PORSCHE KULCSMÁSOLÁS

A mai kor autóinál, pl. az alábbiakban felsorolt Porsce gyártmányú autók esetében, nem elég csak magát a kulcsot „chippezni”, az autót is rá kell tanítani az új chipre, a kulcsmásolás folyamatként. Ebből adódóan a hagyományos kulcsmásolás mellett, szükség van egy laptopra is, valamint a megfelelő kommunikációs kábelre, hogy az autóval képesek legyünk kommunikálni.

Miután lemásoltuk a kulcsot és átmásoltuk a chipen lévő adatokat, kódokat, az autón meg kell keresni azt a helyet, ahol a kommunikációs kábelt rá lehet csatlakoztatni a gépjárműre. A gépjármű és a laptop kommunikációjához pedig szükség van egy megfelelő szoftverre is. Mind a program, mind a kábel is autótípusonként változik. Csak miután az autót rátanítottuk az új kulcsra, akkor lehet a Porsche autókulcsok másolását befejezettnek tekinteni. Egy ilyen művelet általában 30-60 percet vesz igénybe. Fontos kihangsúlyozni, hogy a modernebb autók, mint pl. az alábbiakban felsorolt Porsche modellek esetében, többnyire csak az autó jelenléte mellett lehet az autókulcs-másolást és az immobilizer kódolását elvégezni.

Porsche Boxster kulcsmásolás

porsche-boxster-kulcsmasolasA Porsche Boxster egy kétüléses sportautó, melynek a gyártása 1996-tól folyik mind a mai napig, a németországi Stuttgartban.

Üzletünkben, a Kulcskirályban vállaljuk Porsche Boxster típusú autókulcsok másolását és chipezését. Forduljon hozzánk bizalommal!

Porsche 911 Carrera autókulcsok másolása

porsche-911-kulcsmasolasA Porsche 911 a németországi Stuttgartban működő Porsche által gyártott, farmotoros sportautó, melynek tervezése a Volkswagen Bogáron alapul. A típus gyártása 1963 óta folyik. A modell 1998-ig, a 996-os kóddal jelzett verzió megjelenéséig léghűtéses volt. A modell alapvető koncepciója ellenben változatlan maradt az 1963-as bemutató óta.

Az egyik legsikeresebb versenyautó a világon, számtalan sorozatban indították. 1979-ben a 911-esből fejlesztett 935, a le mansi 24 órás versenyben diadalmaskodni tudott. Az 1999-es "Az Évszázad Autója" szavazáson, az ötödik helyen végzett. Az 1953-tól készülő Chevrolet Corvette után a világ második leghosszabb ideje gyártásban lévő sportautója.

Vállaljuk Porsche 911 Carrera autókulcsok másolását üzletünkben! Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk autókulcsot!

Porsche Panamera (970) indítókulcsok másolása

porsche-panamara-kulcsmasolasA Porsche Panamera, a Porsche autógyár felsőkategóriás, frontmotoros autója. A Panamera megjelölés (akárcsak a Carrera), a Carrera Panamericana-ból ered, mely egy mexikói hosszú távú autóverseny volt. A modell belső vállalati megnevezése Porsche 970.

A Panamerát először 2009-ben a sanghaji autó kiállításon mutatták be. 2009 szeptemberétől volt megvásárolható a modell Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában; októbertől Észak-Amerikában és Ausztráliában. 2010 tavaszán pedig Kínában is megjelent.

Porsche Panamera indítókulcsok másolása üzletünkben! Csak egy eredeti kulcs és az autó szükséges hozzá! A kulcsmásolást aznap elvégezzünk!

Porsche Cayenne slusszkulcsok másolása

porsche-cayenne-kulcsmasolasA Porsche Cayenne ötajtós szabadidő autó gyártását 2002-ben kezdték meg. Ez a modell Szlovákiában és Németországba készül. A második generációs Cayenne 2010-ben mutatkozott be a Genfi Motor Shown.

Vállaljuk ennél a típusnál a kulcsház cserét, kulcselektronika javítást és elemcserét is.