében a C betű (mint a többi Citroën modellében is) magának a gyártó cég nevének a kezdőbetűjét, a szám pedig az adott modell számát jelentette. A C8 modellt 2002 óta gyártják és a Citroën Evasion utódjaként.

A Citroën C8 kulcsokban szintén található micro chip, így a kulcs nem másolható le egyszerűen a Silca Bravo Professional gépünkön, hanem az immobilizert is rá kell tanítani az új kulcsokra. Természetesen ez üzletünkben nem akadály, ezt a feladatot ránk bízhatja. Amennyiben az autó is jelen van, üzletünk készséggel lemásolja az autókulcsokat és a másolt kulcsra rátanítja az immobilizert távirányítós kivitelben is! A kulcsház csere és kulcs elektronika javítás itt sem okoz problémát.

Citroën Saxo slusszkulcs-másolás

citroen-saxoA Citroën Saxo egy szupemini autó, amelyet 1996 és 2003 között gyártott a francia cég. A Saxo a Citroën AX továbbfejlesztett változata volt. 2003-ban fejezték be a gyártását, amikor is a Saxo modellt felváltotta a C2.

Amennyiben Citroën Saxo személygépkocsijához szeretne slusszkulcsot másoltatni, nálunk jó helyen jár. Üzletünkben azonnal lemásoljuk a Citroën Saxo slusszkulcsait, mégpedig szakszerűen és garanciával! A kulcsmásolás megvárható.

Citoren C-Crosser kulcsmásolás

citroen-c-crosserA Citroën városi terepjáró modellje a C-Crosser. Az autó indításgátló rendszeréhez készült hagyományos, valamint bicskás távirányítós kulcs, illetve újabb fajta, úgynevezett proximity kulcs, ami elegendő, ha a zsebünkben, táskánkban van indításkor. A hagyományos bicskás kulcskészítés megoldott üzletünkben, továbbá a proximity-s verzió is már megoldódott, akár dízel, akár benzines típus esetében is. Kulcsjavítással, kulcsház cserével vagy akár elem cserével forduljon hozzánk bátran.

Citroen DS sorozat autókulcs másolás

citroen-ds-kulcsmasolasA 2009-től gyártott Citroën DS sorozatból három típust különböztethetünk meg. A DS3 az első, kulcsai még hagyományos, bicskás távirányítós és hagyományos műanyag indítókulcsok. Üzletünkben nem okoz problémát ezeknek a kulcsoknak a lemásolása. Elegendő az autóval eljönni, távirányítós kulcs esetén, az autó kódkártyájával is rövid időn belül orvosoljuk a problémát. A következő típus a DS4 ehhez már újabb fajta proximity kulcsot készítettek, csakúgy, mint a DS5 típushoz. Fejlesztéseinknek köszönhetően már ezt is meg tudjuk oldani. Kulcsház cserében, elektronika javításban, és elem cserében tudunk segíteni.

Citroen Jumpy kulcsmásolás

citroen-jumpy-kulcsmasolasMeglepő módon, az 1997-től egészen 2007-ig gyártott Citroën Jumpy-t még hagyományos fix kódos transzponderrel szerelték, ami azért érdekes, mert ilyet általában csak 1995-1998-as évjáratú autókban találni. Természetesen nem jelent különösebb gondot a kulcs másolása. 2008-tól azonban már áttértek a jól bevált Citroën immobilizer rendszerre. Az indítókulcs másolást itt is meg tudjuk oldani, és ezen felül vállaljuk a nyomógombos, távirányítós kulcsok másolását is. Várjuk szeretettel, kulcsház cserével, elem cserével és kulcselektronika javítással az üzletünkben!

Citroen Nemo autókulcs másolás

citroen-nemoNépszerű egyterű kisteherautó, ideális kisebb csomagok, illetve akár raklapos áruk szállítására. Hagyományos Citroën indításgátló rendszerrel szerelték, így az indítókulcs másolás nem okoz problémát. Amennyiben távirányítós kulcsot szeretne, akkor hozza magával az autóhoz tartozó kódkártyát, mert a bicskás indítókulcs programozásához elengedhetetlen az autó elektronikus kódja. Kulcsház cserét, kulcsjavítást és elemcserét rövid határidőn belül vállalunk. Dízel Citroën Nemo autókulcshoz tudunk távirányítós kulcsot készíteni.