LANCIA AUTÓKULCS MÁSOLÁS

Lancia Delta slusszkulcsok másolása

lancia-delta-kulcsmasolasA Lancia Delta egy családi autó, melyet három szériában gyártott az olasz autógyártó cég. Az első generációt 1979 és 1994 között gyártották, a másodikat 1993 és 1999 között, a harmadikat pedig 2008 és 2014 között.

Az első szériás modelleknél még nem alkalmaztak indításgátlóval ellátott kulcsokat. Így ezeket a meglévő kulcs alapján, az ajtókulcsokhoz hasonlóan másoljuk le. A második generációs Lancia Deltánál már megjelentek az immobilizeres autókulcsok, a harmadik generációnál pedig csak azok vannak. Természetesen üzletünkben ezek másolását, immobilizer tanítással együtt, szakszerűen elvégezzük. Delta autókulcs másolási igény esetén keresse fel üzletünket!

 
 

Lancia Lybra autókulcs másolás

lancia-lybraTalán az egyik legismertebb Lancia modell, bár ebből sem látni túl sokat az utakon. Indításgátló rendszere nagyban hasonlít a Fiat által alkalmazotthoz. Így üzletünkben nem jelent gondot az indítókulcs elkészítése. Legyen szó akár immobilizeres kulcsmásolásról, kulcsház cseréről, kulcselektronika javításról, vagy akár egy szimpla elemcseréről, segítségére leszünk!

Lancia Dedra autókulcs másolás

lancia-dedra-kulcsmasolasA Lancia Dedra személyautókat 1989-től 2000-ig gyártotta az olasz cég.

Ebből a bő tíz évből, mondjuk az első öt évben még nem tettek indításgátlót a gyújtáskapcsoló kulcsába, vagy csak elég ritkán. A gyártás második öt évében kezdtek megjelenni az ún. immobilizeres kulcsok. Mindkét Dedra autókulcs esetében el tudjuk végezni a kulcsmásolást, kulcskészítést. Az újabb modellek esetében jó, ha hozzák az autót is, mert elképzelhető, hogy a chip tanításakor szükség lesz rá.

Lancia Musa indítókulcs másolás

A Lancia Musa, az olasz Lancia autógyár 2004 -től 2012-ig gyártott, egyterű modellje. A Lancia Musa típusok Torinóban készültek.

A Lancia Musa esetében már használták az olaszok a beépített indításgátlót az autókulcsokban. Ennek hiányában az autó nem indítható el. Mi úgy végezzük el a Musa autókulcsok másolását, hogy rátanítjuk az új kulcsokra a micro chipet, így a másolt kulcsokkal is működtethető lesz az autó. Térjen be hozzánk!

Lancia Ypsilon autókulcs másolás

lancia-ypsilon-kulcsmasolasA Lancia Ypsilon miniautót 1996-ban kezdték el gyártani és gyártják mind a mai napig. Természetesen újításokkal és a kor követelményeinek megfelelve.

Általánosságban elmondható, hogy a Lancia Y kulcsai indításgátlóval vannak felszerelve. A kulcsfejben található egy micro chip, amely egy kódot küld az autónak, és a megfelelő kód esetén az autó elindul. A Kulcskirály le tudja Önnek másolni az indítókulcsot úgy, hogy az új, már általunk elkészített, másolt kulcsra rátanítja a micro chip kódját. Amennyiben ilyen Ypsilon autókulcsa van, a másolást simán elvégezzük Önnek. Ha nem immobilizerrel ellátott az autókulcs, akkor a kulcsmásolás még egyszerűbben és hamarabb elvégezhető.

Lancia Phedra kulcsok másolása

lancia-phedraA Lancia Phedra, az az olasz Lancia autógyár 2004-től 2012-ig, Franciaországban gyártott, egyterű modellje.

A Lancia Phedra egy modern, Nyugat-Európában készült családi autónak számít, így biztosak lehetünk benne, hogy az autókulcs már beépített immobilizerrel rendelkezik. Ezek pontos és szakszerű másolása elvégeztethető a Kulcskirályban. Térjen be hozzánk és másoltasson nálunk Lancia Phedra kulcsot.