Autóchip másolás, klónozás

Az autókulcs klónozás egyenlő az autókulcs másolással. Ez az ún. klónozás az alábbiak szerint történhet.

Kulcsról kulcsra történő másolással, amely során az egyik autókulcs alapján készítünk egy másikat. Ezt a műveletet általában a Silca Fast Copy Plus kulcsmásoló gépen végezzük el. Az ilyen típusú autókulcs-másoláshoz a legtöbb esetben nem szükséges az autó jelenléte. Az ilyenkor történő kulcsmásolást csak utángyártott kulcsokra lehet elvégezni.

A klónozható transzponderrel gyártott autók esetében Silca Fast Copy Plus gépünkkel, rövid határidőn belül el tudjuk végezni a kulcsmásolást. A jelenlegi megoldások közül, ez a legolcsóbb és leggyorsabb lehetőség.

Ugyanis, ha rendelnek egy eredeti kulcsot az autóhoz, az igen bonyolult bürokráciai folyamatot von maga után. Ezenfelül nagyon költséges, és nem kevésbé időigényes. Nincsen meg pár nap alatt, erre ne is számítson senki.

Nálunk, a Kulcskirályban, ez a folyamat megvárható. Csupán egy autókulcsra vagy egy olyan pótkulcsra van szükség hozzá, amely indítja is az autót.

A kulcs klónozást másolt és gyári kulcsoknál is el lehet végezni. Maga a művelet maximum 20 percet vesz igénybe. Elég sok autótípushoz tudjuk használni a gépünket, pl. Ford, Toyota, Citroen, Peugeot, stb.

Kulcs klónozás igénye esetén bátran forduljon hozzánk! Ha kérdése merülne fel az autókulcs klónozással kapcsolatban, kollégáink szívesen válaszolnak a kérdésekre!

Telefonszámunk: 06-1-312-2064 vagy 06-70-679-6363