NISSAN KULCSMÁSOLÁS

Nissan Almera autókulcs-másolás

nissan-almera-kulcsmasolasA Nissan Almera a japán gyártó kis családi autója volt 1996 és 2005 között. Az Almera kimondottan az európai piacra lett gyártva. A modell, az Almera nevet egy francia, 80-as évekbeli autóversenyző családneve (Alméras) után kapta.

A Nissan Almera autókulcsai a modern technikának megfelelően, beépített immobilizerrel rendelkeznek. A micro chippel, vagy más néven indításgátlóval ellátott Nissan Almera autókulcsok másolásakor, már nem elegendő magát a kulcsot mechanikusan, egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chipet is ki kell olvasni, valamint azt egy másik chip-re rá kell tanítani. A chipet az új kulcsba be kell helyezni, és ha minden rendben van, akkor az autó indulni fog a lemásolt, új immobilizeres kulccsal.

Nissan 350Z indítókulcs másolás

nissan-350-zTalán már nem is városi, hanem csak simán versenyautó a 350Z a Nissantól, amit 2005-óta gyártanak. Ennek ellenére ezt is immobilizeres indításgátló rendszerrel szerelték. Így kizárólag olyan kulccsal lehet indítani az autót, ami megfelelő transzponder chippel rendelkezik. Ezért minden esetben szükséges az autó jelenléte a kulcsmásoláskor, ha olyan kulcsot szeretne, ami indítja az autót. Vállaljuk ezeknek a típusú kulcsoknak a másolását, a kulcsház cseréjét, és az elektronika javítását is.

Nissan Murano autókulcs másolás

murano-nissanVárosi kisterepjáró a Murano. A Nissan 2004-től gyártja, a régebbi modelleket még sima fém indítókulccsal, az újabbakat már ún. proximity indítókulccsal. Ezért minden esetben szükséges az autó jelenléte kulcsmásoláskor, ha olyan kulcsot szeretne, ami indítja az autót. Vállaljuk ennek a típusú autókulcsoknak a másolását, a kulcsház cseréjét, és az elektronika javítását is.

Nissan Maxima indítókulcs másolás

nissan-maximaA 2000-évek elejétől gyártott Nissan Maxima is rendelkezik már immobilizeres kulccsal. Ám legyen szó akár sima kulcsmásolásról, chipes indítókulcs másolásról, kulcselektronika javításról vagy kulcsház cseréről, keresse üzletünket! Mi megoldjuk ezeket a problémákat!

Nissan Pathfinder autókulcs másolás

nissan-pathfinder-kulcsmasolasTalán az egyik legnépszerűbb terepjáró modell a Nissan palettáján a Pathfinder. Egészen a 2001-es évek elejétől gyártja a Nissan. Ennél a típusnál is alkalmaztak már immobilizert, így csak transzponderes kulccsal lehet indítani az autót. Ennél a modellnél sem okoz gondot a chipes indítókulcs másolás, a kulcsház csere és a kulcsjavítás.

Nissan Qashqai indítókulcs másolás

nissan-qashqai-kulcsmasolasA Nissan Qashqai egy kompakt crossover, amelyet 2006 óta gyárt a japán gyár. Az első generáció Nissan Dualis néven került forgalomba Japánban és Ausztráliában. A második generáció gyártása 2014-ben kezdődött, immár Qashqai néven.

Véleményünk szerint jelenleg ez a modell a legnépszerűbb a Nissan esetében. Kompakt városi terepjáróként jelent meg 2006-ben a Qashqai, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. Indításgátló rendszere hasonló a többi típuséhoz, így ezeknek a típusoknak a kulcsmásolása sem okoz problémát, vállaljuk továbbá a kulcsház cserét, illetve a kulcselektronika javítását is.

Nissan Juke autókulcsok másolása

nissan-juke-kulcsmasolasA Nissan Juke egy mini SUV, amelyet 2010 óta gyárt a japán cég. Az európai piacra készült modellek gyártása az Egyesült Királyságban folyik.

Mivel a Nissan Juke is egy modern autó, amely gyártása megköveteli a fejlesztéseket, így ez az autó is már indításgátlóval felszerelt autókulcsokkal rendelkezik. A Nissan Juke autókulcsainak másolása hasonlóan zajlik, mint a Nissan Almeráé. Természetesen cégünk vállalja Nissan Juke kulcsok másolását, amelyhez szükséges, hogy az autó is jelen legyen.

Nissan Micra slusszkulcs-másolás

nissan-kulcsmasolas-micraA Micra a Nissan kisautójaként jelent meg 1983-ban. Három- és ötajtós ferdehátú karosszériával gyártották. A típust tízéves pályafutása során kétszer, ’86-ban, majd ’89-ben frissítették. 1993-ban látott napvilágot a második generáció, amely elnyerte az Év Autója címet. Ez volt az első japán autó, amelyet ezzel az elismeréssel jutalmaztak. 1998-ban és 2001-ben kisebb kozmetikai beavatkozások kíséretében felvarrták a típus ráncait, majd 2003-ban következett az újabb modellváltás. A harmadik generációból a három-és ötajtóson kívül, a 2005-ös modellfrissítés után C+C kupé-kabrió kivitel is készült.

