Autónyitás

Cégünk autónyitás szolgáltatást is biztosít ügyfeleinek.

A nagy igényre való tekintettel indítottuk el ezt a szolgáltatást, hiszen sokszor előfordul, hogy autók-, személygépkocsik ajtónyitására, csomagtartó-nyitására van igény.

Az autónyitásra több okból kifolyólag is szükség lehet, az esetek döntő többségében vagy elhagyták a kulcsot vagy pedig az benn maradt az autóban, ami kizárta a tulajdonost.

Szakembereink vállalják bármilyen autótípus roncsolásmentes, rongálásmentes nyitását, legyen az régi vagy új. Amennyiben hozzánk fordul, nem kell az ablakot betörni, vagy megrongálni az ajtót! Minden típusú és évjáratú autót roncsolásmentesen nyitunk, hétfőtől péntekig, munkaidőben, 8 és 18 óra között!

Autózár-nyitás Budapesten, Pest megyében

Autózár-nyitással foglalkozó szakemberek bármilyen helyszínre kihívhatók. Az a feladatunk, hogy vészhelyzet esetén a lehető leghamarabb ügyfeleink segítségére siessünk.

Autózár nyitó – autózár szerelő kollégáink kellő ügyességgel és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a legkülönbözőbb helyzetekre és kihívásokra az autózárakkal kapcsolatban hatékonyan reagáljanak.

Ha Önnel is gyakran előfordul, hogy folyton keresgélnie kell, merre hagyta kulcsát, akkor nagyon hasznos lehet, ha több másolatot is készíttet. Tartalékkulcsokkal sosem fog lekésni egyetlen eseményről sem, és mindig képes lesz legalább egy példányt biztonságos helyen tartani.

Amennyiben nincs Önnél a pótkulcs és nem találja az autó kulcsát, vagy a saját autója gonoszul elbánt Önnel és kizárta, forduljon hozzánk bizalommal! Mi kinyitjuk Önnek az autót sérülésmentesen, így nem kell semmilyen ablakot vagy szélvédőt betörni, aminek a helyreállítási költsége bizony elég magas!

Autózár-nyitással foglalkozó szakembereink csupán annyit kérnek Önöktől, hogy a helyszínen tudják igazolni, hogy az autó ahhoz a személyhez tartozik, aki a zárnyitást megrendelte. Ezt telefonon is közöljük ügyfeleinkkel, mert ha valaki nem tudja igazolni, hogy az autó az övé, annak azt nem nyitjuk ki!

Autózár-nyitás szolgáltatás

Cégünk vállalja bármilyen személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétfőtől péntekig, munkaidőben, 8 és 18 óra között.

Amennyiben cégünkre bízza az autó nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott autót, mint egy 2013-as évjáratú, modernebb típust. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak abban az esetben, ha tökéletesen működik az autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert általában mindenki mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok az autózárak, amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és régóta nem voltak használva. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

Autónyitás weboldal

Autózár-nyitás, hétköznap, 8 -18-ig: 06-70-679-6363