DUCATI KULCSMÁSOLÁS

Ducati kulcsmásolás

Olasz autók, olasz motorok - a Ducati pedig az olasz motorok között is az egyik legnagyobb becsben tartott márka. Egy Ducati motor hangja nem téveszthető össze egyik japán motor hangjával sem, és a vezetés páratlan élményét nyújtja.

Régebbi motorkulcsok esetében még nem kell tartanunk immo chiptől, tehát elegendő a kulcsot elhozni, és mi biztosan elkészítjük a motorkerékpárkulcsot. A motorok esetében is elmondható, hogy több zár van egy motoron, amit ugyanaz a kulcs nyit.

A motorkulcsok lehetséges nyitási helyei:

Gyújtáskapcsoló - több állású lehet,

Az ülés vagy más néven “nyereg” alsó része - ide a bukósisakot lehet eltenni, vagy kisebb csomagok tárolására alkalmas.

Tanksapka - mivel ezt a részt nem lehet máshogy zárni csak kulccsal, így ezt is az indítókulcs működteti.

Ha kopott vagy törött a motor kulcs, a kulcsot tudjuk javítani, vagy gyári méretben elkészíteni.

Mindenféle motorkerékpár kulcsmásolást vállalunk nem csak Ducati márkát. Sikeresen készítettünk már BMW-hez vagy Yamaha motorkerékpárhoz indítókulcsot.

2010 utáni motorral mindenképpen érdemes eljönni, ha nem akarnak potyára jönni, mert nagy valószínűséggel ezeknél a motor kulcsoknál már lehet a kulcs fejében immobiliezer chip. Ha elhozzák a motorkulcsot a Kulcskirály kulcsmásoló részlegébe, akkor pár perc alatt megnézzük, hogy az ön motorkulcsa tartalmaz-e indításgátló chipet vagy sem.

Amelyik motorkerékpárnál nincsen immo chip, ott pár perc alatt elkészül az új kulcs, az ára pedig 3-5 forint között változik.

Az immo-s motor kulcsok elkészülése egy kicsit több időt igényel, és a motor jelenléte is szükséges! De megoldható ez a probléma is, 18-20 ezer forint közötti összegből általában.

Amennyiben minden kulcs elveszett a motorkerékpárhoz, akkor is tudunk a zár alapján kulcsot készíteni, de a típus és évjárat előzetesen legyen egyeztetve. Ha kopott a kulcs, a zár nehezen mozdul, hozzák el a zárat üzletünkbe. és 1-2 munkanapon belül felújítjuk a motorkerékpár zárat.

Fontos, hogy csak a kiszerelt zárhengerrel tudunk foglalkozni, azt kell elhozni az üzletünkbe, az alapján tudunk új kulcsot készíteni.

Ducati kulcsmásolás, Ducati autókulcs, Ducati autókulcs másolás
Ducati kulcsmásolás, Ducati autókulcs, Ducati autókulcs másolás