SKODA KULCSMÁSOLÁS

Skoda távirányítós kulcsok másolása, bicskakulcs kivitelben!

A legtöbb Skoda típus esetében, Octavia, Fabia, Superb, megoldható a gyárival megegyező bicskás távirányítós kulcs másolása. Érdemes időpontot egyeztetni, hiszen a fejlesztéseinknek köszönhetően, ezeket a kulcsokat raktárról tudjuk biztosítani. Minden nálunk készült távirányítós autókulcsra garanciát vállalunk!

Jöjjön el Skoda gyártmányú autójával, és mi megoldjuk az indítókulcs problémát.

Általánosságban elmondható, hogy a Skoda gyártmányú autók indítókulcsai, slusszkulcsai beépített immobilizerrel vannak felszerelve. Erről annyit kell tudni, hogy a kulcsfejben található egy micro chip, amely egy kódot küld az autónak, és a megfelelő kód esetén az autó indítható.

Ebből adódóan, a hagyományos kulcsmásolás mellett, már szükség van egy laptopra, valamint egy kommunikációs kábelre, hogy az autóval tudjunk kommunikálni. A kígyómarásos kulcs lemásolása és a chip átmásolása után, az autón meg kell keresni azt a helyet, ahol a kommunikációs kábelt rá tudjuk csatlakoztatni a gépjárműre és egyben a laptopra is, valamint szükséges a megfelelő program megléte is. A program és a kábel is autótípusonként változik. Miután az autót rátanítottuk az új kulcsra, akkor lehet az immobilizeres kulcsok másolását befejezettnek tekinteni. Egy ilyen művelet általában 30-60 percet vesz igénybe. Fontos kihangsúlyozni, hogy a modernebb autók, mint pl. a Skoda modernebb típusai esetében, az autó jelenléte a legtöbbször szükséges az autókulcs-másolás elvégzéséhez.

Skoda Citigo kulcsmásolás

Kis városi autó a 2012-től gyártott Skoda Citigo. Indításgátló rendszere megegyezik a Fabia típussal. Kulcsait akár normál, akár távirányítós kivitelben le tudjuk gyártani. Elegendő eljönni az autóval, és rövid időn belül már el is készül a jó minőségű másolat.

Skoda Fabia autókulcs-másolás

skoda-fabia-kulcsmasolasA Skoda Fabia, a Skoda gyár szupermini autója, amelyet 1999 óta gyártanak. A Fabia modell a Skoda Felicia utódja, melynek gyártását 2001-ben fejezték be. A Fabia a Volkswagen Polo padlólemezére épült.

Üzletünk természetesen le tudja Önnek másolni a Skoda Fabia autókulcsait úgy, hogy az új, már általunk elkészített másolt kulcsra rátanítja a micro chip kódját is. Amennyiben Skoda Fabia autókulcs-másolásra van szüksége, a másolást simán elvégezzük Önnek akár normál, akár nyomógombos kivitelben. Kérjük, hogy az autót ne felejtsék el magukkal hozni a kulcsmásolás elvégzéséhez!

Skoda Felicia gyújtáskapcsoló-kulcsok másolása

skoda-feliciaAz új Feliciát 1994-ben adták ki; ez már hivatalos Volkswagen-Skoda projekt volt, a Favorit felújított változataként. Az orrmotoros modellekből 1990-től kezdődően 1995-ig nagyon hatékony áruszállítókat építettek (Forman - Favorit kombi, Pick-up).

Általánosságban a régebbi Skoda Feliciában még nem alkalmaztak beépített indításgátlót, azaz immobilizert. Amennyiben behozza üzletünkbe a Felicia gyújtáskapcsoló kulcsait, úgy azokat várakozás nélkül lemásoljuk Önnek. Az ilyen régebbi kulcsokat pontosan és precízen tudjuk lemásolni Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépünkön. A kulcsmásolás megvárható.

Skoda Roomster autókulcs másolás

2006-óta gyártják a Skoda Roomstert. Akár teher, akár személyszállításra is alkalmazható. Indításgátló rendszere hasonló a többi modelléhez így ezeknek a típusoknak a kulcsmásolása sem okoz problémát. Akár chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról, vagy kulcsház-cseréről van szó, keresse fel üzletünket, mi megoldjuk a problémát!

Skoda Favorit autókulcsok másolása

A Skoda Favotit egy alsó-kategóriás autó, amelyet a cseh Skoda gyártott 1987 és 1995 között. Ez volt a Skoda első modellje, mely követte az európai trendet abban a tekintetben, hogy a motor előre került, és keresztben helyezték el a motortérben. A kocsit 1987 júliusában mutatták be a brnói műszaki kiállításon. Csakúgy, mint a Skoda modernkori kínálatában megjelent modellek nagy része, a Favorit is a gyár egy korábbi autójáról kapta a nevét. Az eredeti Favorit egy luxus-felszereltséggel rendelkező felsőkategóriás autó volt, melyet 1936 és 1941 között gyártottak.

Mivel a 90-es évek közepére a Skoda Favorit autók gyártását már megszüntették, így valószínűsíthető, hogy Skoda Favorit autókulcsait egyszerűen és könnyen le tudjuk másolni Önnek. Az egyszerűbb autókulcsok másolása, a fogazott kulcsok másolására alkalmas Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépen történik. A kulcsmásolás a helyszínen megvárható.

Skoda Octavia indítókulcs-másolás

skoda-octavia-kulcsmasolasAz első generációs alsó-középosztályú Skoda Octaviát a cseh autógyártó, a Skoda gyártotta 1996-tól 2010-ig. Nevét az eredeti, 1959 és 1971 között gyártott modellről kapta. A jelenlegi, modellfrissítésen átesett és 2010-től gyártott Octavia elérhető 5 ajtós, liftback és kombi kivitelben. Az ötajtós modell is nagy, könnyen pakolható csomagtartóval rendelkezett, hisz a csomagtartóval együtt nyílt a hátsó szélvédő is. Az autó ugyanarra a Volkswagen Group platformra épül, mint a Volkswagen Jetta, illetve 2010 előtt a Volkswagen Golf.

Az első szériás modelleknél már alkalmaztak indításgátlóval ellátott kulcsokat. Természetesen üzletünkben ezek másolását, immobilizer tanítással együtt, szakszerűen elvégezzük, akár távirányítós kivitelben is.. Skoda Octavia indítókulcs-másolási igény esetén keresse fel üzletünket!

Skoda Superb autókulcsok másolása

skoda-superb-kulcsmasolasA Skoda Superb egy nagy családi autó, amelyet 2001 óta gyárt a cseh Skoda gyár.

A Skoda Superb kulcsok másolását is az immobilizer új kulcsokra történő tanításával végezzük el üzletünkben. A kulcsmásolás megvárható és bár nem mindig szükséges, de jobb, ha ott van az autó is a kulcsmásolásnál, mert valószínűleg szükségünk lesz rá az immobilizer tanításánál.

Skoda Yeti slusszkulcs-másolás

skoda-yetiA Skoda Yeti egy kompakt SUV, amelyet 2009-ben a Genfi Autószalonon mutattak be. 2009-ben meg is kapta az Év Családi Autója címet.

Amennyiben Skoda Yeti autójához szeretne slusszkulcsot másoltatni, nálunk jó helyen jár. Üzletünkben azonnal lemásoljuk a Skoda Yeti autókulcsait, mégpedig szakszerűen és garanciával, akár normál, akár távirányítós kivitelben. A kulcsmásolás megvárható.