Smart Pro key programmer – Advanced Diagnostics

Ez a blogunk most inkább szakmai, de nem túl mélyen, inkább újdonság értéke van. Ez alapján fogjuk elmondani, hogy az új autókulcs programozó eszközt miért vettük meg, az elsők között Magyarországon.

A Kulcskirály a lakáskulcsok és biztonsági kulcsok másolásán kívül, autókulcsokat is készít. Ez a weboldal is erről árulkodik. A kezdetektől mindenben, ami a kulcsmásoláshoz tartozik, csak a legjobb minőséggel elégedtünk meg. Nem vásároltunk mást, csak a legjobb minőségű kulcsmásoló gépeket. Pár évvel ezelőtt a Silca és az Advanced Diagnostics cégek összeolvadtak, és a fejlesztéseik közösek lettek. A Silca régóta fejlesztette a chip klónozást, erre készítették el az RW4-et, majd a FastCopy készüléket. Ezzel viszont diagnosztikailag nem lehet kulcsot programozni, távirányítós kulcsot a Fordon kívül nem lehet készíteni. Azt is csak azért, mert a Ford távirányító záron keresztül feltanítható.

Kifejleszteni egy új gépet költségesebb lett volna, mint megvenni a céget. Így egy cég lett a kettő. Az Advanced Diagnostics több mint egy évtizeden át sikeresen forgalmazta az MVP készülékeket. A Kulcskirály is egy MVP Pro-t használ a mai napig, nagyon jól is működik. Viszont ez a gép már elég öreg, és elég sok fizikai tényezője van, ami miatt elavultnak mondható. A grafikus kijelző lenne a legkisebb gond, de sok olyan autókulcs van, aminek az elkészítése, programozása, komolyabb, erősebb gépet igényel. Ezért már a régi MVP-Pro gépek nem lesznek továbbfejlesztve, hanem helyettük, teljes erővel a Smart-Pro kulcsprogramozón dolgoznak.

Talán 2016-ra esett, amikor az amerikai piacra megérkezett a legújabb, közös fejlesztésű Smart-Pro autókulcs programozó. Kapott néhány nagyobb amerikai autókulcsos cég a gépből béta verziós rendszert, hogy minden összegyűjtött tapasztalatot osszanak meg.

2018-ban a Silca és az Advanced Diagnostics bemutatta az európai piacra szánt készüléket. Ebből vásárolt a Kulcskirály egyet, melyet jelenleg is folyamatosan használunk.

Vannak pozitív és vannak negatív dolgai a gépnek. Majdnem mindent megold, jobban, mint a régi gép. Értjük ez alatt, hogy sokkal gyorsabb, de van, amit egyáltalán nem hajlandó rendesen megcsinálni. Azokra a nagy újdonságokra, amit ígértek, még mindig várunk, ilyen például a Volvo kulcsok programozása.

Egy Renault kártya feltanítása viszont nem több öt percnél, és gyakorlatilag az összes típus elérhető a gépben.

A folyamatos frissítéseknek köszönhetően, a gép egyre csak jobb lesz, és egyre nagyobb tudástárral fog rendelkezni. Ennek a gépnek a kapacitása még szinte semennyire nincsen kihasználva, így azt gondoljuk, legalább 10 évig ez is bőven fejleszthető lesz.

Opel Astra carpass - ez a pinkód, amire a kulcs programozáshoz lehet szükségünk. Jelenleg a Smart-Pro már ki tudja számolni és rendelkezésünkre tudja ezt adni. Így nem szükséges a carpass-t a márkakereskedőtől elkérni.

Látszik az igyekezet és a rengeteg újítás, mi biztosak vagyunk benne, hogy ez a gép még rengeteg autóhoz fog tudni kulcsot készíteni.

Nem kell külön weboldalon megnézni már, hogy a saját adatbázisában szereplő autóhoz, hogyan és milyen módon tud kulcsot készíteni. Ezt az adatbázist integrálták a Smart-Pro gépbe, így az autóban sok információt kaphatunk, hogyan is programozzunk fel egy-egy autó kulcsot. A kulcsokról fényképet találunk, és a diagnosztikai csatlakozó helyét is megmutatja.

Az új gép nagyon sok időt és pénzt spórol meg, és reméljük, hogy a további fejlesztések még jobbá, még tökéletesebbé teszik majd azt.

A Kulcskirály számára nem kérdés, hogy nemcsak a másolásra kell a legjobb minőségű Silca Matrix Pro gépet megvenni, hanem az autókulcsok programozó eszköze is a legjobb minőségűnek kell lennie.

