Autókulcsmásolás Budapest V. kerület

Autókulcs készítés, autókulcs-másolás az V. kerület szomszédságában, a Nyugati-nál.

Bármelyik kerület közül az V. kerületiek a legszerencsésebbek, akik autókulcsot szeretnének készíttetni.

Az V. kerület, más néven Belváros-Lipótváros, a főváros szíve, központja. Épületei között van a Bazilika, a Parlament, a Gresham Palota, a Deák téri Evangélikus templom (itt is egy Kulcskirályos zárrendszer van beépítve) stb.

Több területe is nevezetes a kerületnek, ilyen a Váci utca, Vörösmarty tér, Margit híd, stb. A Nyugati tér egy része a Nagykörút egy részével is határos a kerületben.

A Kulcskirály miden V. kerületi iroda, közület, iskola, és hotel számára vállal egyedi és nagyobb mennyiségű kulcsmásolást.

Az autókulcs másolást elvégezzük pár perc alatt, szükség szerint programozzuk is a távirányítójukat. Az Országos Mentőszolgálat gépjárműveihez is mi készítjük a kulcsokat.

Több száz cég és autókereskedő részére vállaljuk nap, mint nap az autókulcs készítést.

Volkswagen csoport minden típusához tudunk biztosítani új pótkulcsot. Chip tanítás és kulcsház-csere, Audi vagy Seat kulcsok esetében is.

bicskakulcs, bicska kulcs, autókulcs, autó kulcsmásolás, autókulcsmásolás, kulcsmásolás

Lipótvárosból az  üzletünk könnyedén megközelíthető, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel.

Kulcsjavítás, nyomógomb javítás, gyorsan és precízen.

Hyundai és Kia modelleknél gyakori probléma, hogy a kulcspenge kitörik a kulcsházból, főleg a bicskakulcsos kiviteleknél. Mivel gyárilag ezeket a kulcsokat összeragasztották, így házilag nem ajánlatos a szétszedése.  Folyamatosan raktáron tartjuk a komplett kulcsházat, és alig egy órán belül elvégezzük a szükséges kulcsház cserét.  Ezen típusokhoz tudunk komplett új távirányítós kulcsot is készíteni.  Keresse autókulcs-másoló kollégánkat az üzletben vagy telefonon!

Elveszett az utolsó kulcs az autóhoz? Nem probléma! Kollégáink az V. kerületben hamar a helyszínre mennek, és a megbeszélt időben elkészítik az új autókulcsot.

Természetesen minket nem csak a belvárosból lehet elérni, az ország bármely területére elmegyünk, ha szükséges.  Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a kulcsmásolás területén.

Mercedes kulcsok esetében érdeklődjön telefonon, további információt ezen a linken tud olvasni: https://autokulcsmasolas.hu/mercedes-kulcsmasolas/

A Proxy és smart kulcsok esetében a tartalék mechanikus pengét be tudjuk szerezni, vagy szükség esetén lemásoljuk.

Üzletünk belvárosi apartmanok, hostelek részére vállal főkulcsos zárrendszer készítést, másolásvédett kulcsprofillal. Továbbá értékesítünk olyan falra szerelhető kulcstároló dobozt, amelyben a vendég megkapja a kulcsot. További infó itt: http://zarplaza.hu/szef/kulcskazetta

A Belvárosban már több mint 50 éve Kulcskirály! És már autókulcsban is király!