Autó kulcsház-csere

Sima kulcsház csere, autókulcsház csere, immobiliezers kulcsok

Ilyen kulcsok pl. a Suzuki Swift, Opel Astra G, Volvo, Ford, stb. kulcsok

Elsősorban a nem távirányítású kulcsok

Az autókulcsokban lévő elektronika, a kulcs fejében található. Ennek a chipnek a védelme érdekében, műanyagba van “ágyazva”, olykor bele is van öntve, ragasztva.

Ez a chip jóval hosszabb élettartamú, mint akár a kulcs pengéje, akár a műanyag ház. Ha egy ilyen kulcspenge, vagy kulcsfej sérül, de még indítható az autó, lehetőség van a régi chipet áthelyezni egy új chiphelyes kulcsba. Ezen felül persze, a régi pengéről át kell másolni a pengét az új kulcsra. Többnyire megoldjuk ezt törött kulcsoknál is, de ha már látszódik, hogy repedt egy kulcsszár, ne kockáztassanak, sokkal egyszerűbb gyorsan egy másolatot készíttetni!

Kopott, Ford, henger alakú autókulcs készítés mindig kód alapján történik. Ez azt jelenti, hogy mindegy mennyire van elkopva a kulcs, kollégáink kiolvassák a kulcsból a kódot, és egy erre megfelelő kiegészítővel, lehetőség van gyári / eredeti méretű kulcsot készíteni. Így, a kopott kulcsból adódó hibás működést ki lehet küszöbölni. Ezeknél a kulcsoknál mindegyiknél szükség van a chip áthelyezésére is.

Távirányítós, nyomógombos autókulcsház-csere

Ilyen pl. a Toyota, Volvo, Saab, VW, Mercedes, BMW, Peugeot, Citroen, Opel, Fiat, stb.

Raktáron tartunk kiváló minőségű, európai autókulcs-házakat a legtöbb márkából! Ezek mind logó nélküli, az eredetivel mindenben megegyező kulcsházak.

Gyárival megegyező házakat tartunk, így nem tudunk megoldani olyan kérdést, hogy nem bicskakulcsból csináljunk bicskásat, mert az a menő… Sajnos itt az a tapasztalat, hogy nem fog hosszútávon jól működni, így ettől üzletünk elzárkózik!

Nem bicskás kulcsházak

Gyakori a Toyota, Suzuki, stb. kulcsok esetében, melynek a pengéje elreped, vagy törik, esetleg a nyomógombja sérül. Minden ilyen hiba javítására fel vagyunk készülve, kollégáink készségesen megoldják ezeket. A javítási idő típustól és problémától függ. Minden kulcs egyedi eset, de többnyire 1-2 órán belül elkészülünk a javítással.

Bicska kulcs, bicska kulcsház

Azokat a kulcsokat nevezzük “bicska kulcsnak” melyek a pengéje a kulcsházba gyárilag behajlítható! Utólagos bicskakulcsok átalakítását nem vállaljuk!

Ilyen bicskakulcsok már nagyon sok gyártó kulcsai lehetnek. 2000-től már az összes VW csoport, Hyundai, Peugeot, Citroen, stb. A VW kulcsok lehetnek külön álló alsó- és felső részből, ilyenkor látnunk kell , pontosan melyik fele sérült az autókulcsnak, így csak a problémás eseteket kell javítani, vagy cserélni.

Opel bicskakulcsnál előfordul, hogy a kapcsoló elfárad, a forrasztás elenged. Ne próbálja meg pillanatragasztóval javítani, nem lesz jó! Hozza el, a gyári új kulcs árának töredékéért megcsináljuk!

Vannak olyan gyári kulcsok, amelyek össze vannak ragasztva. Erre is fel vagyunk készülve! Gépeink megoldják a kulcsok szétbontását, majd a precíz összeillesztését.

Gépjárművének autókulcsa sokszor menthető, csak hozza el, és megnézzük, hogyan, miként és mennyiből tudjuk a javítást megoldani!

Gyakori kérdések kulcsház-csere kapcsán

Mennyibe kerül a kulcsház-csere?

– Ez a következőktől függ: autótípus, gyártási év, kulcsház formája.

Mennyi időt vesz igénybe?

– Általában 1-2 óra alatt végzünk a kulcsokkal, de pontos munkaidőt csak akkor tudunk mondani, ha láttuk a kulcsot.

Ebben az árban mi van benne?

– Minden esetben mi adjuk az új kulcsházat, (erre vállalunk garanciát) a teljes elektronikát átrakjuk, beleértve az indító chipet, illetve a kulcs pengét bemarjuk.