SMART AUTÓKULCS MÁSOLÁS

Smart ForTwo és Smart ForFour indítókulcs másolás

smart-kulcsmasolas-kulcskiralyA Mercedes gyár nagysikerű, kis, városi autója a Smart. Kis mérete miatt könnyű vele parkolni, így ideális, akár kisebb bevásárlásokhoz, akár ügyintézéshez napközben is.

Indításgátló rendszerét tekintve, az első szériás Smart-okban még nincs immobilizeres chip a kulcsban. Itt maga a kulcs rádiófrekvenciás része oldja ki az autó indításgátló rendszerét. Miután megkapta az autó a megfelelő jelet, kinyit az ajtó, kiold az indításgátló és az autó indíthatóvá válik.

Így ezekhez a típusokhoz nem létezik úgynevezett, sima műanyag kulcs, mivel azt semmilyen módon nem lehetne használni. Hiszen ajtózár sincs az autón, így csak és kizárólag távirányítós kulcs létezik hozzá.

Az újabb típusú, Smart kulcsokban már van immobilizer indítóchip, így azt fel kell programozni az autóhoz, hogy az indítható legyen. Ezek a kulcsok gyárilag távirányítósak, így a kulcstanítás után a távirányítót is meg kell ismertetni az autóval, hogy minden funkció működjön rajta.

Vállaljuk minden típusú és évjáratú Smart kulcs másolását, a régi, rossz állapotban lévő kulcsok felújítását házcserével, mikrokapcsoló cserével és elem cserével.

A kulcsmásolást rövid időn belül megoldjuk üzletünkben, de minden esetben szükséges az autó jelenléte is! A Smart egygombos autókulcs helyett már csak háromgombos kivitel érhető el, de ez ugyanúgy működik! A kulcsház csere esetében azonban még megoldható az egygombos kivitel.