VÁSÁRLÓI BEJEGYZÉSEK

Csak olasz autókkal foglalkozunk, és eddig, ahol a kulcsokat készítettük rettenetes pénzeket fizettünk. A kollégám egy Alfa 156-hoz keresett új bicskakulcsot, programozással együtt. Így találtuk meg a Kulcskirályt. 50.000 forint alatt sose volt kulcs, de itt igen. Évjárat és típus alapján megbeszéltük az időpontot, amikor odavittem az autót, és 20 perc alatt elkészült a raktáron lévő kulcs. El sem hiszem, hogy van még egy ilyen cég, akik ennyire profik! Köszi srácok, a jövő héten viszem a Fiat 500-as autónkat is, ahhoz is kell egy új bicskakulcs!

Füstös Benjámin, Érd

Profik! Végtelenül profik! Árban pedig teljesen korrektek! Toyota Prius kulcsot csináltattam a Kulcskirályban, de előtte telefonáltam vagy százat. A márka képviselet mondott 160 ezer, azaz százhatvanezer forintot! A Kulcskirály közel a felét! Kilencven – ezer forintból elkészült a kulcsom. Előleg nem kellett nekik, simán megrendelték nekem a kulcsot. Egy laptoppal pedig pár perc alatt felprogramozta a fiatalember! A parkolást is könnyedén megoldottam, mivel reggel mentem fél kilencre, és kilenckor már mehettem is tovább! Toyota Prius-hoz autókulcsot csak itt csináltasson mindenki, aki minőségi munkát szeretne kedvező áron!

Sipka József, Budapest

Több BMW-m volt, és van jelenleg is egy 2005-ös, X3-as típus. Az autó közel sem új, sok a kilométer is benne, illetve már a negyedik tulajdonos vagyok. Csak egy kulcsom volt az autóhoz, és féltem, ha ezzel valami történik, drága lesz pótolni. Ezért az interneten kutakodtam, ki készít a BMW-hez kulcsot Budapesten, így akadtam a Kulcskirály nevű üzletre. Telefonon megbeszéltük az árat, hogy a Bajcsy-Zs. úton kell parkolni, vagy az üzlet közelében. Kb. 1-2 óra alatt elkészül a kulcs. Minden így is történt, sőt, kedvezményes áron kicserélték a régi kulcsházat is, mert az már nagyon viseltes állapotban volt. Most két újnak kinéző kulcsom van az autóhoz. A következő BMW-vel is hozzájuk fogok menni!

Győrke Tivadar, Dunakeszi

Németországból hoztam egy Renault Megane-t, és csak otthon vettem észre, hogy nincs meg a második kártya az autóhoz. Telefonáltam a szervizbe, ott horribilis árat mondtak, 50-60 ezer forintot. Több autókulccsal foglalkozó céget is megkerestem, de üzlettel nem rendelkezett egyik sem, nem volt bizodalmam bennük, ha probléma van, nincs hova fordulni. Viszonylag hamar megtaláltam a Kulcskirályt és mellette döntöttem, nem ők voltak a legolcsóbbak, viszont a legnagyobb múlttal rendelkező kulcsos üzlet a városban. Elmentem az autóval, és kb. 10 perc múlva mehettem is tovább. Pillanatok alatt elkészítették az új kártyát, ráadásul a programozás során a hiányzó kártyát ki is törölték. Nem véletlenül királyok!

Horváth László, Budapest

Hálásan köszönöm annak a fiatalembernek a kulcsom elkészítését, aki telefonon is végtelen türelemmel hallgatta, hogy megpróbálom elmondani a Toyota autókulcsom problémáját. Szerencsére meg tudta javítani, így nem kellett a Toyotánál új kulcsot rendelnem. Most újra szép a kulcs és működik minden nyomógomb rajta! Precíz, alapos és gyors munkát kaptam!

