LAND/RANGE ROVER KULCSMÁSOLÁS

A Land Rover márka a terepjárók és az angol elegancia párosítása. Már több mint 80 éves a márka és még mindig töretlenül készítik a legszebb és legelegánsabb SUV-kat.

Land Rover Defender kulcsmásolás

A Defender a Land Rover-ek igazi terepjárója.  Ez az autó, ahogy öregszik, úgy lesz egyre nemesebb. 30-40 év különbség az autón egyáltalán nem látszik. 1997 óta minden Land Rover Defender rendelkezik immobiliezer chippel és/vagy távirányítóval. Ha pótkulcsra van szüksége, keressen minket, mi megoldjuk!

Land Rover kulcsmásolás, Land Rover autókulcsmásolás, kulcsmásolás, autókulcsmásolás

Land Rover Discovery kulcsmásolás

A Discovery a Land Rover első civilizált változata, ami már nem csak terepen tudott tempót menni, hanem autópályán és országúton is használható volt.

A Discovery kulcsmásolást megoldjuk, a távirányítóját szükség esetén javítjuk, vagy új kulcsházba tesszük.

Land Rover kulcsmásolás, Land Rover autókulcsmásolás, kulcsmásolás, autókulcsmásolás

Land Rover Freelander kulcsmásolás

Az első olyan Land Rover, amely elérhető áron, nagy mennyiségben jelent meg az utakon. Kifejezett szabadidő autó, ami olcsón helyt áll kisebb terepeken is, és hosszabb távú országúton is.

Szükség esetén a Land Roverhez kulcsházat tudunk cserélni, ha az kopott, vagy törött. Javítani tudjuk a kulcsokat, távirányítót.

Freelander-hez autókulcs készítést vállalunk.

Land Rover kulcsmásolás, Land Rover autókulcsmásolás, kulcsmásolás, autókulcsmásolás

Range Rover Sport kulcsmásolás

A Range Rover Sport a legnépszerűbb luxus terepjáró, ami ténylegesen a legjobb. Nem lehet egy lapon említeni sem a BMW-vel, sem az Audikkal. Ez a TOP!

Kulcsmásolóink el tudják készíteni a Land Roverhez a kulcsokat!

Kulcsház-cserénél időre van szükség, mert ezek a kulcsok gyárilag tűz- és vízálló ragasztóval vannak összeragasztva, hogy olyan tartós legyen a kulcs, amennyire csak lehet. Megoldást tudunk kínálni a Range Rover Sport kulcsok készítésére, másolására.

Range Rover kulcsmásolás

Nincs az a terep, amin ez az autó ne tudna átmenni. A terepezés nem kell, hogy mindig koszos és saras legyen, lehet megfelelő luxusban is kínálni. Legyen sivatag, legyen folyó, legyen sár, legyen sziklafal, talán csak egy hegymászót nem tud helyettesíteni, de igen közel tud hozzá kerülni.

Hibás Range Rover kulcsokat tudunk javítani, szükség szerint másolni, programozni. Range kulcsház csere, pótkulcs másolás.

Range Rover Evoque kulcsmásolás

A legújabb Range Rover család tagja, ami kicsiben tudja nyújtani az élvezetes szabadidő autózást, és a városi életstílust.

Minden Evoque típusú autóhoz tudunk kulcsot készíteni, pótkulcsot másolni.

Kulcsjavítás és kulcsház-csere esetében keressen bennünket!

Range Rover autókulcs másolás

A Kulcskirályban dolgozó autókulcs másoló kollégáink a Roverek kulcsait is le tudják másolni. Minden esetben meg kell azonban néznünk, hogy az adott típushoz és évjárathoz, hogy milyen indításgátló chip van beszerelve.

Üzletünk fel van készülve az ilyen ritka típusok kulcsainak a beszerzésére is, legfeljebb azzal kell számolni, hogy a kulcs beszerzése több időt fog igénybe venni.

Rover kulcsok javítását vállaljuk rövid határidővel, garanciával!

Rover autókulcsok kulcsház-cseréjét is el tudjuk látni.

Érdeklődjön Rover kulcsmásolás ügyében nálunk, elérhetőségeinken.