Autókulcs javítás

A Kulcskirály ebben is tud segítséget nyújtani. Zár- és kulcsszaküzletünk vállalja az autókulcsok házának cseréjét, és elektronikájának a javítását.

Mit jelent ez?

Az autókulcsok elektronikus része több egységből tevődik össze. Vannak a panelon kapcsolók, ellenállások, áramkörök, és minden esetben áramforrást biztosító rész.

Ezek vagy az idő múlásával, vagy a gyakori használat során tönkremehetnek, vagy külső fizikai behatás révén.

Ilyenkor a nem működő kulcsot egy diagnosztikai eszközzel megvizsgáljuk, hogy a chip működik-e a kulcsban, vagy ad-e ki jelet a távirányító rész. Amennyiben a vizsgálat fényt derít a hibára, elkezdjük a javítást.

BMW autókulcsok akkumulátorát is olykor cserélni kell, itt több dologra is muszáj figyelni. Például, hogy a kulcs ragasztva van-e, és fontos az akku állapota is!

Kell-e az autó a kulcsjavításhoz?

Az autóra nincsen szükség, csak a nem működő vagy sérült kulcs minden darabjára van szükségünk. Előfordulhat, hogy a javítás után a kulcsot újra kell “szinkronizálni” az autóval, ezt kollégánk minden esetben elmondja, amennyiben szükség van erre.

Mennyi idő egy autókulcs javítás?

Általában fél óra, maximum egy óra. Ezt hétköznap végezzük, szombaton csak a kulcsot tudjuk átvenni, és kollégánk csak héfőn tud hozzákezdeni a javításhoz.

Vannak persze olyan kivételek, amikor több mint 2-3 órára is szükség lehet. Ilyen például egy Land Rover kulcsház cseréje, amit gyárilag viaszos ragasztóval melegítettek össze, hogy a kulcs 100%-ig víz és tűzálló legyen! A kulcsházat örökre tervezték, de a benne lévő elektronika bizony néha megadja magát.

Elvittem a kulcsot az óráshoz, és most nem működik. Mit csináljak?

Ez is gyakori kérés/kérdés. Az órásnak nem kell, hogy értsen az autókulcshoz, hozza be hozzánk és megcsináljuk!

A Kulcskirályban raktáron tartunk sokféle kapcsolót, kulcsházat, bicskakulcsot, nyomógombot, autókulcs pengét is. Autókulcs javítással kapcsolatban hívjon minket!

Telefon: 06-1-312-2064, 06-70-679-6363