Vass Albertné, kisnyugdíjas

A Nyugatinál a kirakatban láttam, hogy foglalkoznak autókulcs-másolással. Szükségem volt a Passatomhoz egy második távirányítós kulcsra is, ezért megkérdeztem milyen árban és mikorra készülne el. Mivel raktáron volt a kulcs nekik, egy órán belül elkészült az új kulcs, ami ugyanúgy nyit/zár és indítja az autót. A WV-ben mondtak 80 ezer forintot a kulcsra, a Kulcskirályban 38 ezerért megcsinálták! Nagyon nem mindegy! Köszönöm még egyszer!

Szabó Győző, Dorog

Korrekt tájékoztatást kaptam Opel Corsa kulcsom javításával kapcsolatban. Telefonon megbeszéltük az időpontot és az árat. Grátisz, még elemet is cseréltek a távirányítós kulcsomban. Kevesebb mint 15 perc alatt elkészült. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kulcskirályt!

Kiss József, Budapest

VW Golf VI-hoz távos kulcsot készítettem, a márkaképviselet árához képest lényegesen olcsóbban. A kulcs pedig pontosan úgy néz ki, mint az eredeti. A régi kulcsházamat is kicseréltettem, mert a gombok már kezdtek besüllyedni, így nem volt valami esztétikus.

Köszönöm a segítséget!

Kiss Virág, Budapest IX. kerület

Audi A4-hez készítettem Önöknél kulcsot. Még egyszer szeretném megköszönni az ügyintézést!  Az ár kiváló és a minőséggel sincs baj! Csak ajánlani tudom mindenkinek önöket!

Juhász Ferenc, Kispest

Törött nyomógombos Mercedes kulcsomat vittem a Kulcskirályba, hogy tegyék bele egy új kulcsházba, mert attól tartottam, hogy ha így marad a kulcs, később még nagyobb kár is lehet. Szuper ügyintézést kaptam, 5 perc alatt új kulcsházba kerül (volt raktáron) és még kettő darab új elemet is raktak bele! Azóta még messzebbről is tudom nyitni-zárni!

Balogh Attila, Leányfalu

BMW motorkerékpáromhoz készítettünk egy pótkulcsot. Itt a jó idő, és sokat túrázom, a kulcsot olykor el is hagyjuk, ezért sosem árt, ha van még tartalék kulcs. Az üzlet előtt problémamentesen meg tudtam állni. 10 perc alatt elkészült a kulcsom. Köszönöm a fiatalember segítségét, igazán profi!

Walzinger Gábor, XII. kerület

Ford Mondeohoz kértem egy tartalékkulcsot, bicskás távirányítósat. Elmentem az autóval, a Jókai utcai mélygarázsban le is tudtam parkolni. 20 perc alatt elkészült a távirányítós kulcs, ami szuperül működik, és még Casco-t is tudok kötni rá.

Bokros Gyula, II. kerület

Fiat Ducato-kat használunk, és három teherautóhoz is kellett kulcsot készíteni. A Kulcskirály szakemberei a megbeszélt időben eljöttek, és egy óra alatt végeztek a telephelyen. Nekünk ez nagy segítség, legközelebb is a Kulcskirály-t hívjuk!

Bujoka pékség, Kesztölc

Renault Mégane kártyáról kérdeztem az üzletet telefonon, majd odamentem az autóval feltanítani a kártyát, mert a régi sajnos a Balatonban végezte. A fiatalember 15 perc alatt megoldotta az új kártya felprogramozását. A márkaszervizbe fél napom ráment volna!

Kiss Róland, Zugló

Opel C Corsa távirányítómat vittem be javítani, és kértem egy új kulcsházat is. Kb. 15 perc alatt megoldották a Kulcskirályban. Addig a közelben lévő kávézóban egy nagyon finom forró csokit ittunk. Mikor visszamentünk, vásároltunk még pár szerszámot is, mert az üzlet szuperül felszerelt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kovács Levente, Óbuda

A Mercedes króm szélű kulcsom nyomógombja betört, még működött, de félő volt, hogy nem marad hosszú élettartamú. A Nyugati pont útba esett így elmentem az üzletbe. A fiatalember kért egy húsz perc türelmet, addig átmentem egy kávézóba, ami tőlük 10 méterre van, ott vártam. Visszamentem egy fél óra múlva, már készen volt a kulcsház csere! Nagyon örültem neki, még az emblémát is átrakták a régi kulcsról. A pótkulcsot is megbeszéltük, hogy milyen formában tudják vállalni.

