KIA AUTÓKULCSOK MÁSOLÁSA

Cégünk vállalja Kia gyártmányú gépkocsik kulcsainak, slusszkulcsainak másolását, immobilizeres és normál kivitelben.

Kia C’eed (2006-) autókulcsok másolása

kia-ceed-kulcsmasolasA Cee'd (ejtsd: szíd) egy, a dél-koreai Kia Motors cég által gyártott személygépkocsi. A típus neve a Community of Europe and European Design (európai közösség és európai dizájn) kifejezések kezdőbetűiből áll. A típust ugyanis nagyrészt Németországban tervezték. A modellt egy teljesen új, európai üzemben, a szlovákiai Zsolnán gyártják.

A Kia C’eed-hez tartozó gyújtáskapcsoló kulcsai indításgátló chippel vannak ellátva. Ezek másolását és az új kulcsra történő immobilizer feltanítását vállaljuk üzletünkben. A kulcsmásoláshoz minden esetben szükséges az autó, legyen szó akár normál indítókulcsról, akár távirányítós kivitelről. Vállaljuk a kulcsház cserét és a kulcselektronika javítást is.

Kia Carens autókulcs másolás

kia-carensA 2002-től gyártott Kia Carenst leginkább családi autóként tudnák jellemezni, mivel nagy belső- és csomagtere révén, sok minden és sok mindenki elfér benne. A többi modellhez hasonlóan, ezt a típust is indításgátló rendszerrel szerelték. Nálunk nem jelent problémát, ha szeretne extra kulcsokat másoltatni. Elegendő eljönni az autóval és megvárhatja a kulcsmásolást! Vállaljuk továbbá gyári távirányító javítását, ház cseréjét.

Kia Rio indítókulcs másolás

kia-rio-kulcsmasolasTalán az egyik legismertebb Kia modell a Rio. Ezt a modellt 2005-től gyártják. Természetesen a kulcsában szintén található immobilizeres transzponder, ami elengedhetetlen az indításhoz. Ennél a típusnál is megoldható az indítókulcs másolás, a kulcsház csere, illetve esetenként a gyári távirányító javítása.

Kia Sportage autókulcs másolás

kia-sportage-kulcsmasolasTermészetesen a Kia-nál is találunk városi terepjárót a modellek között, ez nem más, mint az 1999-től gyártott Kia Sportage. Indításgátló rendszerét tekintve nem tér el a többi Kia modelltől, így ennél a típusnál is megoldott az immobilizeres indítókulcs készítés. Vállaljuk továbbá nem működő kulcsok javítását, valamint a kulcsház és az elem cseréjét.

Kia Cerato (2003-) slusszkulcsok másolása

kia-cerato-kulcsmasolasVállaljuk Kia Cerato slusszkulcsok másolását is. Ezek a kulcsok is többnyire indításgátlóval felszereltek, melyek másolását, új kulcsra való rátanítását készséggel vállaljuk. Szakembereink az üzletünkben elkészítik a másolt kulcsokat, csupán az eredeti kulcs és az autó szükséges hozzá. Kulcsjavítás és kulcsház csere is megoldható rövid időn belül.

Kia Sorento (2003-) gyújtáskapcsoló kulcsmásolás

kia-sorento-kulcsmasolasKia Sorrento gyújtáskapcsoló kulcsok másolása a Kulcskirályban! Akár immobilizeres, akár sima, egyszerű, fogazott kulcsokról van szó, mi profin lemásoljuk Önnek!

A kulcsmásolás megvárható, normál és távirányítós kivitelben. A kulcsjavítás és a kulcsház csere is megoldható. Kia Sorrento autókulcsok másolásával kapcsolatban érdeklődjön üzletünkben!

Kia Soul autókulcsok másolása

kia-soul-kulcsmasolasA Kia Soul-t a gyár kaliforniai központjában tervezték, amely a Párizsi Motor Shown debütált 2008-ban. Az autót Dél-Koreában gyártják.

Mivel a Kia Soul is már a mai, modern technikának és biztonsági követelményeknek is megfelel, így a gyújtáskapcsoló kulcsai, azaz az indítókulcsok micro chippel vannak ellátva.

Üzletünkben vállaljuk ennek az autókulcsnak a másolását, chip tanítását. Az autó valószínűleg szükséges a kulcsmásoláshoz, az immobilizer miatt.

Kia Optima (2000-) indítókulcs másolás

kia-optima-kulcsmasolasA Kia Optima autókulcsok tekintetében annyit kell tudni, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és csak ezután lehet a chipet az új kulcsba behelyezni.

Előre soha nem lehet megmondani, hogy a chip-el ellátott kulcsok másolásához szükséges-e maga az autó, de biztosabb, ha ott van, így minden kétséget kizáróan, a helyszínen elvégezhető a Kia Optima autókulcs másolás, bármilyen évjáratról is legyen szó.

Kia Picanto autókulcsmásolás

kia-picanto-kulcsmasolasA Kia Picanto egy városi kisautó, amelyet 2004 óta gyárt a dél-koreai Kia.

Kia Picanto slusszkulcsok másolása a Kulcskirály üzletben! Akár immobilizeres, akár egyszerű, fogazott autókulcsokról is legyen szó, mi azt szakszerűen lemásoljuk Önnek!

A kulcsmásolás megvárható és Magyarországon egyedüliként garanciális! Kia Picanto autókulcsok másolásával kapcsolatban, a boltban tud bővebb felvilágosítást kapni, akár telefonon keres minket, akár személyesen jön be hozzánk! Térjen be üzletünkbe, másoltasson velünk!