Az első és második generációs Nissan Micrához még nem tartoztak immobilizerrel ellátott kulcsok, így azok egyszerű slusszkulcsait az üzletünkben pár perc alatt lemásoljuk Önnek. Vállaljuk továbbá már immobilizerrel ellátott Nissan Micra slusszkulcsok másolását is. Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk Nissan Micra slusszkulcsot! Az autókulcs-másolás megvárható.

Nissan Note indítókulcsok másolása

nissan-noteA Nissan Note egy kis egyterű autó, amelyet 2004 óta gyárt a japán autógyár, bár Európában csak 2006-ban került forgalomba. Azóta is az angliai Sunderlandban gyártják.

Amennyiben Nissan Note autója indítókulcsait szeretné másoltatni, bízza ránk bátran! Kiváló és pontos kulcsmásoló gépeinkkel lemásoljuk Önnek a Nissan Note autókulcsait, majd ezután rátanítjuk a microchipet. Másoltasson immobilizeres Nissan Note autókulcsokat a Kulcskirállyal!

Nissan Primera slusszkulcs-másolás

nissan-primeraA Nissan középkategóriás limuzinja a Primera, amely a Bluebird modell helyét vette át a kínálatban. Ez volt a japán gyártó első autója, amelyet kifejezetten az európai piacra készített. 1990-ben debütált az első generáció, majd 1994-ben egy modellfrissítés következett, ahol az alapfelszereltség részévé vált a vezető- és utas oldali légzsák. 1996-ban érkezett a második generáció, ám megjelenése után egy évvel máris ráncfelvarráson esett át a típus. Szériatartozékká váltak az oldallégzsákok is, valamint a klímaberendezés; a kétliteres erőforrásokkal szerelt típusok pedig nagyobb fékeket kaptak. 1999-ben újabb facelift következett, melynek során alaposan átdolgozták a Primera orr-részét, és már a fejlégzsákok is alapáron jártak. 2002-ben dobták piacra az egyedi megjelenésű harmadik generációt. 2007-ben azonban megszűnt a típus gyártása, s ezzel a Primera név jövője is megkérdőjeleződött.

Ha Nissan Primera autókulcsai másolását ránk bízza, nem fog csalódni! Üzletünkben megvárható a Nissan Primera kulcsmásolása. Amennyiben a Nissan Primera autókulcsban már beépített indításgátló található, akkor is forduljon hozzánk, mert ezt is könnyedén megoldjuk! Az immobilizeres kulcsok másolása számunkra nem probléma!

Nissan X-Trail autókulcsok másolása

nissan-x-trailA Nissan X-Trail immár 2000 óta képezi részét a japán gyártó kínálatának, s a hobbiterepautó mind a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. Kategóriájában méltó versenytársa a Suzuki Grand Vitarának, A Ford Escape-nek, a Hyundai Tucson, a Honda CR-V-nek és a Toyota RAV4-nek.

A Nissan X-Trail autókulcsainak másolása hasonlóan zajlik, mint a Qashqai-é. Magától érthető, hogy üzletünkben vállaljuk a Nissan X-Trail kulcsainak másolását, amelyhez jó, ha az autó is jelen van. Mivel az immobilizer tanításánál, amikor az új kulcsra tanítjuk rá az indításgátlót, soha nem lehet tudni, hogy szükség van-e az autóra vagy sem, így javasoljuk, hogy mindenképpen az autóval érkezzenek, mert így rögtön megoldható a kulcsmásolás és nem kell újra visszajönni az üzletünkbe az autóval együtt.

Nissan Navara kulcsmásolás

Az egyik legnépszerűbb Nissan terepjáró a Navara. 1997-től már ezeket a típusokat is indításgátlós kulccsal szerelték. 2009-es évjáratig ezek a kulcsok simán másolhatók kulcsról kulcsra, autó sem kell hozzá. 2009-től azonban már újabb típusú chippel szerelték, itt minden esetben szükséges az autó jelenléte, és lehetőség van távirányítós kulcs készítésére is. Vállaljuk továbbá a rossz kulcsok javítását, kulcsház és elem cseréjét is.

A Nissan kulcsok programozásáról általánosságban

A régi, még fix kódos kulcsokat azonnal raktárról meg tudjuk oldani, elegendő egy működő kulcs. Az újabb típusú Nissan személygépjárművek esetében, a távirányítós kulcs készítéséhez minden esetben egy belépési/PIN kód szükséges.

Ezt néhány típus esetében diagnosztikai csatlakozón keresztül ki tudjuk olvasni, de egy-két modellnél, mint pl. Navara, külön le kell kérnünk. Ez sajnos jelenleg időbe és pénzbe is kerül.

Sajnos belépési kód nélkül nem megoldható a kulcs programozása, így, ha ez nincs beleírva a szervizkönyvbe, akkor számolni kell többletköltséggel.

Miután megvan a kód, az autó a programozás nem tart tovább 25-30 percnél.