ROLLS ROYCE KULCSMÁSOLÁS

Rolls-Royce autókulcs másolás

A Rolls-Royce autók a luxus és fényűzés szimbólumai. Minden korban a legmagasabb luxust garantálták, már több mint 80 éve. Az angliai autómárka típusai hazánkban inkább az Oldtimer kategóriába gyakoriak. Ezeknek a több mint 30 éves autók kulcsainak másolását és beszerzését vállaljuk.

Előfordul, hogy a restaurálás során a zár, vagy a gyújtáskapcsolóhoz tartozó kulcs eltűnik, nem kerül elő, ilyenkor érdemes tudni, hogy hozzánk lehet fordulni. A Kulcskirály zárszaküzlet autózár felújítással és zár alapján kulcskészítéssel is foglalkozik.

Cégünk a Rolls-Royce kulcsokat garanciával készíti el, akár ajtózárhoz, akár a tanksapkához kell kulcsot készteni.

Indításgátló chippel az újabb Rolls-Royce autók kulcsait látták el. Itt érdemes tudni, hogy a BMW már megvásárolta a patinás autógyártó vállalatot. Ennél fogva a legtöbb Rolls esetében, az autókulcs BMW immo rendszerrel van ellátva. Ez nem azt jelenti, hogy a Rolls indítható bármilyen BMW- kulccsal, hanem a rendszer alapjait ugyanaz adja.

Egy ilyen autókulcs nem olcsó, és a programozását sem vállalják sokan. Minden esetben tudnunk kellene, hogy mi a pontos típus és a gyártási év.

A legújabb, 1-2 éves Rolls-Royce autókulcsok már a legújabb technológiával vannak ellátva. A kulcs egy mini számítógép, amit érzékel az autó a zsebünkben, így amikor közelítünk az autó felé, az ajtók automatikusan kinyitódnak. Amikor távolodunk a kocsitól, az autó ajtajai bezáródnak. Ezt a rendszert Hands Free, azaz szabadkezes kulcsnak is hívják. Ettől függetlenül, még vannak a kulcson fizikai gombok, ezt a funkciót az autó menüjében ki lehet kapcsolni. Így lehetőség van arra is, hogy gombnyomásra nyitódik, vagy záródik az autó.

Az indításról a Keyless Go rendszer gondoskodik, ami annyit jelent, hogy az autó indításához nem kell elővenni a zsebünkből a kulcsot, elég, ha érzékeli azt, és a start / stop feliratú gombbal lehetséges az autó elindítása és leállítása.

Egy ilyen új és modern kulcs elég drága. A Rolls-ok esetében közel 300.000-ezer forint egy ilyen kulcs, és ebben nincsen benne a programozási ár.

Ez az indítókulcs található a legújabb Rolls-Royce Phantom, Ghost és Wraith típusokban.

Rolls Royce kulcsmásolás, Rolls Royce autókulcs, Rolls Royce autókulcs másolás
Rolls Royce kulcsmásolás, Rolls Royce autókulcs, Rolls Royce autókulcs másolás