AUDI KULCSMÁSOLÁS

A legtöbb típusú és évjáratú Audi személygépkocsihoz tudunk normál indítókulcsot másolni. Az újabb chipes távirányítós bicskakulcsok is a legnagyobb számban megoldottak. A legújabb proxy típusú Audi kulcsok másolásával kapcsolatban érdeklődjenek telefonon, folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően hamarosan azokat is e fogjuk tudni készíteni. Vállaljuk az összes Audi kulcsházának a cseréjét, és javítását. Több tucat kulcsot tartunk folyamatosan raktáron, de előfordulhat, hogy rendelnünk kell az adott típushoz. Ennak az átfutási ideje 3-4 nap szokott lenni átlagosan. Minden Audi kulcsmásolásnál fontos az autó jelenléte, csak úgy lehet kulcsot másolni, ha az autó is az üzletünknél van. Ha minden kulcs elveszett, hívjanak bátran, 1-2 munkanapon belül el tudjuk készíteni az új kulcsot az autóhoz.

Audi 80/100 slusszkulcs-másolás

audi-80-kulcskiralyAz Audi 80-as és az Audi 100-as autók régebbi slusszkulcsait Silca Bravo Professional vagy Silca Matrix kulcsmásoló gépünkön másoljuk le. Ezeknek a régebbi Audi autókulcsoknak a másolásához nem szükséges az autó jelenléte, mert ezekben a kulcsokban akkoriban még nem volt beépített immobilizer. Audi 80 típusú autókulcs-másolást az üzletben azonnal elvégezzük. A kulcsmásolás garanciális! Kopott kulcs esetén zár alapján tudunk gyári méretű kulcsot készíteni.

Audi A1 autókulcs másolása

audi-a1-budapestEzt a típust 2011-ben kezdte el gyártani az Audi cég feltehetőleg azzal a szándékkal, hogy versenyben maradjon a többi gyártó kis-autó kategóriájában. Vállaljuk ehhez a típushoz az immobilizeres indítókulcs készítést, valamit régi, rossz kulcsház-cseréjét.

Az indítókulcs másoláshoz elegendő az autó jelenléte és kb. 15-20 perc. Távirányítós verzió egyelőre még nem elérhető, de gyakori fejlesztéseinknek köszönhetően hamarosan ez sem lesz probléma. Áraink a márkaképviselet áraihoz képest lényegesen kedvezőbbek.

Audi A2 autókulcs másolása

audi-a2A 2000-2005 gyártott Audi A2 kis személyautó véleményünk szerint kissé furcsa kinézete ellenére nagy népszerűségre tett szert, tágas belsőtere is kis mérete miatt.

Vállaljuk ennél a típusnál akár a sima indítókulcs akár a távirányítós bicskakulcs készítését. Továbbá lehetőség van a kulcs javítására, a kulcsház cseréjére.

Mivel ezt a típus az Audi diagnosztikai csatlakozóján keresztül tudjuk programozni, így a kulcsmásoláshoz elengedhetetlen az autó jelenléte.

Audi A3 és S3 autókulcs másolása

audi-a3-sportback-kulcsmasolasAz A3-as típus mondhatni az Audi egyik legnépszerűbb autója. Már egészen 1997-től kezdték el gyártani 2012-ig bezárólag. Természetesen ezalatt átesett néhány kozmetikai beavatkozáson. Először 2003-ban, majd 2006-ban és végül 2009-ben ekkor meg végleges formáját. Cégünknél egyik típusnál sem jelent problémát a pótkulcs elkészítése sima-, illetve távirányítós kivitelben. A nyomógombos kulcsaink nem tartalmaznak logót. Ennél a típusnál is vállalunk kulcs-elektronika javítást, illetve kulcsház cserét. Természetes itt is minden esetben szükséges az autó jelenléte.

Audi A4/S4 slusszkulcsok másolása

audi-a4-kulcsmasolasAutókulcsmásoló részlegünk vállalja Audi A4 slusszkulcsok másolását távirányítós kivitelben is. Az autóban indításgátló található, így nem elég csupán a kulcsmásolást elvégezni, a chipet is rá kell tanítani az autóra, amelyet be kell helyeznünk az új kulcsba. Mindenképp hozzák el az autót az üzlet elé a kulcsmásoláshoz, mert csak így tanítható rá a transzponder chip az új kulcsokra. Távirányítós, nyomógombos bicskakulcs másolását is vállaljuk. A legtöbb évjárat megoldott, nem probléma, de az árakról és a részletekről érdeklődjenek telefonon, vagy email-ben.

Kopott kulcsot is fel tudunk újítani, ha akadozik a zárban vagy gyújtáskapcsolóban.