A legkorszerűbb OBD járműkulcs-programozó, amely a legtöbb járművel és modellekkel együttműködik világszerte, könnyen programozhatja a transzponder kulcsokat, a közelítő kulcsokat és a távirányítót, valamint számos gyártó PIN-kódját. Intuitív érintőképernyős felhasználói felülettel rendelkezik, és magában foglalja a teljes Advanced Diagnostics Info Quest adatbázisát, több mint 5000 járműmodellel. Ez egy rugalmas, többfunkciós megoldás, amely a vásárlási lehetőségek kombinációját kínálja a felhasználónak.

 • Könnyen használható szoftververzió: A Smart Pro 10 hüvelykes színes érintőképernyővel rendelkezik, amely a felhasználó számára egyszerű lépésenkénti műveletsoron keresztül vezérli a kulcsfontosságú programozási funkciókat és eljárásokat. A grafikus felhasználói felület intuitív, és a szoftver több nyelven is elérhető. Az egyszerűen olvasható ikonok egyértelműen jelzik, hogy a készülék sikeresen kommunikál-e a járművel vagy sem.
 • Minden információ egy helyen: A Smart Pro az AD Info Quest-et tartalmazza, egy folyamatosan frissített adatbázis, amely több mint 5000 járműmodellt tartalmaz.
 • Széleskörű funkcionalitás: a Smart Pro programok transzponder, proximity és slot kulcsok és távirányítók, és olvassa el a PIN kódokat számos gyártó számára. További funkciók közé tartozik az ECU azonosítása, az EOBD olvasási és törlési hibakódok (gyártótól függő), valamint az előzőleg programozott járművek archiválása.
 • Külső port a megnövekedett potenciálért: A Smart Pro bővítőhely és bővítőhely a Smart Aerial számára, így a felhasználó más eszközök szükséglete nélkül is képes olvasni, előre beállítani és precodálni a transzpondereket. A fejlett, integrált biztonsági rendszer azt jelenti, hogy nincs szükség más dongle-okra vagy intelligens kártyákra.
 • Nagy teljesítményű hibrid: A Smart Pro egy többfunkciós, hibrid megoldás, amely rugalmasságot kínál a vásárlási lehetőségek kombinációjából. Választhatsz pay-as-you-go zsetonokat, különböző UTP (Unlimited Token Plan) csomagokat, vagy egyszerűen megvásárolhatja a legtöbbet használt szoftvermodulokat. Változhat az egyik rendszerről a másikra a vállalkozás fejlődésének megfelelően.
 • Kompatibilis a Silca gépjárműválasztékkal: A Smart Pro idővel frissíthető, és teljes mértékben kompatibilis a Silca transzponderek és a jármű kulcsok és távirányítók teljes skálájával, beleértve a távoli autós kulcsokat, a közelség és a nyerőgombokat, a Look A-t és a transzpondert kulcsok.
 • Minőségi anyagok: Az intelligens Pro-t keménytestű hordtáskában szállítjuk, belső gumilugaras nyílásokkal, hogy a gombok és a távirányítók programozásához szükséges összes eszközt megtaláljuk. A képernyő gorilla üvegből készült, ellenálló és tartós anyagból.
 • Könnyű áramellátás: a tápellátást a Smart Pro szállítja az OBD port, a tápkábel vagy egy belső akkumulátor, amely kétórás önálló használatot tesz lehetővé.
 • Gyors programozási eljárások: Az erős négymagos processzor, az új hardver- és szoftverarchitektúra időt takarít meg. A legfontosabb programozás és a PIN-olvasási funkciók egy lépésben való integrálásával a programozási folyamat lényegesen gyorsabb.
 • Teljesen meghajtva és üzemkész állapotban: a Smart Pro keménytáskát hordozható tokba szállítja, az összes szükséges kábellel és csatlakozóval együtt azonnal elkezd dolgozni. Az ügy a következőket foglalja magában: Smart Pro eszköz (AD2000), hálózati kábel (ADC2009), OBD kábel (ADC2000), AC / DC tápegység (ADC2006), USB kábel (ADC2004), 50-es mód a 25-es átalakítóhoz (ADC2001) mentő (ADC2002), USB flash meghajtó használati útmutató, nyomtatott gyorsindító útmutató. Az eset az opcionális intelligens antenna és intelligens távirányító programhelyeit tartalmazza.
 • Garantált megoldás: A Smart Pro 2 éves garanciát vállal.
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, budapesti kulcsmásolás