DODGE KULCSMÁSOLÁS

Dodge autókulcsmásolás 2018

Jó pár éve készítünk mindenféle autóhoz kulcsot, és néha még mi is meglepődünk, milyen típusokkal keresnek meg minket. Ezért úgy gondoltuk, írunk pár sort a hazánkban ritkább autótípusokról és azok kulcsmásolásáról.

A Dodge autók természetesen Amerikában vannak jelentős példányszámban forgalomban, de egy pár száz darab hazánkban is megfordul, és igen megbízható benzines autónak tűnik.

Mivel mostanában a gázolajos autókat „üldözik”, így biztosak vagyunk abban, hogy nem csak a japán autókból lesz egyre több, hanem az amerikai autókból, például a Dodge Challenger Hallcat (700 lóerő) modellből is egyre több lesz a hazai utakon.

Valamikor a 90-es években nagyon menő kocsi volt a Dodge Viper, szinte mindenki ilyen autót akart, igazán jó mókának számít még a mai autók között is.

Nincsen amerikai autós találkozó Dodge RAM nélkül. Az óriási pickup, ami soha nem szállított árut, de nagyon menőnek számít.

Ami egy igazi SUV, és ár-érték arányban az egyik legjobb választásnak tűnik, az a Dodge Durango. Szerény 5000 köbcentis V8-as motorjával igazán nem tűnik szennyezőbbnek, mint egy Golf IV 1.9 TDI motor.

Dodge autókulcsok programozását pontos típus, évjárat és gyártó ország szerint tudjuk megoldani.

Az indítókulcs beszerzése és tanítása annál egyszerűbb, minél újabb az autó. Egy 2016-os Dodge indítókulcsot autókulcsos kollégánk 15-20 perc alatt lemásol.

Budapesten a Kulcskirály zárszaküzlet előtt tud parkolni, vagy a felüljáró alatt.

Dodge kulcsok házainak a cseréjében is tudunk segíteni, ha az előző tulajdonosnál a régi kulcsház már karcos, kopott, esetleg el is van törve rajta valami. Biztonsági okokból se használja tovább, az elektronika szakszerű átrakásával egy szép, új külsőben biztonságosan tudja használni még sokáig. Erre és a kulcsmásolásra is garanciát vállalunk.

Ha esetleg az autókulcsokban a nyomógomb már nem reagál megfelelően, vagy az elem lemerült, hozzák el, és mi megoldjuk. A nyomógombokat tudjuk javítani, a távirányítóba tudunk megfelelő elemet biztosítani.

Sok féle Dodge kulcs van már jelenleg. Léteznek keyless go kulcsok, ahol a zsebünkből elő sem kell venni azt, csak érzékeli, hogy nálunk az autó, és a start/stop gomb megnyomásával van lehetőségünk indítani és leállítani az autót.

Ezek a kulcsok már nem a sima pengés kulcsok. Többnyire egy kis műanyag darab, amin azért még vannak fizikális gombok is a nyitáshoz, záráshoz.

A szabadkezes Dodge kulcsok jellemzői, hogy azokat a nyitás – záráshoz sem kell kulcsot elővenni, a kilincset elég megfogni, és az autó tudja melyik funkciót szeretnénk. Ezek a kulcsok jellemzően nem olcsók, de a márkaképviselet áraihoz képest mi olcsóbban tudjuk beszerezni.

Dodge kulcsok másolása, tanítása, javítása a Kulcskirály kulcsmásoló részlegén.

Dodge kulcsmásolás, Dodge autókulcs, Dodge autókulcs másolás
Dodge kulcsmásolás, Dodge autókulcs, Dodge autókulcs másolás