Autókulcsmásolás Budapest VII. kerület

Cégünk, a Zár-Pláza Kft a Kulcskirály hivatalos üzemeltetője.

A Kulcskirály pedig már több évtizede másol, készít mindenféle kulcsot. Autókulcsokkal az utóbbi 2-3 évben kezdtünk el jobban foglalkozni, mert Budapesten elég nagy igény alakult ki rá. A pesti kerületek közül a szomszédos VII. kerületből is sokan keresik meg üzletünket különböző autókulcs másolási szándékkal.

Minden VII. kerületi lakosnak jó hír, hogy gyorsan és könnyedén meg tudják közelíteni üzletünket. A Király utca, mint kerületi határválasztó, pár percre van a Nyugati tértől villamossal.

Kulcsház csere esetén nincs szükségünk az autó jelenlétére.

A VII. kerületben az autókulcs készítés úgy is megoldható, ha minden kulcs elveszett. Bizonyos típusok esetében kérhetünk alvázszámot a kulcs beazonosítása végett, de ezt minden esetben telefonon is tisztázzuk.

VII. kerület autókulcsmásolás

Van a kerületben több kulcsmásoló cég is, de az a kulcsválaszték, amit a Kulcskirály tud biztosítani, sehol máshol nem elérhető! Több ezer kulcstípus és szinte mindenféle autó típushoz is van megoldásunk.

Ha szükség van az autóra a kulcsmásoláshoz, a VII. kerületi lakosoknak nagyon kevés kilométert kell megtenniük. A Nyugati tér könnyen elérhető és felüljáró lábát is mindenki ismeri. Mivel az autókulcs készítéshez és chip programozáshoz maximum 20 percre szükséges az autó, a parkolás is könnyedén megoldható.

VII. kerület autókulcs javítás

A hibás, nem működő autókulcsot hozza el üzletünkbe, a VI. kerületi Kulcskirály zárszaküzletbe, ahol rövid diagnosztika után, elmondjuk, hogy mit tudunk csinálni a régi kulccsal, mennyi időbe fog telni a kulcsjavítás, és mennyibe fog kerülni. A kulcsjavítás nagyon sok esetben nagyon költséghatékony és gyors megoldás, hogy újra működő kulcsa legyen.

Törött autókulcsokat is sikeresen mentünk meg, akár chip cserével, és a penge újra másolásával. 

Amennyiben pl. Opel esetében rendelkezik CarPass kártyával, a kulcs programozása rövid idő alatt megtörténik.

Kia és Hyundai autótípusoknál nincsen szükségünk PIN kódra, csak az autó jelenléte a fontos és a forgalmi engedély. A kulcs programozása és a chip írás maximum 30 percet vesz igénybe.

Minden autókulcsra, amit nálunk készítenek garanciát vállalunk, de a kulcsház cserére és a kulcsjavításra is!

Minden VII. kerületi lakos számára bátran ajánljuk szakszerű, precíz és garanciális szolgáltatásainkat!

Teherautó kulcsmásolás, Teherautó autókulcsmásolás, kulcsmásolás, autókulcsmásolás