JEEP KULCSMÁSOLÁS

A Jeep (ejtsd: dzsip) egy amerikai autómárka, mely a Chrysler cég tulajdonában van. Ez a legöregebb terepjáró gépkocsi -márka, ami még a Land Rovert is megelőzi. Az eredeti Jeep a Bantam BRC prototípusából fejlődött ki. A könnyű négykerék meghajtású gépjármű a II. világháborúban és az utána követő években nagy népszerűségre tett szert, s elődje lett minden ilyen típusú gépkocsinak.

A Jeep szó eredetére több magyarázat létezik, a legelfogadottabb az, hogy a "GP" (ejtsd: dzsípí - for "Government Purposes" or "General Purpose", azaz kormányzati vagy általános célokra) szó kiejtett változatának átírásából származik.

Jeep Wrangler autókulcsok másolása

2014 Jeep Wrangler Unlimited Polar EditionA Jeep Wrangler egy amerikai, középméretű négykerék meghajtású szabadidő-terep autó. Gyártása 1986 és 2006 között zajlott.

Az 1996 előtti Jeep Wrangler indítókulcs nem transzponderes, azaz nem micro chipes, a kulcsokat minden további nélkül, egyszerűen le lehet másolni. A régebbi Jeep Wrangler kulcsoknak a másolása nem különbözik a normál cilinderes kulcsmásolástól, legfeljebb annyiban, hogy ezek a kulcsok párhuzamosan, mind a két felükön bevágással rendelkeznek. Ezeket az autókulcsokat egy egyszerű cilinderes kulcsmásoló gépen le lehet másolni. Mivel ezek a kulcsok általában több mint 20-30 évesek, már annyira kopottak, hogy egy kis pontatlanság is belefér a másolásba, ám biztosan nyitni és indítani fog.

A micro chippel, indításgátlóval ellátott Jeep Wrangler kulcsok másolásakor azonban nem elegendő magát a kulcsot mechanikusan egy másológépen lemásolni, hanem a kulcsba helyezett chip-et is ki kell olvasni, és egy másik chip-re rá kell tanítani. A chip-et az új kulcsba be kell helyezni, és ha minden jól sikerült, akkor az autó indulni fog a másolt kulccsal.

Jeep Grand Cherokee slusszkulcsok másolása

jeep-grand-cherokee-kulcsmasolasA Jeep - amely a Fiat Chrysler Automobiles tulajdonában áll – 1992 óta gyártja a Grand Cherokee-t. Ez a Jeep modell négy generációt ért meg, 1993-1998-ig, 1999-2004-ig, 2005-2010-ig, 2011-től napjainkig.

Az Jeep Grand Cherokee-ra is vonatkoznak a fent leírtak, miszerint az immobilizer nélküli kulcsokat egyszerűen le lehet másolni, viszont az indításgátlóval ellátott kulcsokat egy másik chip-re rá kell először tanítani, és csak ezután lehet a chipet az új kulcsba behelyezni.

Autókulcs-másolás szolgáltatásunk szakszerűen, profi gépekkel és garanciával történik! Térjen be hozzánk, a Kulcskirályba, amennyiben Jeep kulcsmásolásra van szüksége! Nem fog csalódni csapatunkban és szolgáltatásunkban!