Kristóf Tibor, Budapest IV. kerület

Opel Corsa-hoz szerettem volna kulcsot, sajnos a régi egy kicsit viseltes lett. Amikor elmentem az üzletbe a fiatalember felajánlotta a régi kulcs felújítását, a gyári ár tizedéért. Kb. fél óra elkészült, hibátlan lett, mint új korában.

A kulcskirály méltó a nevéhez!

Szabó Iván, Pilisborosjenő

Mercedeshez kértem új kulcsot, mert a régi már nem indította az autót. Elmondták, hogy nincs az autóra szükség, csak a gyújtáskapcsolót vigyem el. Reggel nyitásra vittem, már délután hívtak, hogy mehetek az új kulcsért. Más helyen 3-4 napot mondtak, a szervizben kettő hét. Profi csapat!

Nyitrai Géza, Szentendre

BMW kulcsomba akkut kellett cserélni, megbeszéltük telefonon mikor mennék. A kollégára öt percet kellett várnom, mert éppen befejezett egy másik autókulcs programozást. Szakszerűen szétvágta a kulcsot, és megcsinálta az akku cserét. Az összeragasztás után semmi nem látszódott a kulcson. A pótkulcsot is tőlük rendeltem meg hozzá, azzal is egy nap alatt elkészültek.

Balogh Szabolcs, Budapest XII. kerület

Tisztelt Kulcskirály!

Céges kisteherautónkhoz kellett sürgősen pótkulcs, több telefon után az Önök üzlete azonnal fogadott minket. A Ford kulcsunkat tíz perc alatt elkészítették.

Máskor is Önökhöz fordulunk, köszönjük!

Kalmár Mária, Pasarét

Egy új Volkswagen Polohoz kértünk árajánlatot kulcsmásolásra. Szerettük volna, ha a pótkulcs is távos, ehhez elküldtük az alvázszámot, ahogy kérték. Két nap múlva kaptunk egy telefont, hogy vihetjük az autót. Kevesebb, mint 20 perc alatt elkészült vele a fiatalember, a gyári árhoz képest olcsóbban. A parkolással volt egy kis gond, de a felüljáró alatt sikerült megállni. Aki autókulcsot szeretne, őket bátran ajánlom!

Bozó József, Terézváros

Egy teljesen elkopott, régi 99-es Ford Focus kulcsát vittem másolni, mert már nehezen fordult el a zárban. Kb. 10 perc alatt elkészült az új kulcs. Figyelmeztettek arra is, hogy a gyújtáskapcsolóból kiszedve nehezen fog kijönni, de tépjem meg bátran. Úgy is lett, a 3-4. kihúzásra már teljesen jól működött. Köszönöm az új kulcsot!

Váradi Zsolt, Budapest

Kedves Kulcskirály!

2002-es Seat Leon távirányítós kulcsom elromlott. Több helyen próbálták már javítani, de kevés sikerrel, sajnos a Kulcskirályban sem tudták megjavítani. Viszont az új távirányítós kulcsra kaptam egy kedvező árat, így megrendeltem azt. Az új kulcs pedig már bicska típus, amilyet mindig is szerettem volna.

Köszönöm a segítséget és a gyorsaságot!

Halmosi Péter, Budapest

Kitört az Opelem kulcsából a penge. Elvittem kedd reggel 9 körül az üzletbe, és 20 perc múlva, már egy vadonatúj kulcsot kaptam a szerviz ár töredékéért. A fiatalember méltó a Kulcskirály névre, legalábbis nekem nagy segítség volt! Köszi!

