DACIA KULCSMÁSOLÁS

A Dacia autókat a Renault csoport leányvállalata gyártja Romániában.

A Dacia autókulcsok a Renault kulcsokhoz hasonlóan készül, sok esetben régebbi Renault modellek kulcsait és elektronikáját találjuk ezekben a modellekben.  A leggyakoribb Dacia autókulcs a kétgombos, távirányítós kulcs, illetve pótkulcsnak egy sima, nem távirányítósat szoktak adni az új autóhoz. A Kulcskirály zárszaküzletben az autókulcs részlegünk azonnal el tudja készíteni a sima, nem nyomógombos pótkulcsot, bármelyik Dacia modellhez. A távirányítós kulcsoknál előfordul, hogy készlethiány miatt, pár napot várni kell rájuk, de a legtöbb esetben van raktáron. Időben, mind a két kulcsfajta 15-20 perc alatt elkészül. Az autó jelenlétére mindig szükség van! Cégünk kulcsai sem Dacia, sem Renault logóval nincsenek ellátva. Minden autókulcsmásolásra garanciát vállalunk!

Dacia Logan (2004-) autókulcs másolás

dacia-logan-kulcsmasolasA Dacia Logan egy egyterű személyautó, amelynek kulcsai már a mai, modern technikának megfelelően, beépített immobilizerrel rendelkeznek. A micro chip-pel, vagy más néven indításgátlóval ellátott Dacia Logan kulcsok másolásakor, már nem elegendő magát a kulcsot, egy másológépen lemásolni mechanikusan, hanem a kulcsba helyezett chip-et is ki kell olvasni, valamint azt egy másik chip-re rá kell tanítani. A chip-et az új kulcsba be kell helyezni, és ha minden rendben van, akkor az autó indulni fog a lemásolt immobilizeres kulccsal. Vállaljuk további Dacia kulcsok javítását, illetve elhasznált rossz állapotban levő kulcsházak cseréjét is.

Dacia Sandero (2008-) indítókulcsok másolása

dacia-sandero-keyMivel a Dacia Sandero is egy modern autó, amely gyártása megköveteli a fejlesztéseket, így ez az autó is már indításgátlóval felszerelt autókulcsokkal rendelkezik.

A Dacia Sandero autókulcsainak másolása hasonlóan zajlik, mint a Dacia Logané. Természetesen cégünk vállalja Dacia Sandero kulcsok másolását, amelyhez szükséges, hogy az autó is jelen legyen. Tudunk nyomógombos távirányítós kulcsot is készíteni és sima indítókulcsot is. Minden esetben szükséges az autó jelenléte és legalább egy működő kulcs megléte.

Dacia Duster (2010-) autókulcsok másolása

dacia-duster-kulcsmasolasA hozott gyári Dacia Duster kulcsok másolását is végezzük el üzletünkben. A kulcsmásolás megvárható és bár nem mindig szükséges, de jó, ha ott van az autó is a kulcsmásolásnál, Egyelőre ehhez a típushoz még nem érhető el utángyártott kivitel, de hamarosan ez változni fog.

Dacia Lodgy (2012-) slusszkulcsmásolás

dacia-lodgy-bp-kulcsmasolasA Dacia Lodgy egyterű személyautó szintén a Dacia cég egyik jelentős újítása.

A Dacia Lodgy-hoz tartozó slusszkulcsok szintén immobilizert működtetnek, így ennek a kulcsmásolása is chip tanítást, programozást von maga után.

Mivel az immobilizer tanításánál, amikor az új kulcsra tanítjuk rá az indításgátlót, soha nem lehet tudni, hogy szükség van-e asz autóra vagy sem, így javasoljuk, hogy mindenképpen az autóval érkezzenek, mert így rögtön megoldható a kulcsmásolás és nem kell újra visszajönni az üzletünkbe.

Bicska kulcs átalakítást nem vállalunk! Nem árulunk kínai, rossz minőségű bicska-kulcsházat!

Dacia 1100, 1300, 1310 autó-kulcsmásolás

dacia-1300-1310-kulcsmasolasA Dacia első szériagyártású modellje a Dacia 1100 volt, 1967 augusztusában. Ezeknek a Dacia modelleknek a gyártása a 80-as évek végére, 90-es évek elejére befejeződött.

A mai technikához, fejlesztésekhez képest ezek a modellek már elavultnak számítanak, így a hozzájuk tartozó autókulcsok is csak egyszerű, fogazott kulcsok. Régi Dacia kulcsok másolását helyben elvégezzük, pár perc alatt. A Dacia fogazott autókulcsokat a Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen végezzük, amelynek köszönhetően, a másolt kulcsok nagyon pontosak lesznek.