INFINITY KULCSMÁSOLÁS

Infinity autókulcsmásolás

Az Infinity autók a Japán Nissan autómárkán belül a luxust képviselik. Elsődleges piacuk az Egyesült Államok és Kanada volt, de hamar rájöttek, hogy ez kevés lesz, így Európában is több ilyen autóval lehet találkozni.

Az USA piacán jóval nagyobb típusválaszték elérhető, jellemzően egy betű és egy szám jelöléssel különböztetik meg az autó típusokat.

Infinity FX 35 kulcsmásolást vállalunk! Ezt a típus már több mint tíz éve gyártják, az alap immos kulcsokkal már 2003 óta találkozunk. Ezeknek az autókulcsoknak a felprogramozását is vállaljuk. Megoldható a legújabb proximity-s Infinity autókulcs másolás is. 2008 óta már a legtöbb autónak ilyen slusszkulcsa van.

Az Infinitiy FX 45 és 50-es típusok csak motorválasztékban térnek el, az autókulcsot ugyanúgy be tudjuk szerezni és le tudjuk másolni.

Európai gyártás a G37 is, ehhez viszont csak a 2009-es modellhez tudjuk megoldani a kulcs programozást, míg az amerikai típusoknál az összes évjárat megoldható.

Fontos tudni, hogy Európában, vagy az Egyesült államok piacára készült-e az autó. Ha a tulaj nem tudja, mi alvázszám alapján meg tudjuk vizsgálni.

Csak új, gyári kulcs programozható fel ezekhez az autókhoz. Másik autó kulcsa, vagy használt kulcs nem fog működni!

Az Infinity M35 és M37 típusok kulcsai már mindegyik proximity-s rendszerű, ami azt jelenti, hogy az indítás a start gomb megnyomásával lehetséges, és az autó ugyanezzel a gombbal állítható le.

Érdekesség, hogy ezeket az autókat úgy lehet gyújtásra tenni, hogy nem nyomjuk a fékpedált, akkor nem indul el a gépjármű.

Az Infinity Q45 és Q50 autókulcsok máslását és kulcs beszerzését szintén rövid határidővel vállaljuk. Az indítókulcs programozása előtt tudnunk kell a pontos gyártási évet és a típust. Az Infinity Q sorozat a legrégebbi, már 1998-tól elérhető, és már ezeknek a kulcsai is rendelkeznek immobiliezer chippel.

Infinity QX típusok kulcsai 2004-től beszerezhetők, a legújabb keyless go kulcsok programozását is vállaljuk.

Vállaljuk Infinity autókulcsok javítását, illetve régebbi kulcsházak cseréjét, felújítását.

Hozott kulcsok pengéinek másolását, valamint új, gyári kulcs feltanítását.

A Kulcskirály autókulcsos programozó eszközei alkalmasak arra, hogy az amerikai piacon lévő autókulcsokat is programozzuk.

Infinity kulcsmásolás, Infinity autókulcs, Infinity autókulcs másolás
Infinity kulcsmásolás, Infinity autókulcs, Infinity autókulcs másolás