Győrfi Zoltán, Budapest

A BMW-be motort cseréltünk, minden kábelköteggel együtt, de régi kulccsal nem működött. A donor-autónak a kulcsait a szerelők elhagyták, ezért segítséget kértünk a bolttól. A donor kocsinak az EWS doboza alapján elkészült új chippel már indult az autó, a segítséget köszönjük!

Hunyad István, Tura

Tisztelt Kulcskirály bolt!

Telefonon beszéltünk kollégájukkal, hogy a 2001-es Smart kulcsa elromlott, nem nyit/nem zár. A megbeszélt időben eljöttek hozzánk és programoztak egy új kulcsot hozzá. A kulcs pengét a hétvégén lemásoltattuk, minden szuperul működik! Köszönjük!

Nagy Dorottya, Halásztelek

Köszönjük a sok levelet, melyet e-mailben kapunk, és elismerik munkánkat, valamint kollégáink szakmai tudását. Nem elvárás ez, hiszen mindennek megvan az ára, és amikor a szolgáltatásunkat megfizetik, azzal eleve elismerik a munkánkat.

Tisztelt autokulcsmasolas.hu!

Telefonon érdeklődtem, hogy tudnak-e Mercedesemhez kulcsot másolni. Megadtam a paramétereket, C osztály, 2003, három gombos, műanyag kulcs. Kerek ötvenezer forintot mondtak a telefonban, és egy munkanapot. Érdeklődtem több helyen is, de sehol sem kaptam jobb árat, vagy ahol olcsóbbat mondtak, ott nagyon zűrös emberekkel kellett volna találkozni, és komoly üzlettel sem rendelkeztek. A maguk üzletébe bármilyen problémám van, vissza tudok menni, mert nagy múltú céggel kerültem kapcsolatba. Kérték, ha tudom, szereltessem ki a gyújtáskapcsoló egységet, és azt vigyem el az üzletbe. Reggel nyitásra vittem, valamivel 8 után, és már délután háromkor hívtak, hogy mehetek érte, készen van. Visszaszerelés után, rögtön kipróbáltam, és tökéletesen működött! Mivel több Mercedesem is van, így csak magukhoz fogok menni pótkulcsért.

Bíró András, Zalaegerszeg

Kedves Kulcskirály!

Szeretném megköszönni, hogy segítettek, amikor nagy szükségem volt hozzáértő emberekre. Renault Clio autómhoz van egygombos kulcsom, és egyik reggel nem indult, csak villogott a műszerfalon az immobilizer lámpa. Tudtam, hogy csak a kulccsal lehet a gond. Gyorsan megtaláltam önöket, és láttam, hogy a város központjában vannak, könnyen megközelíthető helyen. Elvittem a kulcsomat, ahol a fiatalember elkérte a kulcsot és kért 10-20 percet, hogy megnézze. 1 perc után mondta a diagnózist, hogy egy alkatrészt kell cserélni a kulcson, vagy valami hasonló, nem emlékszem pontosan, de a lényeg, hogy meg tudja csinálni, kevesebb, mint 10ezer forintéból. Kértem, hogy csinálja meg. Negyed óra múlva már mehettem is a kulcsommal vissza az autóhoz, ami újra tökéletesen működött.

Nagy segítség volt, még egyszer köszönöm!

Kollár Gergely, Budapest

Köszönet a Kulcskirály csapatának!

Ford Focus autómnak a kulcsa teljesen elkopott, és már nagyon nehezen fordult el a gyújtáskapcsolóban. Felkerestem több kulcsmásolót, de nem jártam sikerrel. Az autokulcsmasolas.hu oldalon találtam önökre, ahol a megadott telefonszámon érdeklődtem, hogy meg tudják-e oldani problémámat. Mondták, hogy sima indítókulcsot is tudnak adni, meg távirányítós kulcsot is kérhetek hozzá. Ennek nagyon megörültem, mert a régi tulaj, csak egy kulcsot tudott adni az autóhoz és az nem távirányítós volt. Elmentem egy hétköznap az autóval, és vittem az egy szem kulcsot, ami eléggé kopott volt. A fiatalember megnyugtatott, hogy a kulcs jól olvasható, így simán megoldja a penge elkészítését. Mint megtudtam a “másolt” kulcs, gyári méretű lesz, így az már nem fog akadni. Kb. tíz perc alatt elkészült a kulcs, majd az autóhoz mentünk. Itt még további pár perc után, már távirányítóval lehetett nyitni és zárni az ajtókat. A gyújtáskapcsolóból elsőre nehezen jött ki a kulcs, de azt mondták ez nagyon rövid idő alatt elmúlik. Nem tévedtek, így is lett! Gyors, profi munkát kaptam, és teljesen elfogadható áron, anyaggal, marással, mindennel együtt 28 ezer forintba került. Tulajdonképpen ez két tank benzin ára.

