SEAT KULCSMÁSOLÁS

Seat bicskakulcs másolás!

Vállaljuk a legtöbb esetben a Seat autókulcsok távirányítós, nyomógombos kivitelek elkészítését, a legtöbb esetben azonnal, raktárról. Amennyiben már rendelkezik az autó komfortelektronikával, üzletünk előtt el tudjuk végezni a programozást.

Seat Toledo slusszkulcsok másolása

seat-toledo-kulcsmasolasA Seat Toledo-t 1991-től gyártják folyamatosan napjainkig, bár a Toldeo gyártása 2009 és 2011 között szünetelt.

Amint az minden autótípusnál elmondható, a régebben gyártott autók még nem voltak indításgátlós kulccsal felszerelkezve, és ez igaz a Toledora is. Az egyszerűbb, fogazott Toledo autókulcsokat üzletünkben azonnal lemásoljuk. Tesszük ezt az immobilizeres kulcsokkal is, ám azok nincsenek meg 3 perc alatt, mert az immobilizert rá kell tanítani az új kulcsokra. Számunkra ez sem jelent gondot! Simán elvégezzük, pusztán egy működő kulcs és az autó szükséges hozzá. A távirányítós kivitel is megoldható, minden gyártási év esetében! Kulcsház cserét és elektronika javítást is vállalunk ezeknél a típusoknál.

Seat Cordoba slusszkulcsmásolás

seat-cordobaA Seat Cordobára is igazak a fent leírtak, miszerint nem mindegyik Seat Cordoba kulcsa van immobilizerrel felszerelve.

Jöjjenek be a Kulcskirályba és akár indításgátlós a Cordoba slusszkulcs, akár nem, cégünk szakemberei lemásolják ügyfeleinknek. Legyen szó akár távirányítós kulcsról, kulcsház cseréről vagy kulcs javításról, bízza ránk! A kulcsokban otthon vagyunk!

Seat Ibiza gyújtáskapcsoló-kucs másolás

seat-ibiza-kulcsmasolasA Kulcskirály vállalja Seat Ibiza típusú autó gyújtáskapcsoló kulcsainak másolását. Legyen immobilizerrel felszerelt, vagy csak sima, fogazott autókulcs, a kulcsmásolást rövid idő alatt elvégezzük! 1999-től már indításgátló rendszerrel szerelték ezeket a modelleket. Később két ráncfelvarrást kapott, 2002-ben és 2009-ben. Az újabb modellek esetében már elérhető a bicskás, nyomógombos kivitel is. Kulcsházcserét és kulcsjavítást minden esetben vállalunk.

Seat Leon autókulcsmásolás

seat-leonHa Seat Leon autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Leon kulcsainak másolása. Amennyiben a Seat Leon autókulcsban beépített indításgátló van, akkor is fordulhat hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Az immobilizeres kulcsok másolása számunkra nem probléma!

Tehát, ha Seat Leon slusszkulcsot szeretne másoltatni, legyen az immobilizeres vagy anélküli, térjen be hozzánk! Üzletünkben az autókulcsok másolását azonnal és helyben elvégezzük, ehhez nem kell előre bejelentkeznie!

Hasonlóan az Ibizához, a népszerűségének hála, itt is több ráncfelvarráson esett át a modell, 2008-ban és 2010-ben. Még a legújabb, 2013-től gyártott modell esetében is van lehetőség akár normál, akár bicskás/nyomógombos kulcs elkészítésére. Az árakról és a lehetőségekről telefonon tudnak részletes felvilágosítást kapni.

Seat Arosa (1997-2005) indítókulcs másolás

seat-arosa-kulcsmasolasA Seat Arosa egy városi autó, amely 1997 és 2005 között került gyártásra. A Seat Arosa 1998 márciusában debütált a Genfi Motor Show-n, ugyanabban a kategóriában, mint a Volkswagen Lupo.

Általánosságban elmondható, hogy a Seat Arosa slusszkulcsokban már található micro chip, így a kulcs nem másolható le egyszerűen a Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön, hanem az immobilizert is rá kell tanítanunk az új kulcsokra. Természetesen ez üzletünkben nem akadály, a Seat Arosa kulcsainak másolását nyugodtan ránk bízhatja. Amennyiben az autó is jelen van, az leegyszerűsíti a helyzetet, mert lehet, hogy szükség is lesz rá. Kulcsmásoló üzletünk készséggel lemásolja a Seat Arosa gyújtáskulcsokat és a másolt kulcsra rátanítja az immobilizert.

Seat Alhambra kulcsmásolás

seat-alhambra-kulcsmasolasCsaládi egyterű az Alhambra. Érdekessége ennek a modellnek, hogy gyakorlatilag ugyanezt a típust megtaláljuk Ford Galaxy, illetve Volkswagen Sharan néven is. Ennél a típusnál is alkalmaztak már immobilizert így csak transzponderes kulccsal lehet indítani az autót. Ennél a modellnél sem okoz gondot a chipes indítókulcs másolás, a kulcsház csere, vagy a kulcsjavítás. Távirányítós kivitelre is van lehetőség, de nem minden esetben. Érdemes telefonon érdeklődni, ahol kollégánk részletes felvilágosítást tud adni a kulcsmásolásról.

Seat Altea (2004-2015) autókulcsok másolása

seat-altea-kulcsmasolasMivel a Seat Altea egy modern személyautó, így a kulcsai már a mai, modern technikának megfelelően beépített immobilizerrel rendelkeznek. A micro chip-pel, vagy más néven indításgátlóval ellátott Seat Altea kulcsok másolásakor azonban már nem elegendő magát a kulcsot mechanikusan egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chip-et is ki kell olvasni, és egy másik chip-re rá kell tanítani. A chip-et az új kulcsba be kell helyezni, így az autót indítani fogja a lemásolt immobilizeres kulcs. Minden esetben van lehetőség normál és nyomógombos bicskás távirányítós kulcs készítésre. Ezeket azonnal, raktárról el tudjuk végezni. Elegendő eljönni az autóval és a kulcskészítés megvárható. Ha kulcsház csere vagy elektronika javítás a kérdés, abban is tudunk segíteni.