GMC KULCSMÁSOLÁS

GMC autókulcs-másolás 2018

Európában egyáltalán nem sűrűn fordul elő ez az amerikai óriás pickup, viszont nagy ritkán láthatunk egy-két ilyen monstrumot hazánkban is.

A GMC Sierra egyértelműen a Dodgehoz hasonlít belül a leginkább, tagadhatatlanul amerikai stílus. Mindene nagy, a motorja, a hangja a fogyasztása, stb. Ez az óriás pickup nagy raktérrel is rendelkezik, de ezt sem szokták használni. A V8-as motorja szinte elnyűhetetlen, ahogy vartyog, az maga a csoda.

A Kulcskirály autókulcs programozó eszközeit elsősorban az Egyesült Államok autóira fejlesztik. Az a legnagyobb autós piac, ezért is éri meg ide kifejleszteni a legújabb modellek autókulcs programozását.

Ami Magyarországon nagyobb gond, vagy inkább időigényesebb, a megfelelő, pontos, gyári autókulcs beszerzése. Igen, erre sokan mondják, hogy az e-bayen könnyedén beszerezhető mindenféle kulcs, de itt nagyon körültekintőnek kell lenni. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kulcsot vásárol valaki, vagy csak kulcsházat vesz esetleg. A komplett elektronikát tartalmazó kulcs pedig sok esetben használt, amit árulnak a neten, azt pedig már nem lehet újra feltanítani az autóhoz.

Nagyon meg kell nézni, hogy az autót hol és melyik piacra gyártották, mert készül Mexikóban is BMW, de teljesen európai minden a kocsiban, így európai távirányító kell hozzá, mert csak azzal tanul fel.

A GMC autókulcsoknál is lehet különböző a piac, ahová készül az autó, így ezt minden esetben ellenőrizni szükséges.

A GMC Yukon egy olyan „egyterű”, ami bármelyik terepjáróval felveszi a versenyt, de terepre nem való. A méretei viszont ennek is óriásiak.

Az újabb GMC autókulcsok már könnyedén lehet, hogy proximity-s rendszerűek, azaz az autó indítása start-stop gombbal történik, az ajtónyitás pedig lehet, hogy hand-free, azaz szabadkezes autókulcs való hozzá.

Ezeket az újabb fajta kulcsokat lehet a leggyorsabb programozni, sok esetben, a megfelelő diagnosztikai műszerrel, nem több mint 5 perc alatt elkészül az új autókulcs.

Raktáron nem tartunk semmilyen GMC távirányítós kulcsot, így az idő míg beszerezzük, de a legrosszabb esetben ezek a kulcsok is megérkeznek egy hónapon belül.

Amennyiben ön már rendelt egy új kulcsot, csak programozni kellene, nálunk ennek sincs semmi akadálya. Egyeztessünk időpontot, hogy kinek, mikor alkalmas, jöjjön el autójával a Kulcskirály Nyugati téri üzlete elé, és elvégezzük az autókulcs másolást, akár a penge marást, akár a komplett kulcs felprogramozását is.

GMC kulcsházak beszerzését és cseréjét is vállaljuk, de ezekből sem tartunk raktáron.

Hozott kulcsházat, csak a megrendelő felelősségére szedünk szét, és rakjuk át az elektronikát. Erre garanciát nem vállalunk.

GMC amerikai autókulcsmásolás, autókulcs tanítás, programozás a Kulcskirályban!

GMC kulcsmásolás, GMC autókulcs, GMC autókulcs másolás
GMC kulcsmásolás, GMC autókulcs, GMC autókulcs másolás