Autózár-javítás

Cégünk elsősorban olyan helyzetekre specializálódott, amikor minden kulcs elveszett, vagy a pótkulcs nem elérhető, de az autót mindenképpen ki kell nyitni, és lehetőleg indító-kulcsot is szeretnénk hozzá kapni. Kivétel, amikor a gépkocsi kulcsot bezártuk az autóba, és csak szeretnénk roncsolásmentesen bejutni az autóba.

Fontos! Cégünk nem vállal autószerelést, csak extra költség mellett tudunk kollégát küldeni, aki a megbeszélt helyen és időben, szakszerűen kiszereli a zárat, vagy gyújtáskapcsolót!  Ezt minden esetben, csak hétköznap tudjuk vállalni.

Az ár mindig tartalmazza a kiszállást, szerelést, és a javítás utáni visszaszerelést. Mindezt igyekszünk egy munkanapon belül elvégezni ügyfeleink részére!

Ezen felül a Kulcskirály zárszaküzlet vállalja gépkocsik zárainak javítását is.

Ez mit is jelent pontosan?

Ha régi a kulcs, kopott, és már nehezen fordul el a gyújtáskapcsolóban, vagy az ajtózárban. Ilyenkor kérjük, hogy szereljék ki, vagy szereltessék ki, és hozzák el a hibás zárat hozzánk, mi egy munkanapon belül többnyire meg tudjuk csinálni.

Ha behozzák hozzánk a gyújtáskapcsolót vagy ajtózárat, a hibás szerelésből adódó károkért felelősséget nem vállalunk! Minden esetben tájékoztatjuk az ügyfeleinket, amikor átvesszük a zárakat, hogy mennyibe fog kerülni, és mennyi időn belül készül el.

Milyen esetben kell autózárat kiszerelni?

  • Amikor az autókulcs elfordítása nehézkes, szorul, feszül a zárban.
  • Amikor évek óta nem használtuk az ajtóban lévő zárat, és hirtelen nincs más lehetőség csak a pótkulcs, ami nem távirányítós, és szükség lenne a kulccsal kinyitni az ajtót.
  • Amikor folyamatosan csak egy kulccsal használtuk az autót. Észre sem vettük, de eltelt kb. 5-6 év, és a kulcs eltörött, vagy elveszett. Megvan a pótkulcs, de az nehézkesen működik. Ez sajnos természetes, mert a zár azzal a kulccsal kopott össze, amit éveken át használtunk.

De még egy lehetőség lehet és a Kulcskirály ezt is vállalja!

  • Vettünk egy autót, (használt), egy kulcsot kaptunk hozzá, az is eléggé kopott. Ilyenkor elmehetünk a márkaszervizbe, vagy bontóba, és vehetünk egy zár-garnitúrát. Arra kicseréljük és csak a kulcsba kell a transzponder chipet átrakni, illetve a pengét bemarni.

Illetőleg, egyszerűen elhozzák hozzánk, a zárszaküzletbe, a Bajcsy-Zsilinszky út 63. sz. alá, a régi kopott zárakat, ahol kollégáink egy napon belül átlamellázzák a belső szerkezetet, és készítenek hozzá kettő darab új kulcsot. A kopást teljesen el lehet tüntetni, és ezzel a régi kulcsok is kizáródnak.

A lényeg, ha szorul a zár, vagy kopott a kulcs, hozza el hozzánk, szakembereink minden hétköznap vállalják az autózárak karbantartását, javítását!

A kesztyűtartó zár és a tanksapka zár javítása is annyiba kerül, mint az ajtózár. Árainkat mindig a munkavégzés előtt, az átvételkor elmondjuk, mert ilyenkor tudunk a zár állapotáról meggyőződni, és ez alapján pontos összeget mondani.

Érdemes a típus végett előre szólni telefonon, és kollégánkkal egyeztetni a javítás részleteiről!