Autókulcsmásolás Budapest I. kerület

Az I. kerület Budapest 22. helyén áll a népesség mutató alapján, lakossága körülbelül 25 ezer fő.

Mivel Buda és Pest között nincs túl nagy távolság, így könnyen szóba kerül kulcsmásolás témában a Kulcskirály, ami a Nyugatinál található, az I. kerülettől 5-8 kilométeren belül. Tömegközlekedéssel az I. kerületből max. 10-15 perc alatt elérhetőek vagyunk.

Autókulcs-másolással is forduljon hozzánk bizalommal, bármennyire régi vagy új az autó. Kulcselvesztés esetén az I. kerületbe, a helyszínen is megoldható a kulcskészítés. A Duna által az V. kerület szomszédos az I. kerülettel, így már könnyebben be is lehet azonosítani. Budán az autókulcsmásolás nem olyan professzionális módon megoldott, mint nálunk. Nem kell nagy távolságot megtennie, és rövid időn belül át tud jönni az üzletünkbe.

Mi nem csak autókulcsokkal foglalkozunk, készítünk hagyományos kulcsoktól kezdődően, magas biztonsági fokozatú, kódkártyás kulcsokat is. A hét öt napján reggel 8 órától, este 18 óráig üzletünk nyitva van, szombaton reggel 9-től délután 13 óráig.

Az első kerület tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető. 3 metró megálló tartozik hozzá, és egy hév megálló is. A legnagyobb közlekedési pontja a Széll Kálmán tér, metró, villamos 4-6, troli, busz, számtalan járat központi helye.

A Széll Kálmán térről 5 perc alatt a Kulcskirályba tud jönni a 4-6-os villamossal, amelyről a Nyugati térnél kell leszállni.

Ha az I. kerülethez közeli helyen szeretné autókulcsát megjavíttatni, vagy kulcsház cserét szeretne készíteni, ezt a Kulcskirályban mind meg tudja oldani!

Egy Mercedes vagy BMW kulcsjavítás az üzletünkben 1 óra alatt elkészül.  Peugeot kulcsok, vagy Citroen kulcsok hibás kapcsolóit 10-20 perc alatt kicseréljük.

bicskakulcs, bicska kulcs, autókulcs, autó kulcsmásolás, autókulcsmásolás, kulcsmásolás

Az I. kerület nevezetességei elsősorban turisztikailag fontosak. Ide tartozik a Budai Vár, a Halászbástya, Budavári-sikló, Sándor Palota, Gellért Hegy, stb. Ezeken a helyeken bármikor előfordulhat, hogy az autónk kulcsát elhagyjuk, nem találjuk.

Ilyenkor nem kell pánikba esni! Hívjon minket és a közelből tud jönni a segítség!

Az I. kerület és a VI. kerület között Budapesten egyedi a kapcsolat, az átjárás történhet kocsival a Margit hídon át, vagy a Lánchídon keresztül, napközben pár perc alatt elér bennünket.

Inmobiliezeres kulcsok távirányító nélküli kivitelben megvárhatóak, pár perc alatt elkészülnek. (Egyes típusoknál ez nem oldható meg autó nélkül, a pontos típus és gyártási év tudatában, érdeklődjön telefonon!)

Budán nincs üzletünk! Így, ha jól működő pótkulcsra van szüksége, jöjjön el a Pesti oldalra, a VI. kerületben található Kulcskirályba, a Zár-Pláza Kft. szaküzletébe!

Amennyiben nem biztos az évjáratban, vagy a típusban, úgy nyugodtan fotózza le az autókulcsot, vagy kulcsház cseréhez a kulcsházat, vagy pedig bármelyik kulcsrészt, amellyel problémája van, és küldje el nekünk az autokulcsmasolas@gmail.com e-mail címre. Szakképzett, autókulcsokra specializálódott kollégánk a fotó alapján meg tudja állapítani a részleteket, hogy pl. kell-e az autó jelenléte, és hogy milyen költségekkel kell számolnia. Ezután felveszi Önnek a kapcsolatot és mindent részletet egyeztet telefonon keresztül. Így nem kell esetleg feleslegesen az időt vesztegetni! Az e-mailbe írja bele az elérhetőséget is! Ez nagyon fontos.

A Kulcskirály zárszaküzlet a VI. kerületben van, külön nem működtetünk autókulcsmásoló üzletet az I. kerületben. Viszont frekventált helyen, jó parkolási lehetőséggel kínálunk gyors, precíz, minőségi, garanciális autókulcs-másolást az I. kerületben lakók számára is!

Higgyék el, megéri eljönni hozzánk, lakjon bárhol is az I. kerületben. Az autókulcs-másolás megvárható! Jó árakon, szakszerűen kiszolgálunk mindenkit!