Gergely Antal, Budapest

Tisztelt Kulcskirály, Geszti Miklós úr!

Köszönöm a gyors, precíz, hozzáértő munkát, és hogy megmentette az autóm kulcsát. A BMW gépkocsim kiírta, hogy a kulcsban alacsony az energia. Gondoltam ezért nem viszem szervizbe, hanem cserélek benne elemet. Elsőre nem hittem volna, hogy ennyire nehezen fogom tudni szétszedni, gyakorlatilag, össze-vissza vagdostam a kulcsot és magamat. Pár óra szenvedés után sikerült teljesen szétszedni a kulcsot, majd a régi elemet nagy nehezen kibányásztam belőle. Másnap elmentem egy közértbe, ahol kaptam bele való lapos gomb elemet, szigetelő szalaggal összetettem, viszont most már semmit sem csinált a távirányító, a hibaüzenet is maradt. Felkerestem az önök üzletét, ahol a Miklós nevű kolléga éppen egy autó programozásából jött be, majd kérte, hogy várjak egy kicsit. Kérdeztem, vissza tudok-e jönni, mert otthagynám a kulcsot. Egy óra múlva hívott, hogy megcsinálta, most már működik. Azt is elárulta, hogy ebben nem hagyományos elem van, hanem akkumulátor, amit én sikeresen letörtem, de Ő visszaforrasztotta. Rakott bele egy új akkut, amit az autó simán 10-20 perc alatt teljesen fel fog tölteni. Így is lett. Kértem még hogy tegyük új kulcsházba, mert én nagyon tönkretettem a műanyagot.

Alapos munkát kaptam, és bármikor, ha BMW kulcs-problémám lesz, csak ide fogom hozni!

Horváth Imre, Telki

A Mercedesem kulcsát egy hét nyaralás után sehol nem találtuk, majd több mint két óra keresés után, a kutyánk helyén teljesen összerágva leltük meg. Kértünk hozzá egy pótkulcsot, amit a márkaképviselethez képest lényegesen olcsóbban oldottak meg, és egy nap alatt.

Köszönjük! Lovász György, Dabas

Opel Combo-val voltam önöknél, mert egy távirányítós kulcsra volt szükségem. A kollégájuk elmondta, hogy szüksége van az autóra és a CarPass-ra. Nekem csak a szombat felelt meg, így a megbeszélt időben ott voltam. 15 perc múlva mehettem a dolgomra, a kulcs elkészült. Igazán köszönöm!

M. Henrik, Budapest VII. kerület

BMW motorkerékpáromhoz csináltak nekem kulcsot az üzletben. A magas fiatalember igazán profi munkát végzett, meglepően olcsón. A márkaképviseleten háromszoros összeget mondták. Amennyiben még kulcsra lesz szükségem, csak önöket fogom választani!

Tisztelettel, Gyopárosi Mihály, Budapest

Tisztelt Kulcskirály!

E-mailen kerestem meg önöket, 2007-es Renault-Grand Scenic-emhez, kellett egy kártya, amivel lehet az autót lehet nyitni-zárni, indítani.  A Miklós nevű fiatalemberrel megbeszéltem egy időpontot, és ő elkészítette. Teljesen olyat kaptam amilyen volt előtte is, így tudtam casco-t is kötni az autóra.

Hálásan köszönöm! Sz. János. Budapest