Üzletünkről

A Kulcskirály története

Néhány szóban bemutatnánk üzletünket, amit Kulcskirálynak neveznek.

Az üzlet maga, valamikor a 60-as években alakult, amikor is a legnagyobb kulcskereskedés volt az országban. Ez abban az időben történt, amikor még a Gogi és Tuto lakatokhoz szám szerint lehetett a kész kulcsot megvásárolni.

Ezután lassanként a kulcskereskedés mellett sikeresen kezdte el az üzlet a zárakat, lakatokat is értékesíteni. A kezdeti időkben az üzlet még az V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky út 62. szám alatt volt található, majd valamikor a 80-as évek közepén költözött át a jelenlegi helyére, a VI. kerületbe a Bajcsy-Zsilinszky út 63. szám alá, egy régi mezőgazdasági bolt helyére. A 2000-es években született több üzlet is, amelyek hasonló üzletkörben kezdtek el tevékenykedni és mára más konkurens cégek. Mindenki itt tanulta ki a szakmát a Kulcskirályban. A Kulcskirály sikerében az játszott fő szerepet, hogy a kulcsokat mindig kitűnő minőségben és olcsón másolták, így egy mindig vissza-visszatérő ügyfélkört is magáénak mondhatott. Ennek és az üzletben dolgozó kollégák szakmai alázatosságának köszönhető, hogy a Kulcskirály a mai napig is az egyik legjobb zárszaküzlet az országban.

autokulcsmasolas-kulcskiraly

A Kulcskirály profilja - kulcsmásolás

A Kulcskirály zárszaküzlet 2010. decemberében került a Zár-Pláza Kft. tulajdonába. A cég ügyvezetője, egy fiatal, ambiciózus üzletember, aki már korábban is az üzletben dolgozott, mindent megtesz annak érdekében, hogy az üzlet, a mai kor igényeinek, elvárásainak is megfeleljen.

Az üzlet profilja továbbra is a kulcs és a kulcsmásolás. Annak érdekében, hogy ezt a legmagasabb színvonalon és a lehető legtökéletesebben tudjuk teljesíteni, 2013 tavaszán, egy új, Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépet vettünk. Ez a ma kapható, egyik legpontosabb kulcsmásoló gép. A pontfuratos kulcsokat Silca Matrix SX gépen készítjük, és ehhez már rendelkezünk olyan adapterrel is, amellyel a csőkulcsokat is le tudjuk másolni. A tollas kulcsok másolására is Silca gépet használunk, mégpedig a Silca TECH-3 típusút. Azért preferáljuk a Silca kulcsmásoló gépeket, mert hatalmas mennyiség esetében is profin, kifogástalanul, tökéletesen és pontosan működnek.

A kulcsmásolásban szakembereink kimagasló tudással rendelkeznek. A nyerskulcsok beszerzését belföldről és szükség esetén külföldről is megoldjuk. Több ezer fajta nyerskulccsal rendelkezünk, és nem titok, hogy amit mi nem tudunk megoldani, azt senki sem tudja. Évente több tízezer kulcsot másolunk, gépparkunk a legmodernebb, legfejlettebb. A kulcsmásoló gépeinket évente bővítjük, vagy modernebbre cseréljük. Jelenleg is dinamikus fejlődés alatt van az üzlet.

kulcskiraly-budapest-autokulcsmasolas

Autókulcs-másolás

2014-ben fejlesztettünk és nyitottunk az autókulcs-másolás irányába.

Az üzlet már immobilizeres kulcsok készítését is vállalja. 2015 végétől újabb szintre emeljük szaktudásunkat, mert távirányítós- és bicskakulcsok készítését is vállaljuk a lehető legszélesebb körben.

Kizárólag jó minőségű alapanyagra dolgozunk, gépeink, programjaink folyamatosan napra készek.

Amennyiben Ön már megvásárolta a kulcsházat valamelyik web-áruházban, lehetőséget biztosítunk a penge megmarására. Az olyan esetekben, amikor a kulcsház eltört, elrepedt, de az elektronika még nem sérült és menthető, szakembereink kicserélik egy új kulcsházba a régi elektronikát így újra gyári, eredeti állapotba hozható a használt, lestrapált autókulcs.

Az újabb, modernebb autókulcsok programozása az Advanced Diagnostics nevezetű géppel történik. Ehhez a programozási formához elengedhetetlen magának az autónak a jelenléte, hiszen a kulcsot, kulcsokat az autónak tanítjuk meg, így az autót programozzuk a távirányítóhoz. Az autónak meg kell tanítani, hogy mennyi gombot szeretnénk használni, és hogy melyik gombbal mit szeretnénk nyitni és zárni. Ez egy bonyolultabb és összetettebb feladat, ezért ezt csak tapasztalt és autó-elektronikában jártas szakember végzi. A Kulcskirály itt is a legjobb munkatársakkal dolgozik.