Audi A5/S5 kulcsmásolás

A 2008-tól gyártott Audi A5 már nem hagyományos bicskakulccsal rendelkezik, hanem újabb fajta úgynevezett smart (okos) kulccsal, melyből kétfajtát különböztethetünk meg.

A "sima" smart kulcsot be kell helyezni az autóban erre a célra kialakított helyre és utána lehet beindítani a kocsit. A szabadkezes okoskulcs esetében elegendő, ha a kulcs az autóban van azon belül akár a zsebünkben, táskánkban. Bluetooth alapon kommunikál a kocsival és megfelelő kulcs esetén elegendő a Start gombot megnyomni az indításhoz. Egyelőre ez a típusú kulcs nem elérhető üzletünkben, de kulcsház cserével, elektronika-javítással és elemcserével keressen bátran minket!

Audi A6/S6 autókulcsok másolása

audi-a6-kulcs-keszitesAz Audi A6 a német Audi felső-középkategóriás autója, 1994 óta gyártják a németországi Neckarsulmban. A második, harmadik és negyedik generációs A6-ot az A6 Allroad Quattro tervezéséhez is felhasználták. Az Audi 1994 előtt három generáción keresztül adott ki felsőkategóriás autót. 1994-ben, az Audi 100-as negyedik generációját az Audi felfrissítette, majd újra nevezte, A6-osnak, hogy illeszkedjen az újonnan bevezetett modellnév csoportba, miután az Audi a luxuskategóriás A8-at épp előtte mutatta be. A 100-as külsőjén csak keveset változtattak, leginkább az első és hátsó lámpákat és a hűtőrácsot, új motorokkal és váltóval volt megvásárolható.

Általánosságban elmondható, hogy az Audi A6 autók indítókulcsai, slusszkulcsai beépített immobilizerrel vannak felszerelve. Erről annyit kell tudni, hogy a kulcsfejben található egy transzponder chip, amely egy kódot tartalmaz az, és a megfelelő kód esetén az autó indítható.

Ebből adódóan, a hagyományos kulcsmásolás mellett, már szükség van egy laptopra vagy egy erre alkalmas speciális gépre, esetenként kommunikációs kábelre, hogy az autóval tudjunk kommunikálni. A kígyómarásos kulcs lemásolása és a chip átmásolása után, az autó diagnosztikai csatlakozóján keresztül felprogramozzuk a távirányítót, illetve abban az esetben, ha nincs semmilyen működő kulcsa nincs az autónak, akkor az új transzponder chipet. A program és a kábel is autó típusonként változik. Miután az autóhoz rátanítottuk az új chipet, akkor lehet az immobilizeres kulcsok másolását befejezettnek tekinteni. Egy ilyen művelet általában 30-60 percet vesz igénybe. Fontos kihangsúlyozni, hogy az autó jelenléte a legtöbbször szükséges az autókulcs-másolás elvégzéséhez. Jelenleg az Audi A6-hoz 2004-es évjáratig tudunk távirányítós bicskakulcsot másolni. Az autókulcshoz szükségünk van alvázszámra, csak az alapján tudjuk felprogramozni a hozzá való kulcsot.

Audi A7/S7 kulcsmásolás

audi-a7-key-coppyA 2008-tól gyártott Audi A7 hasonlóan az A5-höz már újfajta Smart kulccsal rendelkezik. Hamarosan ez is elérhető lesz üzletünkben, de erre még kicsit várni kell, de addig is kulcs-javítással, kulcsház cserével, kulcspenge készítéssel és elemcserével keressen bizalommal.

Audi Q5 és Q7 kulcsmásolás

audi-q7-q5-kulcskiralyA 2007-től gyártott Audi Q7 és a 2009-től gyártott Q5, mondhatni az Audi legnépszerűbb modelljei, rengeteget látni belőlük az utakon a mai napig. Mindkét típusnál egy teljesen új a többi típustól eltérő indításgátló rendszert építettek be. Érdemes telefonon érdeklődni, mert a közeljövőben ezeknek a kulcsoknak a másolását is el tudjuk majd végezni, elemcsere, kulcsház-csere továbbra is megoldott.

Audi TT autókulcs másolás

audi-tt-kulcsok-masolasaA TT modell méltán népszerű városi sportautó. Az első generációt 1997-2006-ig gyártották, majd egy kis ráncfelvarrást követően 2007-2012-ig. Legyen szó akár sima indítókulcsról akár távirányítós bicskakulcs készítésről, üzletünkben rövid határidőn belül megoldható. Kulcsház-csere, kulcsjavítás és elemcsere sem okoz gondot számunkra.