BENTLEY KULCSMÁSOLÁS

Bentley autókulcs másolás 2018

A luxus márka legfelsőbb szintjét képviseli a Bentley. Nem túl gyakori autótípus, viszont régóta a Volkswagen autókulcs rendszerét használja. A régebbi Bentley típusokhoz a kulcsmásolás teljesen sima ügy. 1995-ig még indításgátló chip sincsen bennük.

Az újabb, 2000-es években készült autók kulcsait minden esetben pontos típus és évjárat ismeretében tudjuk beárazni. Csak akkor tudunk a kulcsmásolásra árat mondani, ha minden szükséges kulcs információ a rendelkezésünkre áll. A legújabb modellek már modern, start -stop indító rendszerrel vannak ellátva. Ezek a kulcsok igen drágák, és a programozás során is felmerülhetnek nem várt problémák.

Egyelőre a szabadkezes Bentley kulcsokat nem tudjuk üzletünk előtt programozni, de hamarosan ezt is meg fogjuk tudni oldani.

A Kulcskirály minden esetben a legdrágább és legbiztonságosabb programozó eszközöket használja annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb akadály merüljön fel a programozás során.

Gyári kulcsok beszerzésében tudunk segíteni, szinte biztos, hogy a márkaképviselet árainál alacsonyabb árban. Szükség esetén egyeztetett helyszínen és időpontban van külsős kollégánk, aki a programozást is vállalja.

Bentley kulcsház cserében tudunk segíteni, ha ön egy használt Bentleyt vásárolt, és a hozzá tartozó kulcs már eléggé rosszul néz ki. Üzletünk pár nap alatt beszerzi a megfelelő kulcsházat és kicseréljük egy teljesen újra. Így már nem csak az autó ragyoghat, hanem a hozzá tartozó kulcs sem lesz lestrapált.

Ha a Bentley autókulcs nyomógombjai már nem működnek, nehéz, sokadik nyomásra hajlandó csak nyitni / zárni az autót, akkor elemcsere vagy kapcsolócsere lehet a megoldás.  Minden hétköznap reggel 9 és 17 óra között orvosoljuk ezen hibák javítását.

Minden általunk végzett munkára garanciát vállalunk, hozzánk bármikor visszajöhet, ha autókulcsa mégsem úgy működik, ahogy kellene.

Bentley kulcsmásolás, Bentley autókulcs, Bentley autókulcs másolás
Bentley kulcsmásolás, Bentley autókulcs, Bentley autókulcs másolás